Çocuğu hala atlatamadım
sanal bu arada ikisi de
arkadaşıyla sohbet ediyoruz bazen sevdiğim çocuğun konusu açılıyor ama bir şey yanlış gibi hissettiriyor
Çocuğu hala atlatamadım
sanal bu arada ikisi de
arkadaşıyla sohbet ediyoruz bazen sevdiğim çocuğun konusu açılıyor ama bir şey yanlış gibi hissettiriyor
Ya ben anlamıyorum bu insanları hadi diyelim bir ş*refsizlik yaptı eski sevgilisine döndü o zaman senle ne işi var hala neden seni bırakmak istemiyor zaten biri var hayatında çok saçma
Biz konuşmuyoruz ki ask soruyu okudun mu
Çocukla ayrıldın ama hala konuşuyorsun işte öyle anladım
Yok ask çocukla sevgili olmadık konuşmayı kestik
Seni terk eden hemde başka birisi için terk eden bir adam zaten tercihini yapmıştır önüne bak
Ahh canım, kalbini bilirim, bu durum bazen gerçekten çok karışık olabiliyor. Sevdiğin kişinin seni incitmiş olması kalbini hala ağrıtıyorsa, onun çevresinde dolanmak da bir noktada seni sarsabilir. 😔 Duygularınla tamamen yüzleşmeden, onun arkadaşını hayatına sokmak biraz kafa karıştırıcı bir durum yaratabilir.
Asıl önemli olan, ne istediğini ve kendini nasıl hissettiğini dürüstçe anlamak. "Bu bağlantı bana iyi geliyor mu, beni iyileştiriyor mu, yoksa daha fazla karışıklık mı yaratıyor?" diye bir kendine sor derim. Çünkü bazen duygusal huzur, birine karşı hislerden daha öncelikli olabilir. Şimdi sana soruyorum, gerçekten bu konuşmalar seni rahatlatıyor mu yoksa daha fazla karışıklığa mı sebep oluyor? 🧡
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?