- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 ayOnun ne yaptığını sosyal medya veya çevresi üzerinden takip ediyorsa, sana sevgisini tam olarak vermiyor gibiyse yani mesafeliyse, ona dair özel eşya saklıyorsa, onunla kıyaslıyorsa, çok bahsediyor veya o konudan ısrarla kaçınıyorsa, fotoğraf/mesaj saklıyorsa vb. bunu gösterebilir.
Onun verdiklerini atmaması ve numarasını silmemesi ille de unutamadığı manasına gelir diyemem. Kimisi çok dikkatli olmuyor veya çok bir anlam yüklemiyor bu tarz şeylere ama genel olarak şüphen varsa bitirmeni öneririm. Ne senin için ne de onun için sağlıklı değil böyle bir ilişkiyi sürdürmek.17 Yorumla
Soran6 aySen çok kuruntu yapıyorsun dedi. Unuttum dedi. Sadece ben sorunca bahsediyor
- 6 ay
Peki kuruntu yapmak için sebebin var mı eski bir ilişki travması veya birinin kafana bu fikri sokmuş olması gibi? Belki biri bahsetmiştir veya bir yerde görüp etkilenmişsindir vs.
Soran6 ayCiddi ilişkisi olmuş, aralarında yüzük vs konuşmuşlar. Bide çok damar dertli türküler dinliyor, seviyorum diyor insanın aklına geliyor yani. Ama onunla bi ilgisi yok dedi ailesiyle bi takım sorunları var
Soran6 ayYani dertli müzik dinlemeyi seviyorum*
- 6 ay
Bu konuya çok fazla taktığın bariz. Sana böyle geliyorsa ayrıl yara bandı ilişki olmaktansa.
Soran6 ayBilemiyorum 🙁 yara bandı asla olmak istemem
- 6 ay
Sana huzur vermeyen ilişki bitsin daha iyi.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Aklı sende kalbi hala onda atar
Seninle bir iyi bir kötü konuşur bazen yaptığı şeylere anlam veremezsin mesala iyiyken bir anda modu düşer çünkü o an onunla yaşadığı bir anı aklına gelir bazen eğer yakinsaniz gittiniz bir mekan bazen bir şarkı bir söz vs onu hatırlatır dalar gider sevmediği kelimeler vardır mesala sadece ona ait olduğu için onda kullandığı için o kelimeyi sende kullanmaz sana bu gibi gibi şeyler umarım yeterince açıklayıcı olmuştur
Eğer boylese dikkat et seni yara bandı olarak kullanmasın çünkü ilesince bandı çıkarır merhem de olma çünkü iylesince kullanmayı bırakır sen eğer seviyosan gerçekten istiyosan onu ona şifa olmayı dene ozaman istesede hiç bisey yapamamaz ama duyguların gerçek değilse şüphen varsa daha fazla onda da kendindede yara açma sende de açmasına izin verme olur mu10 Yorumla
Hızlıca evlenmek istiyorsa.
Evet böyle bir durum yaşadım.
Sevgili oluşumuzun 1. Ayında benimle evlenmek istediğini söyledi. Ne acelemiz var dedim reddettim. Bir süre sonra öğrendim ki meğer eski sevgilisi evlenmiş ve o da kıza nispet olsun diye hızlıca evlenmek istiyormuş.
11 Yorumla- 6 ay
Ne korkunç insanlar var… Kendi pis karakteri yüzünden kaç kişinin hayatını kaydıracakmış.
6 ayVallahi ben sana şöyle bir şey söyleyeyim her hayatında kişi sana ilgisiz davranıyorsa olur olmadık şeylere kavga çıkarıyorsa senin derdin dinleyemiyorsa kısaca seni mutlu etmek için çaba göstermiyorsa o insanın geçmişini unutamadığını düşünebilirim ya da bana sevgilisi olmadığını düşünebilirim uzak durmayı da tercih ederim
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh aşk konuları işte, her zaman karmaşık ama aynı zamanda bir o kadar heyecanlı! 🧡 Eğer biri geçmişte takılı kalmışsa bunu anlamanın bazı işaretleri var tabii. Mesela hala eski sevgilisinden sıkça bahsediyorsa, eskisiyle kıyaslar yapıyorsa ya da sosyal medyasından eski fotoğrafları hâlâ kaldırmadıysa... İçten içe bağlantıyı koparamamış olabilir. 😕
Ama unutma ki herkesin duygusal iyileşme süreci farklıdır! Eğer bu tarz şeyler seni huzursuz ediyorsa, tatlı bir şekilde oturup açıkça konuşmalısın. İletişim her zaman kilit nokta! 🤝 Peki, sen böyle bir durum yaşadın mı hiç? 💬 Anlat bakalım! 🙃00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Benim konuştuğum biri vardı eski sevgilisi bunu aldatmış benle konuşurken zedinin se düşlerimden gitmedin şarkısını paylaşmıştı banada güzel cümleler kelimeler kullanıyordu tam 2.5 ayın sonunda aklında o kişi kaldıysa hiç konuşmayalım diyecektim dedim ben onu unutmak için kendimi işe verdim diyince ben soğudum hatta öyle birini unutmayı geç ben olsam nefret ederdim dedim seslenmedi bende 3. ayda ayrıldım ne peşimden kostu utanmadan gitmek istersen gidebilirsin kalmak istersen ben böyle bir zeynep istemiyorum dedi demek ki unutmamış dedim şarkı paylaştığı an anladım aldatmış olduğunu zaten beni s@lak zannediyor herhalde
00 Yorumla
6 ay*Ona dair illa bir seyler yakalarsin foto, hediye gibi..
*Biriyle yarim biraktigini senle tamamlamaya calistigini hissedersin. Ornek veriyorum aniden suraya gidelim der ve haftalarca israr eder. Anlarsin ki onla gidememis, senle gidecek
*Bir gun cok iyidir sana karsi birkac saat sonra ya da ertesi gun gozler dalar dalar gider icten bir mutluluk yoktur.
*Daha cok sigara icer, senle cok vakit gecirmek istemez. Gunaydin yazar, iyi geceler yazar ve iliskiyi bunlardan ibaret sanar.
*Genellemelerle konusur. Siz kizlar şöylesiniz zaten... diye. icten ice bi ofke vardir hissedetsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ondaki alışkanlıklarını benle de sürdürmeye çalışır ama filacanin hoşuna gidiyordu şeklinde kelamlar kaçar ağzından en kötüsü de en özel anınızda onun ismi kaçar ağzından bu noktadan sonra onu eskiye havale etmek boyun borcu olmuştur zaten
04 Yorumla
Soran6 ayYok bikere bile kızın ismini duymadım
Soran6 ayO kızla ciddi ilişkisi olmuş, aralarında yüzük vs konuşmuşlar. Unutması zor olur diye düşündüm. Damar dertli türküler dinliyor bi düşünmedim değil yani. Bu tarz müzikleri dinlemeyi seviyorum dedi
6 ayEski ilişkisinden bahsettiğinde ya da laf attığında kızıp tepki veriyorsa ya onu ya da ilişkide yaşanılan iyi ya da kötü şeyleri unutmamış olur.
Bazen öfke her şeyi ele verir.30 Yorumla
6 ayUnuutmadığını hissediyorsan kesin unutmamıştır. Bende de böyle durum var 2 3 defa rüyamda gördüm başka birini seviyordun unutamıyordun falan diye ima ettim o da böyle bişe yapan insan karaktersizdir falan dedi bi süre sonra ise bana ayrılmak istediğini söyledi. Biliyordum çünkü eğer bi süphe varsa kesin gerçektir.
21 Yorumla- 6 ay
Haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. - Sana tam ısınamaz, mesafeli davranır
- Yeni ilişkiye hazır olmadığını ima eder
- Kıyaslama yapar
- Guzel sözcükler kurmaktan kaçınır
07 Yorumla
Soran6 ay1.2.4 var 🥲
Soran6 ayPeşinden gitmiyorum akışa bıraktım. Pek romantik değilim dedi odunluk var bunda
Soran6 ayYazan çabalayan taraf hep o
Soran6 ayEvet bunu zamanında hissettirdim hep yazdı
- Aşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı.
6 ayNet belli ediyor maalesef. Ama herkesin belli etme şekli farklı. Bu soruyu düşünüyorsan emin ol unutmamıştır. Ne yazık ki bazen başkalarının bıraktığı enkaz bize denk geliyor.
01 Yorumla
Soran6 aySen çok kuruntu yapıyorsun dedi. Unuttum dedi. Sadece ben sorunca bahsediyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
6 ayKonuşmalarından falan anlarsın senle fazla ilgisi yoksa dinlediği muziklr vs
20 Yorumla
6 ayOnu bilmiyorum ama böyle şüpheleriniz varsa zaten o kişiyle bir yola çıkmamanız lazım sanki 😅
21 Yorumla
Soran6 aySen çok kuruntu yapıyorsun dedi. Unuttum dedi
6 ayKimse unutmaz. Önemli olan artık umursayıp umursamadığı. Geriye dönmenin anlamı olmadığını kabul etmiş olması lazım.
01 Yorumla
Soran6 ayAklına gelirse ben rahatsız olurum
Gizli Üye(25-29)6 ayKanka şu an takvalı erkek hariç çoğu erkkek aldatıyor bunu bir emniyet mensubu olarak söylüyorum adam geliyor eşi okadar guzelki anlatamam ama aldatıyor ozelliklede zenginler bunu yapıyor. Tabi çoğu kadının haberinolmuyor
02 Yorumla
Soran6 ayÜzücü pislikler
Cevap sahibi6 ayNe desen haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Muhabbet ederken İlk önce sen eski sevgilinden bahset sonra onun bahsetmesini iste o anlatırken anlarsın zaten
09 Yorumla
Soran6 aySadece ben sorunca bahsediyor unuttum dedi
Soran6 ayNeden ki
Soran6 ay5-6 ay
Soran6 ayHayatımda birisi varsa özlemem
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bunu bariz şekilde anlayamazsın ki yani arada da olsa sen sormadığın halde bahsediyorsa unutamamıştır
01 Yorumla
Soran6 ayBen sorduğumda bahsediyor sadece
6 ayAyırdığın zamandan şikayetçi ise , yaptıklarından sürekli sorun çıkarıyorsa aklında sevgilisi olmasa bile onu hatırlar ve sürekli onu düşünür alışılmış hayattan çıkınca kıyas yapmak kaçınılmazdır
00 YorumlaUnutamaz beni cehenemi yaşatacağım ona. Bana yaşattırdığı gibi...🔥🔥🔥💥💥💥😭😭😭🤧🤧🤧🤣🇹🇷🇹🇷🇹🇷
02 Yorumla
Soran6 ayNasılll
Kıskançlık kötü ya dün kuaför de eski eşine benzeyen bir kadın gördüm ah ah neler geçti içimden inanmazsın:)) yani anlayamazsın belki çaktırmaz
01 Yorumla
Soran6 ayEvet çaktırmıyor biliyorum unutamadı
Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Alzheimer değilse unutmmamıştır... Zaten geçmişini yaşanmışlığını unutan biriyle ne işim var benim?
18 Yorumla
Soran6 ayYeni kişiye karşı haksızlık olur. Unutmadıysa benimle konuşmasın. Ben geçmişimi unuttum
Soran6 ayHayır bunu kabul edemem o kişi aklına gelmemesi lazım
Soran6 ayYa öyle değil
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 ayOnu da mı ben düşüneyim? Unutmadıysa evine gidince yatağına uzanıp ağlasın.
11 Yorumla
Soran6 aySoru bu ztn?
- Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
6 aySana karşı soğuk olur.
Eski sevgiliye ait eşyaları fotoları atmaz silmz ondan bahseder11 Yorumla
Soran6 ayTartıştığımızda soğuk oluyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
6 aySosyal medya paylaşımlarına bak, ınstagram keşfeti sana herşeyi anlatır.
11 Yorumla
Soran6 ayPek bişey yok
al geçmişe götür bahsediyorsa tekmelerin kııçına vuracak şekilde koşarak uzaklaş
11 Yorumla
Soran6 ayNasıl yaniii
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yanı o dile getirirse anlarım oda böyle yapardı vs derse diğer türlü anlamam
03 Yorumla
Soran6 aySadece ben sorunca bahsediyor
Soran6 ayNasıl yani aklının bende olmadığını nerden anladın
6 ayDavranıslarından sözlerinden sosyal medyadaki paylaşımlarından anlaşılır göndermeli paylaşımlar yapar
00 Yorumla
6 aySürekli ondan ve onunla yaşadıklarından bahsediyorsa..
04 Yorumla
- 6 ay
O zaman onu unutmuş ama sadece yaşadılarını unutamamıştır. Sen eski sevgilisinin yaşattığı şeylerin (anlattığından bildiğin kadarıyla) daha güzeli ve anlamlısını yaşatt bence senden daha çok etkilenir o zaman..
Soran6 ayNe yapmam gerek nasıl davranmalıyım bilmiyorum
- 6 ay
İstek at bana yazayım sana konuşalımm
- Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
6 aySercan salağının eski sevgilisi barsa bile onu istemem
01 Yorumla
Soran6 ayO kimmmm
6 ayEskisini kim unutmuş? Birde unutulmayacak bir şeyler yasandiysa
07 Yorumla
Soran6 ayCiddi ilişkisi olmuş, aralarında yüzük vs konuşmuşlar. E tabi bide cinsellik olduysa. Unutamadıysa benimle konuşmasına gerek yok
- 6 ay
maalesef aynı durum bende var. Yanındaki ile yaşayıp aklındaki ile ölüyorsun
Soran6 ayÇok saçma. Yanındakine haksızlık oluyor
- 6 ay
Size saçma gelebilir ama bazı yaşanmışlıklar, verilen anı kararlar, girilen dönüşü olmayan yollar ve sonunda duyulan pişmanlık. Bunu kendi içinde yaşıyorsun kendine bile zor itiraf ediyorsun. Gerçekten boktan bir durum. Yanındakine bunu hissettirmemek lazım ben hissettirmedim
Soran6 ayAklında birisi varken başkasıyla konuşmamalısın bukadar basit
- 6 ay
O başkası kendisine başka bir yol çizmiş en ufak bir olasılık bırakmamış ise?
Soran6 ayYok demek istediğimi anlamadın
Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı. eski sevgilisine laf at kötüle sonra tepkilerine bak anlarsın
02 Yorumla
Soran6 ayKızı tanımıyorum ve kötü söz edemem. Sadece ben eskileri sorunca anlatmıştı. Ciddi ilişkisi olmuş aralarında yüzük vs konuşmuşlar. Unutamadığını hissediyorum
6 ayDolaylı soru sorarak sorguda işe yarayan taktik kullanışlı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı.
6 aySevgilisiyle ilişkisi görüşmesi 1-1.5 sene önce bittiyse elbet unutur
00 Yorumla
6 aySeni değiştirmeye çalışır sürekli senin tavırlarından şikayet eder emir verir duygularını umursamaz ilk yaklaşımı yumuşak sonradan emir kipleriyle cümle kurmaya başlar.
01 Yorumla
Soran6 ayBunlar yok
Bir mekanda bir şarkı açıldı ve sevgilim hüzünlendi en iyi örnek bu anıyı hatırladı büyük ihtimal. Eski sevgilisi konusuna girdiğinde sınır koy ben bu konulara girmem haberin olsun gibisinden en iyisi o
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayOna atıfta bulunur, seni değiştirmeye çalışır, her hareketin batar
011 Yorumla
Soran6 ayHayır bunlar yok ama unutamadığını hissediyorum sanki. Kadınlar hisseder
Cevap sahibi6 ayHerkesin bir unutamadığı olur balım. Kalıcı bir melankoli ve hüzün bırakan aşkları herkes yaşar.
Soran6 ayAma ben bundan rahatsız olurum😕 sanki aklı hala ondaymış gibi algılıyorum😕
Cevap sahibi6 ayBu konuyu açıkça konuşun. Senin de için rahatlar hem
Soran6 ayKonuştukta için rahat etmiyor
Cevap sahibi6 ayKafan netleşir
Soran6 ayNe desede hiç bi şekilde netleşmiyor sürekli yalan söylediğini düşünme hastalığına yakalandım🥲
Cevap sahibi6 ayKonuyu deşmeyeceksen, beynini de meşgul etmesin. Ya yüzleş, ya da unut gitsin.
Soran6 ayya da en mantıklısı iletişimi kesmek
Cevap sahibi6 ayİyi ölç biç.
Soran6 ayAkşam büyük ihtimalle buluşcağız bakalım artık hayırlısı diyelim
6 ayBilmiyorum bıktım bu konulardan artık niye düzgün kimse kalmadı ya Rabbım
21 Yorumla
Soran6 ayAynen yaa çok sinir bozucu
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Belli bir yaştan sonra insan bu durumdan vok korkuyor
01 Yorumla
Soran6 ayEvet ben şu an
Gizli Üye(18-24)6 ayKişiden kişiye göre degisen bir şey bu. Bazıları şeytan gibidir gercek yuzunu asla göstermezler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 aybu soruyu düşünmeye başladığımızı fark ettiğimiz an
00 Yorumla
6 ayZaten çok kolay belli eder heo ondan bahsetmeye başlar sizi onla kıyaslar yanlış anlama ama vb falan diyip onla böyle yaptık falan der anlarsınız yani
03 Yorumla
Soran6 aySadece ben sorunca bahsediyor normalde bahsetmiyor
- 6 ay
Böyle yaparak o kızı unutamamasını sağlıyorsun düz bir şekilde ilişkine bak derim eskiler eskide kalmıştır.
Soran6 ayİnsan emin olmak istiyor işte erkek milletine güven olmuyor nede olsa
Hızlı hızlı sorular sor basit basit sonrasında eski sevgilini unuttun mu de düşünemeyecek doğruyu söyleyecektir 😂
06 Yorumla
Soran6 ayMantıklııı yer mi acaba
Soran6 ayBen gülmeden nasıl yapcam😂
Soran6 ayYok ben gülmeden duramam ki😂
6 aySenin anlamana gerek yok zaten o bülbül gibi ötecek
02 Yorumla
Soran6 ayNasil yani.
- 6 ay
Kendisi zaten o konuyu açacak
ondan bahsedince cok ofkelenip ardindna kotu konuşuyorsa unutmamamistir
01 Yorumla
Konuşurken hiç alakasız birşeye gülümsüyorsa kesin aklına gelmisdir
01 Yorumla
Soran6 ayGerçekten mi
6 aySürekli ondan, bahsederse seni onunla karşılaştırırsa.
03 Yorumla
Soran6 aySadece ben sorunca cevap veriyor
- 6 ay
Sende sorma aklına getirme
Soran6 ayE merak ediyorum net cevaplar istiyorum
Davranışlarından konuşma tarzından ondan söz edilirse gözlerinden hal hareketlerinden
01 Yorumla
Soran6 ayHal hareketleri normal sadece ben sorunca bahsediyor. Kıza karşı içimde 1 gram bişey yok dedi
6 ayOna sor eger ee falan demeden direksoylerse unutmamistir
08 Yorumla
Soran6 ayDaha önce çok sordum ama sanki kaçamak cevaplar veriyor inanmıyorum
- 6 ay
Senin var mı eski sevgilin
Soran6 ayEvet ama çoktan unuttum
- 6 ay
Oda unuttu belki senin dediğin unutma ise onun dediği neden unutma değil
Soran6 ayŞüphelerim var unutmadı hissediyorum
- 6 ay
Haha oda senden şüphe etse yapma içindeki şüphe ilişkinizi bitirir sonra dersin beni kullandı cok basit bu su kirli diyorsa onu içme
Soran6 ayHayır ona inanmıyorum
- 6 ay
Ok
bazıları davranışlarından anlaşılıyorda bazılarınıda hiç anlayamazsın boş ver takıl geç
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. Belli eder o zaten örneklerle kıyaslarla falan
18 Yorumla
Soran6 ayBunlar yok
Soran6 aySadece ben sorunca cevap veriyor okadar
Soran6 ayİşte o kızı soruyorum unuttunmu vs çünkü ciddi ilişkişi olmuş. O kıza karşı içimde 1 gram bişey yok dedi
Soran6 ayAma merak diyorum işte kuruntu yapıyorsun dedi
6 aySana odaklanamaz gözlerinde bazı şeyleri görürsün
14 Yorumla
Soran6 ayNasıl mesela
- 6 ay
Nasıl tarif ediyim sana donuk olduğunu bir şekilde hissedersin işte
Soran6 ayBilemiyorum bu ara maddi sorunlarıda var biraz keyifsiz
- 6 ay
Ozaman bilemem birçok sebep olabilir zaman gösterir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 aySürekli eski sevgilisini anlatmasından
13 Yorumla
Soran6 ayBen sorunca anlatmıştı
- 6 ay
O DEĞİL
Soran6 ayNasıl ya
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
6 ayEn basiti ondan söz eder onun konusunu açar
01 Yorumla
Soran6 ayBen sorunca bahsediyor sadece
6 ayÖule bi şüpheye girmem bile yeterli
01 Yorumla
Soran6 aySen çok kuruntu yapıyorsun dedi çoktan unuttum dedi
6 ayOnunla ilgili konu açar
01 Yorumla
Soran6 aySadece ben doruhcd
Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. davranışlarından anlasilir
01 Yorumla
Soran6 ayNasıl ama
6 aySürekli onunla ilgili şeyleri anlatıyorsa
01 Yorumla
Soran6 aySadece ben sorunca cevap veriyor
6 aySinsi bir plan yap onu düşür
01 Yorumla
Soran6 ayNasıl ama
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sürekli laf arasında ondan bahsederse unutmamıştır
05 Yorumla
Soran6 ayHayır yani benim sorularıma cvp veriyor. Bende soru işareti kalmaması için
Soran6 ayUnuttu mu unutmadı mı diye.
- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
6 ayYeni sevgili ise anlayamazsin
02 Yorumla
Soran6 ayNasıl yani
- 6 ay
İlişki yeniyse anlasilamz dedim
6 aybelli ediyor bir şekilde
01 Yorumla
Soran6 ayNasıl Ama
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
6 aySürekli ondan bahsederse
03 Yorumla
Soran6 ayBen sorunca bahsetti sadece
- 6 ay
Peki seni onunla kıyasladı mı bu bahsetme esnasında
Soran6 ayYok hayırr
Gizli Üye(25-29)6 ayiyi yalamıssa unutmaz tabi
21 Yorumla
Soran6 ayKız mııı iyi yalamış
- Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı.
6 ayRüyada adını sayıklarsa
00 Yorumla - Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne