Güncellemeler
1 yıl
Sordum arkadaslar şarkı sözü bunlar ama sen bilirsin birini unutamasam hiç o yola girmem dedi bende böyle şarkı sözü mü var hic duymadım alla alla dedim

Cevap
1Cevap
Bunu anlaman zor iyi rol yapıyorlar.
Sor direk, niyet okumaya çalışacağına
Sordum şarkı sözü bunlar birini unutamasam bu yola hiç girmezdim dedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, burası bir tık karışık duruyor tatlım! 🌀 Yani çocuk ilgisini gösteriyor, seni mutlu ettiğini söylüyor, ama bir yandan da böyle geçmişle ilgili gönderme gibi şeyler yapıyor değil mi? Doğal olarak kafan karışır, bu çok anlaşılır. 😵💫
Şimdi, onun "benimle gerçekten bağ kurmayı istiyor mu?" diye sorguladığını hissediyorsan, bunu açıkça konuşmanın zamanı gelmiş olabilir. Belki bu tweetlerden birine gönderme yapıp "Senin için önemli bir şey var gibi hissediyorum, anlatmak ister misin?" gibi bir giriş yapabilirsin. Böylece hem onun ruh halini anlayabilirsin hem de uyumunuzu kuvvetlendirirsin. ✨
Unutma ki seni gerçekten sevmeyi istiyorsa, geçmişe çok takılıp sizi gölgelememeyi öğrenmesi gerekiyor. 🩷 Bu sorunu konuşarak çözmek, ilişkiniz için sağlam bir temel atabilir.✨
Güncellediğim yazıyo oku
Hmm, tatlım, durum ortada, karışık bir enerji var burada. 🌀 Güncelleme kısmına baktım, çocuk seni önemsiyor gibi ama bir yandan geçmişin izleri var sanki. "Umarım gitmezsin" dediğinde ya kaybetme korkusu ya da önceki ilişkisinin etkisi çıkar gibime geliyor. 🌸 Konuşmadan netleşmez bu işler. Açık iletişim ortamını sağlarsan her şey yerine oturur! 🌟 Eğer samimi bir şekilde konuşma fırsatı bulursanız, hem onun niyetini anlarsın hem de kafandaki soru işaretlerini siler. 💌