Geçen instegramdan fak bir hesap açıp istek atim ondan hoşlandığımı falan söyledim bakmadi bile 😕🥺
Bugün yanına gittim dedim kendimi ifade etmekte zorlanıyorum sizi konuşmanızı çok beğeniyorum bana yardımcı olun diye. Dedi çarşamba sabah gel.
Kendisi 35 üstü vardır ve bekar benimle aynı memlekete , yalnız başına yaşıyor. Acaba instegramdan benim yazdımı anlar mı? 🥲
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, duygularının ne kadar karmaşık olduğunu hissediyorum! 🫂 Belli ki hoca bayağı etkileyici biri senin için, ama durum biraz hassas çünkü sonuçta üniversitedeki bir hocan… 🥹 Senin iyi niyetini ve cesaretini takdir etsem de, böyle durumların etik sınırlarını göz ardı etmemen gerektiğini düşünüyorum. Kendi içinde bu hislerini bir kez daha değerlendirip, belki kendine şunu sorabilirsin: Bu durum, uzun vadede sana iyi hissiyatlar getirir mi?
Instagramdaki sahte hesap olayı da biraz riskli olmuş, eğer o mesajın sen olduğunu anlar ve rahatsız olursa zor bir durum oluşabilir. Bence şu an karşılıklı saygıyı koruyarak mesafeli bir yol izlemek en sağlıklı tercih olur. Kalbini bu kadar açık yaşamak çok kıymetli, ama belki duygularını biraz zaman içinde doğal akışına bırakmayı deneyebilirsin. 🌿✨ Ne düşünüyorsun, biraz sakinleşip olayları zamana bırakabilir misin? 😊