Özel bir üniversitede yüksek lisans yapıyorum yaşım 25 danışman hocam 30-32 yaşında. Aramız iyi mail yerine wp'den konuşuyoruz okula gittiğim zaman beraber takılıyoruz işte kahve içmeye beraber gidiyoruz (özel hayatımızdan bahsediyoruz). Muhabbet ederken kadınla aynı mahalle de oturduğumu da öğrendim bazen beraber çıkıyoruz onu bırakıyorum, vedalaşırken hep yanağımdan öpüyor.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sen ne olsun istiyorsun
Ben ondan hoşlanmaya başladım ama doğru olduğunu da düşünmüyorum fakat onun duygularını da merak ediyorum
Evli mi bu hoca?
Yok aga fırsatı olmamış zaten bilmem kaç yaşına kadar master derken ciddi ilişkisi de olmamış hiç
Başka ayrıntı var mı? Ayrıca neden doğru olmasın.
Ne gibi bir ayrıntı
Yani başka ip ucu
Onu bırakırken hiç davet ettimi seni mesela?
Ya kral işe aşktan hayatından filan konuşuyoruz ara sıra bana iltifat etmişti birkaç kez ben de ona ettim. Birkaç kez beraber müzikale gittik ama yakınlaşma olmadı o adım atmadığı için ben de atmadım sonuçta yanlış anlarsa yanarım.
Yokta bir gün erken çıkmıştık sabah 10.30 gibi kahvaltı etin mi demişti yok dedim yan sokakta bir yere götürmüştü beni.
Yani evine bırakırken demişti
Eve davet etmedim hiç. Yanlız mu yaşıyor ailesi işemi
Yalnız yaşıyor ailesi şehir dışında
Eve davet etmedi ise. Bekle bence. Sonuçta yanlız yaşıyor
Yaşı 32. İlgisi varsa illa davet eder Di. Bu süreç kaç ay oldu kaç yıl?
O kadar sık bırakmıyorum sonuçta dersi vs oluyor maks haftada 1 belki.
Yani bu olay nekadar zamandır böyle devam ediyor?
2024 yazında başladım, eve bırakma olayı ilk Aralık'ta oldu
Bayağıda olmuş.
Bence sen bir gün buna deki dersim bitti. Ama senin dersin varsa bekliyorum ben seni de. Bakalım ne olacak? Sence ne cevap verir
Yani hafta 1 i hergüne doğru arttır. Bakalım tepkisi ne olacak. Sence ne olur?
Hee mantıklı, uygun günü bulmak lazım. O büyük ihtimalle olur mu öyle şey filan der ben de odanda filan takılırım sorun olmaz vs derim ikna olur belki
Yok ben kantinde beklerim de.
Benden hoşlanmıyorsa ona yvşadığımı düşünebilir benden hoşlanıyorsa hoşuna gider fifty fifty
Eve gelmeni ima etti belkide sen anlamadın. Niye yanağından öpsün yoksa. 4 5 ay olmuş. Kadınlar bukadar beklemez.
Hadi canım sağ ol bıraktığın için görüşürüz kendine iyi bak diyerek öpüyor genelde, romantik bir öpüşme değil. Belki hazır değildir, utanıyordur...
Yaşadığını düşünecek bir kadın, bukadar ileri gitmez kanka. Var bence bişey.
Tepkisiz nötr olur. Ama meyil var sanki. Bşraz yavşa bence. Nabzı gör ona göre şerbet ver
Bak tam bırakma anında. Hemen bşr muhabbet aç. Tam inecekken. 2 3 dakka belki. Tut onu. Bakalım ne diyor. Yani inmesine kibarca müsade etme laf açarak. Sohbet devam etsin yani. Bakalım ne yapıyor.
Ne gibi bir konu açayım ben ağzımda laf yapmaz
Bak. Bir gün bir yere gidelim. Kahve ısmarlayayım sana de. Yani kahve nin lafını sen aç. ya tabiiki müsait zamanda gideriz diyecek. ya da vaktim yok diyecek. ya da gel ben sana ısmarlayım hemen diyecek. Başka ihtimal var mı :)
Sende duruma göre şekil alırsın
Yarın dene hemen bunu. Yani bilinç altına kahveyi yerleştir orada. Tam arabadan inerken. Arka planda bana kahve ikram etmez misin demiş oldun aslında. Ok?
Bugün ders var mı. Bilgi ver bakalım merek ettim bemde
Bugün yok yarın gidicem
Seninmi yok onun mu?
benim yok
Tamam işte. Fırsat. Git Bi bakalım. Neler olacak.
Ne yaptın bakalım. gelişme var mı?