Cilve dediğin tek kişiye yapılır. Herkes o hali görüyorsa sıkıntı..

Cilve dediğin tek kişiye yapılır. Herkes o hali görüyorsa sıkıntı..

Bence cilveli kadınlar ilgi budalası falan değil bazı insanların mizacı daha sıcak daha oyuncu oluyor bu tamamen karakter meselesi hem cilveli olmak kötü bir şey de değil yerinde ve dozunda olunca tatlı bile geliyor ama herkes cilve yapıyor diye ilgi manyağı olacak diye bir şey yok bence olay kişinin niyetinde ve tarzında.
Cilveli kadınları severim, onlarla ilgilenmekten keyif alırım. Bence cilveli olmak, bir kadının ilgi budalası olduğu anlamına gelmez; sadece eğlenceli ve oyunbaz bir tavırdır.
Aa merhaba canım! 🌟
Cilve, bir kişinin kendi cazibesini ön plana çıkardığı doğal bir davranış olabilir. Ama bu durum kişiden kişiye değişir ve illa "ilgi budalası" olmak anlamına gelmez. Kimi kendini ifade etmeyi sever, kimi biraz daha içine kapanık olur. Cilvenin, kendini beğenmişlik ya da samimiyetsizlik olarak algılanması tamamen bakış açısına bağlı.
Eğer bu durum rahatsız edici bir noktaya gelirse, belki de çizgilerin netleştirilmesi gerekiyordur. Sonuçta herkes kendi tarzında özgür, değil mi? 😊
Cevap
6Cevap
evet ilgi budalasılılar bence.
Evet genelde erkekler bu tarz kadınlara ölüp bittiği için onlar da kendimi bulunmaz Bursa kumaşı sanıyorlar
Cilve özellikle yapılan bir şey değil zaten içten gelen bir şey hal hareket tavırla alakalı aura gibi düşün
Her insan cilve ilgi alaka ister de kadın daha fazla
Bilemiyorum ama herkese de cilve yapılmaz. Özel olmalı.
Herkese nasıl olabilir enerjin auran canlılığın yüksek olur ama cilveli yönünü sadece seninkine açarsın kimse anlamazken o seni bakışlarından bile tanır. İkinize ait bi dünya öyle kalmalı
Alakası oldugunu sanmıyorum. İkisi çok farklı şeyler
Hayır alâkası bile yok. Cilveli kadınla fingirdekleri bir tutmayın
Evet öyle cilveli bir kadın enerjisi her zaman yüksektir ve her zaman o enerjiye karşılık bir ilgi bekler her zaman ilgi isterrrrr
Kadınların hepsinde birazda olsa cilve yok mudur
O dediğin cilveli değil fingirdek oluyor. Cilve tek kişiye yapılır
Kişiden kişiye değişir
Bende cilveliyim nazlıyım
Değildir.
İkisi de aynı şey değil bence
Bence de cilve eşe özgü olmalı...
Genelleme yapmak hoş olmaz yine de
detaya katılıyorum cilve herkese yapılmaz😀
Hepsi değil
Flörtöz bence
Evet bence