sizi ağır bir söz olacak ama kenarda bekleten birinden de sürekli birşeyler beklemeyin, düzelmeyecek çünkü. o seni can sıkıntısını geçirme amaçlı kullanıyor, bunu bil. karşınızdaki insan sizinle ilgilenmiyorsa uğraşmayın, ilgi sadece belirli zamanlarda yapılan bişey değildir, adam seninle öyle bir ilgilenir ki bir gün boyunca konuşmasanız aklınız kalmaz. ama olmayınca da olmaz işte. sadece akşamları akla gelmek ilgi değildir.
ilgi istemek sevilmek istemek de kötü şeyler değildir, insani bir özelliktir, ben neden kendime yetemiyorum diye enteresan triplere girmeyin.
bunun ayrımına varmak bir haftada da olabilir bir yılda da olabilir, temennim erkenden fark etmeniz. sizi sevmeyen insanlar için hayal kırıklığı yaşamamanız.
Bu tür şeyler son dönemlerde iyice arttı ve çok ucuz duruyor. Sizler erkekler olarak bunlara prim vermeyip, hatta üzerine aşağılasanız belki bu kadar bölünerek çoğalmazlar.
Şahsen dudaklarını aralayarak yarı çıplak poz veren kızlar bana ağır kasar geliyor.
Hep burda neden şu resmi atıyorsun ve benzeri sözler geçiyor heralde boşa atmıyor her sorduğu soruda onla ilgili bir şey anlatmaya çalışıyor kısıtlı düşünmeyin, biraz bakış açınızı genişletin.
Çünkü kadınların çoğu zayıf karakterli ve kendi başına yetemeyen bir hiçler.. Daha tek başına hastaneye bile gidemeyen kadınlar var günümüzde malesef..
Şimdi toplumda asalakk hemcinslerim çoğunlukla Asalakk hemcinslerimiz Kızları farklı acı ile gördükleri için kızlarda Şu misali eşşege fazla değer verirsen kendini yarış atı sanır .. acıkcası çoğunlukla kızların yüzüne bakılmaz şahsen
En İyi Cevaplar