Kadınlar neden bu kadar şımarık?

3 yıldır sevgilisi olan abim 2 gün önce mutlu bir sekilde sevgilisinin yanina gitti. Kiz abimi cagirmis. otobusten indigi sirada arayip kalacak yer ayarlamana gerek yok uzun kalmıycaksin demis. Sonra yanina cagirip " ben bu iliskiyi sürdürmek istemiyorum ayrilalim " demis. Bir insan bunu söylemek için ayağına çagırır mı ya? bir insan nasıl bu kadar şımarık olabilir? buarada sorunlari şuydu : ilk sevgili olduklarinda bizim annemden kaynakli saglik sorunumuz vardı ve kız surekli abimin yanina gitti ama öyle destek olmaya vs değil gezmeye. Abim de o sirada kizin yanina gidemedi bu 3 yıldir en büyük sorunlariydi. dogrusu kız bir anda ilk sevgili olduklari haftada coookk ilgilendi yani ilgilenip birakti.
Güncellemeler
+1 yıl
birde abimle kizin arasina giren komsumuz bu kızla ogullarinin sevgili olmasini istiyordu. Bahane olarak da abimin eski sevgilisini unutamadigini söyluyorlardi. Simdi de abimin eski sevgilisini ogullarina almak icin harekete geçmişler. Adamlari arayip durun basardiniz suanki eski sevgilisini alın diyesim var. Üstelik ogullarinin su cümlesini duydum : benim Şu an sevgilim var ama siz bana ( abimin Şu an ayrildigi kiz icin ) onu alirsaniz ben suanki sevgilimi birakirim dedi. Kulaklarimla duydum.
Kadınlar neden bu kadar şımarık?