Reddiğim Erkeğin Uzun Mesaji?

Merhaba, Öncelikle şunu söylemek istiyorum:
Her şeyden önce insanız ve kalbimiz var.

Kalbimi incitmediğin için teşekkür ederim.

Uzun yıllar boyunca birini hayatıma almaya kapalıydım.

Ama sen karşıma çıkana kadar...

Sana karşı yabancı birinin duygusal yakınlık kurmaya çalışması, hiç konuşmadan direkt tanışmak istemesi samimiyetsiz gibi gelebilir, ama ben böyle biri değilim.

Belki de istemediğini düşündüğün için ya da şu anda hazır hissetmediğin için beni kabul etmedin.

Ama sana şunu samimi olarak söylemek istiyorum:
Gönlüm düştü sana

Beni takıntılı, sıkıntılı biri olarak görebilirsin, ama aslında kolay kolay kimseyi beğenmeyen, beğendiğinde ise unutup geçebilen biri değilim.

Ama seni ilk gördüğüm kuruma ilk geldiğin günden beri düşünüyorum.
Ailen ziyaretine geldiğinde, senin heyecanını ve mutluluğunu gözlemledim.

Tüm bunlar beni etkiledi, hayal kurmama yol açtı.

Seni beğendiğim, hoşlandığım, umut edip aşırı içselleştirip,
üç aydır içinde kaybolduğum hayallere düşlere daldığım için özür dilerim.

Reddedilmek gerçekten çok acı ve zor bir şey.
Ama hayatta en değerli olan bazen imkansız olanıdır.

Sana karşı ilk adımımı 14 Ekim sabahı attım. Hayatımda ilk kez böyle bir şey yaptım ve bu benim için çok özel, değerli bir adımdı. Oda kapını çaldım, hızlıca girip çıktım. Çünkü kimse görmesin, dedikodu olmasın diye.

Alışmam kabullenmem zaman alacak, geçer mi bilmiyorum, içimde dinmeyen bir fırtına var.

Bir aracı olmadan sana doğrudan yaklaşmam belki de seni rahatsız etti:

Belki de şu anda bir ilişkisi olan ya da başka bir sebepten beni beğenmeyen birisin.

"Belki de hayatına girecek doğru kişi hiç istemediğin, beklemediğin bir anda çıkar karşına "

Bir gün fikirlerin değişirse, sende beni beğenirsen, seninle konuşup, görüşmek mutlu eder beni.

Ama ne olursa olsun, bunlar sadece benim duygularım.

Bu yazdıklarımın senin için hiçbir anlamı ve önemi yok biliyorum, daha fazla uzatmayayım, şikayet edilme veya taciz durumuna düşmeyeyim.

Senin için bu tarz bir tanışma uygun değildi.

Son olarak, belki de ben bu şekilde seni etkilemek için doğru kişi değilim, ama yine de şunu bilmeni isterim:

Sana tutuldum ben.

Aklımda, kalbimde hep sen varsın.

Hoşuna gider mi bilmiyorum ama temiz, efendi, kendi halinde kimseye bir zararı olmayan; işinde gücünde olan, sadık ve güvenilir bir insan hayatın boyunca belki de bir defa çıkar karşına.

Bir kere şans verseydin ne kaybederdin ki.

Herhangi bir ilişkin yoksa demek ki dış görünüşe yaşa (93 doğumluyum) , tipe aşırı önem.

Neyse çok uzattım:

Duygularımın ve kalbimin senin için hiçbir anlamı ve önemi yokmuş anladım bugün.

Seni kırmamaya çalışarak yazmak istedim.

Reddiğim Erkeğin Uzun Mesaji?