+1 yılBirçok bakış açısı ile değerlendirilebilir bu olay.
Ayrılma nedenlerin nedir bilmiyorum ama onu kolayca gözden çıkardığını düşünüp boşa ağız yormak istememiş olabilir.
Bir diğer neden de kendi de devam etmek istemiyordu belki de.11 Yorumla- +1 yıl
Olabilir dostum
En İyi Cevaplar
Öyle bir tweet attıysa aslında üzülmüştür ama belli etmek istememiştir sana
21 Yorumla- +1 yıl
Belki alınmıştır ya da hiç sevmemiştir onu elbet anlarsın
+1 yılAyrılalım yazmışsın adam ne desin tebrik mi etsin seni, peki bile fazla ama etkili bir söz işte, bence doğru olanı yapmış, ayrılmışsın sende işte madem ayrılacaksın niye takıyorsun pekisini boşver valla duygusuz olmak en güzeli.
24 Yorumla- +1 yıl
Çünkü beni sevmediği halde neden yürütmek için zorladığını anlamadim daha önce de ayrılmak istedim koşmuştu mesela
- +1 yıl
Anlasan ne değişecek, boşver sen de daha bir şey yazma ona düşünme de.
- +1 yıl
Zaten yazmam ki farklı kişilerdik
- +1 yıl
En mantıklısı
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılValla bir insanı seviyorsam korona değil hiç bir şey engel olamaz. Giderim paşa paşa yanına öper sarılır gelirim geri eve beş dk bile olsa.
12 Yorumla- +1 yıl
İşte bu ya ben de öyle düşündüm ve bitti işte insanlar da ego tatmini diyo hala
- +1 yıl
Valla egolu görürsem yolu gösteririm, sevmek her koşulda birlikte olmaktır nokta.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
+1 yılpeki aslında bir çok anlam içeren bir kelime
sadece peki demesi büyük bir hayal kırıklığı içeriyor.. ve bunu da o tweetinde yazmış..
Ayrılmak için geçerli nedenleriniz vardır elbet saygım sonsuz netice de herkes kararlarının sonuçlarını yaşar..
Lakin ayrıldıktan sonra onun ne derdi olduğunu da pek umursamak biraz tuhaf bana göre30 YorumlaAyrılmak istediğini söyleyip ''peki'' cevabını alınca ''nasıl yani'' düşüncesine kapılan kızın derdi nedir?
183 Yorumla- +1 yıl
Takıntılı olup derdinden ölmesini beklemiş erkeğin galiba. Ayrılmak istediğinden de emin değilmiş ki ikna edilmeyi beklemiş.
- +1 yıl
Kadınlar belirsizliğe gelemezler ve aynı zamanda belirsizliğe daha çok bağlanırlar. Ben de aynısını yapmıştım ayrılırken. Dikkat edin, göreceksiniz ki kadınlar karşısındaki insanda biraz belirsizlik görünce daha da bağlılık gösteriyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBıkmıştır:
- Kendinle tehtid etmenden.
- Sürekli çabalamaktan.
- En ufak şeyde ayrılalım denmesinden.
- Üzülmekten.
Gerçekten ayrılmak istemediğin sürece ayrılalım deme kimseye.
22 Yorumla- +1 yıl
Zaten devam etmek istemiyorum ki benim takıldığım nokta ben geçmişte sevdim ama o hiç sevmedi mi
- +1 yıl
Bende aynısını yaparım, sevsem bile ayrılalım diyene peki derim, bu sevgiyle alakalı değil dediğim gibi bıkmıştır
Dünden razıymış demek ki. O yapacaktı sen onun yerine hallettin o da uzatmadı eyvallah dedi mis gibi. Tertemiz bir ayrılık.
Neden diye sormasını mı bekledin açıklama ypamış olmana rağmen :)
Bitti demişsin o da peki demiş. Yani kafasında aslında çoktan bitirmiş..21 Yorumla
+1 yılAşkım bazen insanın diyecek çok şeyi oluyor ama söyleyemiyor o kişiye çok kırılınca ben her zaman böyleyim ondan peki yazdığını düşünüyorum hani böyle ağzını tam açıyor söyleyecek çok şeyi var sonra diyor susayım en iyisi peki diyor
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru beybisu
Kız ayrılmak ister... Erkek tamam dese zaten gönlün varmışta hiç sevmemişsin de vs. bir başlar susmaz. Erkek ben ayrılmak istemiyorum dese yapışkan, gurursuz, zorba vs. diye başlar yine susmaz :D Bir çok ilişkimden sadece birinde terk edildim ve ayrılık kararını yarım saat anlattı sonuna kadar sessizce dinledim ve o yarım saatin sonunda sadece TAMAM dedim döndüm arkamı gittim mal gibi kaldı öyle :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılasosyal ise ve özgüven sorunu varsa bazı seylerin ilk adınmını atamaz kendimden biliyorum. mesela iddalı sevgi sözcükleri söyleyemez cinsellik konuşmalarını yapamaz sanal ortamda seviyodur ama karşılığı olduğu sürece şimdi bu özellikleri eksiklik olarak görebilirsin ama yaşadığımız talihsizlikler bizi şuanki halimize sokuyor
10 Yorumla
+1 yıl1. zaten istediği buydu.
2. çooook üzüldü ççok da gururlu olduğu için pekii yazıp sonrasında pişman olup dönen erkek15 Yorumla- +1 yıl
Beybi sanirim 2. Çünkü attığı tweetten belli kdkdkkdzdwfwgw
- +1 yıl
kıyamam, barıştınız mı
- +1 yıl
Biz farklı dünyaların insanıyız ya asko boşverr
- +1 yıl
e hayırlısı
- +1 yıl
💋💖
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Öyle bir tweet attıysa iyi. Sen ona görüldü yap sadece ve o sana tekrar yazana kadar isterse 1 ay geçsin sakın bakma.
110 Yorumla- +1 yıl
Aşko onunla olmaz artik biz farklı kişileriz takıldığım nokta madem sevmiyordun ne diye devam ettirdin ben bu mesajı atmasam öğrenemeyecektim misal
- +1 yıl
Cok haklısın askoo
- +1 yıl
Kank sevmiyorum zaten önceden seviyodum
- +1 yıl
Kanka yakın arkadaşların varsa onlar gerçekleri söyleyip açıyor gözünü dfkfkrfrflsk
- +1 yıl
Bana sorun olursa yaz aşko ben öyle bir şey yapmam🥳😂💋💖
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılçok bıle yazmıs bence :D mesajla ayrılma mı olur.. hayır oraya nobel edebıyat ödülünü alacak bir yazı yazsan ne olur :D
12 Yorumla- +1 yıl
Çağırdım 6 aydır dışarı çıkmıyor asosyal gelmedi benim yerimde olsalar var ya kimse bu kadar dayanmazdi
- +1 yıl
ılıskı bıtmıs.. olay gıtmıs yanı bunun anlatılması bıle manasız o zaman o noktada senın bekleyecegın bır cevap olmamalı pekı gayet yeterlı zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılruhum üzerine iddiaya girerim ki olay şu, havalı gözükmek için öyle yazdı yoksa ağlıyor net
21 Yorumla- +1 yıl
Zaten tweet atmış hemen hayata dair inancımı kaybettim diye ağlaması belli askjhfnf
Hem üzülmesin diye onca yazıyorsun hem pekiye takılıyorsun :) Bence sen birazda kahrolmasını falan istemissin tek kelime edince bozulmussun :)
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır neden sevmediği halde yürütmek istediğini merak ettim
eğer bıraz olsun sevdiğini hissedıyorsan erkeğin peki cevabyla sadece senın ona ayrılalm demene karş aynı şeklde soğukkanlıymış gibi gözkmek sanki hiç uzatmaya gerek yokmuş gibi göstemek ama içten içe delirmektir amacı ama laylaylomsa ilişki demekki oda dünden razı
30 Yorumla
+1 yılErkekler terk etmeyi değil terk edilmeyi sever. Nedeni sorumluluğu almak istememesidir. Ayrılığın sorunluğu yüktür hep pişmanlık barındırır. Acaba üzdüm mü?, yanlış mı yaptım?, beni seviyordu etme bulma dünyası mı? Acaba acaba acaba mesela ben birini terk etsem bir tedirgin olurum yanlış mı yapıyorum acaba benim için en iyi olacak adam bu mu diye. Ama o beni terk etse bende peki derim eğer iyi gitmeyen bir ilişkiyse tabiki.
05 Yorumla- +1 yıl
Bence yanlış
- +1 yıl
@izoleonline zamanla anlarsın ablam
- +1 yıl
Terk etmiş bir erkek olarak yorum yaptım.
- +1 yıl
@izoleonline sen yaşın dolayısıyla bu kadar düşünememiş olabilirsin ama emin ol böyle
- +1 yıl
Tamam
+1 yılAynı akıllı bende de var sana tek tavsiyem takma gerçekten takmadıgın zaman daha değerli oluyorsun peki diyince kendini bisi sanıyo ustelemiyormus o an sinirlenmis bana öyle sölemişti ama bunlar bahaneeeee
10 Yorumlaişte kızlarla mesajlaşa mesajlaşa peki hımm ok iyi kelimlerini anlamsız bir şekilde anlamsız anlamsız konuşulduğunun anlamı olmadığını anlayamayacak dereceye gelmiş bir erkek diyelim biz buna sende ok yazaydın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı. Valla bnde sırf sinir olsun diye peki dedim ters psikoloji yani.
12 Yorumla- +1 yıl
Olabilir😂
+1 yılne desin adam iyi oldu süper oldu ya falan mı desin sen zaten derinlemesine açıklama yapmışsın adama soracak bir şey bile bırakmamışsın.
16 Yorumla- +1 yıl
Ben iyi kötü zaman geçirdik diye açıklıyorum o kadar bence yaptığı saygısızlık
- +1 yıl
senin yaptığın ne peki?
- +1 yıl
Benim yaptığım iyi bir şeydi çünkü bu ikimize de kötü gelecekti sürseydi tamamen farklı kişilerdik ayrıca güzellikle yazdim
- +1 yıl
kötü geleceğini biliyordun o zaman hiç bu yola girmeyecektin. belki adam seni çok sevdi. belki çok güvendi sonra sen böyle bir şey yaptın. birde onu düşünsene? biraz empati ya çok zor değil gerçekten.
- +1 yıl
6 aydır dışarı çıkmıyor insan sevdiğini görmek ister dimi
- +1 yıl
baştan söylesene abicim ala ala
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ayrılmaya karar verdiyse gitme demek saçma. Artık söyleyeceği hiçbir sözün manası anlamı yoktur. Peki demek çok şey söyleyebilecek olup hiçbir şey ifade etmemektir. Umursamamak değil.
11 YorumlaPeki diyorsa çabalamıyorsa istemiyor demektir ben direk böyle anlarım şahsen. Yani peki nedir bi çabala bitmesin de seni seviyorum de bişey de dimi. Geçmiş olsun bu arada
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı. peki yazdıysa Hadi eyw diyip silinmen lazım yoksa git gelli ümit ver allı bir duruma giriliyor sonra Kıyamet kopuyor. bittiyse tamam peki ok hadi cya diceksin
10 YorumlaBazen herşeyi bir peki"ye sığdırsin tabikide bir tepki vermesi daha iyi bence ben öyle olamiuoyom peki deyip geçmem ama bu üzülmedigi anlamına gelmez sadece tepkisiz kalmak
10 YorumlaPeki ne yapsaydı,, adam şoka girdi, eeee senide ikna edemiceni anladı, kabullendi mecburen, elinden başka ne gelirki
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi de güzelim istediğin olmuş niye kurcalıyorsun onu anlamış değilim. 🙄 erkekle daha önce böyle sözde ayrılıp düzeldiyse aranız belki yine kafası gitmiş birlikte oluuz demiş takmamış. Yoksa durduk yere yazdıysan niyesini biz bilemeyiz. Soğukluk birden yok aram aram olur. Son nokta olmuştur belki ayrılalım mesajın. Bir ihtimal tabii biz ihtimalleri söylüyoruz gerçek sende düşün eskiden neler oldu filan. Kendin bulursun.
00 YorumlaAyrılmak istediğin birini silmişsin demektir. Onun ne dediğinin önemi ne? İster peki der ister bir paragraf yazı yazar.
Esas soru şu. Sana yalvarsaydı bir sürü dil dökseydi kararından vazgeçer miydin?02 Yorumla- +1 yıl
Ben onu sevdim geçmiş de olsa onun bu kadar basit peki demesi hiç sevmedi mi acaba diye düşündürüyo
Gurur varsa kesin üzüldüğünü belli etmemek için öyle yazmistir yani üzülmemis olma ihtimali de olabilir. Ayrildiysan düşünme bacım
10 Yorumla
+1 yılTabiki ayrılan suçlu değil seni o adamaya getiren sebebler de var yani hiç arkaya bakma bir kaç gün sonra ne kadar isabetli bir karar aldığını daha net görürsün
12 Yorumla- +1 yıl
İşte en doğru yorum💋 teşekkür ederim
- +1 yıl
😘😘
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne deseydi?
Zaten çoğu zaman insan hissediyor, bir anda gelen kötü bir süpriz olmuyor çoğunlukla.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı. Klasik kisa trip mesajıdır... oyle insanlara uyuz oluyom
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Peki kelimesi genelde kezban kızların. rar uzantılı bir trip biçimidir... Senden aldığı tripleri biriktirip, rarlayıp tekrar sana vermiş...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Baya yüksek unutlar içerisinde yalvarmasını beklerken bu kadar kolay olması sanırım zorunuza girmiş. Daha ne istiyorsunuz? Ayrılalım demişsin adam tamam demiş, ayrılmak isteyen sen daha daha kötü etkilenmişsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmak istiyorsun zaten neden umrunda peki yazması
00 Yorumla Hayır asla olamaz ya benimsin ya toprağın mı demeliydi?
Siz zaten bir karar almışsınız bunun dönüşü olmayacağını biliyor ki böyle yazıyor. Bir teşekkür edebilirdi aslında ama sonuç değişmez02 Yorumla- +1 yıl
Sonuçta kötü ayrılamamak istedim iyi dilekte bulunabilirdi
Cool durma çabaları.. aslında ne biçim ağlamıştır o
10 Yorumla
+1 yılDünden razı demekki peki dediğine göre kabullenmiş ayrılığı
10 Yorumla
+1 yılHerşey olabilir o peki
Üzülmüştür, Takmıyordur falan filan10 Yorumla
+1 yılDemek ki neymiş onca açıklama yapmamak gerekiyormuş. Ayrılalım diyecekmişsin o kadar.
10 Yorumla
+1 yılAnlamazsınız. O peki'de neler yatar. Gerçi erkeklerde pek bir detay beklemiyorum
20 Yorumla
+1 yılBoşver gitsin. Seven insan sosyal mesafesini koruyarak bile sevdiğini görür, görmek ister :)
10 YorumlaHahaahah şeyinde değil kimsenin böyle insanlardan nefret ediyorum
10 Yorumlauzun aciklamasi daha sonra gelir elbet uzun uzun sabret
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sanırım çok fazla bunaltmış ve ayrılık tehditlerinde bulunmuşsun!
Yoksa kolay kolay Peki yazıp bırakmaz bir adam..
#Just12 Yorumla- +1 yıl
Evet 2. Ayrılık konuşmam ama üzüldüğüne eminim yoksa o tweet i atmazdi
+1 yılAnladığım kadarıyla sen onu bi silkelemek kendisine gelsin diye bi atak yaptın ama etki tepki olmadı direk peki dedi biz kadınlar cesur adamları severiz mücadele edecek biri işte ama sanırım bu o adam değil
20 Yorumla
+1 yılne yapmasını bekliyordun. Peişinden koşturtup zevk mi alacaktın. Peki demeseydi yalvarsaydın vazgeçecek miydin? Neden kendini küçük düşürsün.
12 Yorumla- +1 yıl
Daha önce yaptı o yalvarışı. Bunu yapsın istemem zaten. Sadece neden sevmediği halde devam ettirmek istedi
- +1 yıl
hayat durağan değildir. Ayrıca sen ayeılmak istemişsin. ipleri ilk koparan kişi sensin
+1 yılBence en doğru net cevabı vermiş. Gitme dese, binlerce laf dil dökse sen yine ayrılmak istiyorum dedikten sonra gideceksin sonuçta. Biri ayrılmayı kafaya koymuşsa, o andan sonra her-şey manasız.
00 Yorumlane desin kufur mu etsin ya benimsin ya da kara topragin mi desin efendi saygili bir erkek kararina saygi duyar cirkinlesmez
10 YorumlaBence onun pek derdi yok. ayrılmak iştemişsşn ne desin cocuk . hh sen ayrılmak değilde ilgi feln istiyosan yani bahsettiğinden daha güzel yürüsün istiyosan ilişkiniz. dogru cümleleri yazmalıydın
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı. Ne demesini bekliyorsun yalvaracak hali yok herhalde :D
11 Yorumla- +1 yıl
Daha önce yalvardı? Ve attığı tweette üzgün ama peki yazıyor sfsgkkf
+1 yılNasıl bir tepki vermesini isterdin ki? gayet anlayışlı bir şekilde "peki" demiş.
14 Yorumla- +1 yıl
Nedenini sormasını birkaç cümle kurmasını insan gibi sonuçta 1 buçuk yıllık ilişkiydi düşman olsa bile karşında yazarsın
- +1 yıl
Bıkmışta olabilir, çok tartışma yaşadıysanız.
- +1 yıl
ben ayrılmak istedim daha önce de ama koşmuştu baya bu sefer öyle olmadı
- +1 yıl
Şahsen biri bana da iki kere ayrılalım dese, bende artık uğraşmam.
Sorununuzu çözmek yerine ayrılmayı uygun görmüşsünüz bunu sevgilinizle paylaşmışsınız o da bu görüşünüze saygı duymuş "peki" demiş. Harika bir kelime "peki".. İçine hem acısını hem kabullenişini sığdırmış olmalı. Hayat devam da ediyor umarım çok mutlu olur bu yaşadığı sıkıntıyı çabucak atlatır kısa zamanda. Bence sizde hayatınıza bakın acaba ne paylaşmış diye merak etmemeniz daha bir uygun sanki. ☺
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılDoğrusunu yapmış ama sanırım birileri karşısındakinin ayrılmasına tepki vermesini ve yalvarmamış beklemiş olmayınca da içerlemiş gibi😃
Olayın özeti şu ayrılman umrunda olmamış aslında.00 Yorumla nasıl ayrılmak istediğini diyememiş de senden gelince hop diye atlamış gibi geliyor bana
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılSen mesajla bitiriyorsan o da peki demekte haklı. Hadi hiç görüşemediniz en azından görüntülü ara veya sadece ara. Mesajla ilişki bitirmek nedir?
10 Yorumla
+1 yılAhahahahahaha ayrılma kararının ne kadar yerinde olduğunu kanıtlamak istemiş sadece 😂😂
00 YorumlaNe demesini bekliyordun? Uzun uzun bir şeyler yazsa bu sefer ben bitirmek istiyorum o peşimi bırakmıyor demeyecek misin? Gerçekten sizleri anlamak zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili olmak ne kadar normalse bitmesi de normal birsey. Hani sana karşı duyguları bitti ise zaten peki der geçiştirir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın kafasında bitirince biz erkeklere sadece kabullenip kısa cevap yazmak düşer. Nedeni önemli değil sonuçta kadın bitirmiş zaten tamam der yolumuza gideriz..
Ama üzülmüyceğimizi düşünmeyin...02 Yorumla- +1 yıl
Önceden koşmuştu ama dediğini eksiliyor bu
Cevap sahibi+1 yılAranıza soğukluk girdiyse zamanla bir şeylerden dolayı böyle demesi normal
Ne oldu? umduğun cevap olmadı galiba😅 adeta sana tek kelime ile kapak koymuş kapağın sesi buralara kadar geldi😅
00 Yorumla
+1 yılAyrılan sen, zorlamayınca da kabahatli olan yine o çok ilginçsiniz
10 Yorumla
+1 yılAldattigindan şüphe edip ayrilalim demiştim peki demişti ve 4 ay sonra evlendi yani cidden bi derdi varmış 😅 sevse uğrasir en azından neden der
10 Yorumla- Devamını Gör (150)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat