Şimdi özetle 3 yıldır tanışıyoruz onun bana aktif olarak hisleri vardı bende onunla konuştum sonra üçüncü kişiler dahil olunca ben sürekli onu suçladım üzerine felan gittim Instagram'dan çıkardım felan ama o hep çok mütevazı davrandı bana bende sonuç olarak ona tekrar istek attım o da anında kabul etti
Zamanında yaptığım hatadan dolayı özür diledim işte üzerine gittim felan uzun bir cümle yazdım o da sadece tamam dedi
Sizce ne düşünmüştür, düşünüyordur?
Zamanında yaptığım hatadan dolayı özür diledim işte üzerine gittim felan uzun bir cümle yazdım o da sadece tamam dedi
Sizce ne düşünmüştür, düşünüyordur?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Duygusal kontrolsüz biri olduğunu düşünmüştür ve yavastan sogumustur ben olsam bu sekilde hissederdim çünkü silmek engellemek uzerine gitmek cok afedersin ama biri bana yapsa herhalde simdiden yol almıştım cocuk belli ki kalbini kırmak istemiyor fakat rahatsiz ediyorsun bir tık.
Yakında senden uzaklasır benden söylemesi
Öyle mi diyorsun ama benim hislerim yokki ona sadece vicdan azabı benimkisi hem aynı sınıftayız nereye kadar böyle bide sürekli bakışlarını yakalıyorum
Hislerin olmasa sence bu kadar tepkisel ve dengesiz davranışlar sergiler miydin?
Niye dengesiz oluyorum ya kötü hissetim kendimi o kadar
Bence hoslantin olmasaydi bu cocuga karsi ne yaptığın umrunda olmazdı vicdan yapman önemsedigini gosteriyor
Peki ne yapmalıyım sence hergün yüz yüze geliyorum
Bekle bakalim belki zamanla hoslanmaya baslarsin hislerinden eminles ne kadar zaman gecti su ana dek?
Mesaj atmamdan şuana kadar mı?
3 saat kadar
Sjsj sen muhtemelen abayı yakmaya basliyorsun bu adama haha
Niye yaa ne dedim ki ben
Yani 1 2 ay gecmis olsa derdim yeni yeni bir seyler alevleniyor ama 3 saat olduysa muhtemelen coktan olustu o hisler
Nasıl ya peki bunu es geçiyorum
Ona ne diyorsun sık sık bakışlarını yakalıyorum da
Simdi su sekilde bir problem var ortada hoslantisi vardir sana karşi veya fiziksel olarak begeniyordur ama bu begenisi %60 civarındadır yani onu yükseltip düşürmek senin elinde , sen istiyorsan dogru hamleleri yaparak bu cocukla gelecek kurabilirsin fakat bu sekilde davranmak senin puanını kırar haberin olsun
İyi de bu zamana kadar ben bişey yapmadan o beni sevdi ve hayatına kimseyi almadı şuanda ne yapmam gerekiyor bilmiyorum genelde hep adımları o atardı bana
Adimlarina karsilik vermediysen kendini cekmesi dogal ve zaman gectikce o %60 azalıp yok olacak kendimden bıliyorum kendini unutturmamaya calisacaksın
Kendinden?
Benim de begendigim hatun vardi ilgime karsilik vermedi zaman gecti ben etrafima bakmaya baslamistim sonra kendisi geldi ama biraz geçmişti ve ben çoktan vazgecmistim terbiyesizlik yapmadim fakat acik birakmamistim kapiyi uzmeye calismisti cunku
Anladım sanırım yakın durumlar içerisindeyiz
Siz kadinlar sonradan aşik oluyorsunuz yapinizda var haksiz miyim?
Sanırım haklısın
Ben ne yapmalıyım bilmiyorum ama of nerden düştüm ya bu hâle
Kadin erkegi tanidikca zaman gectikce asik oluyor bu yuzden diyorum bekle sipitip atma cunku zamanla hoslanmaya baslayacaksin gibi duruyor bu cocuktan yatırımı çöpe atma derim yani pisman olursun
İyide benle konuşmuyor, olduğum ortama girmiyo tek yaptığı bakmak ve etrafa beni sormak o kadar
Ama simdi yanlis hamle yapmissin cok normal degil mi?
Normal maalesef ki normal ve cidden çok kalbim kırılıyor sanki yabancıyım beni hiç tanımıyor
Yazamıyorum xper seviyem yeterli değil
Ya simdi beni tanimiyor diyeceksin ama baska çaresi yok inan yoluna devam etmesi gerekiyor bir yerde sen hayatinda olmayacaksan baskasi olur
Ya bide bunlar yetmezmiş gibi etraftan bazı şahıslar benim yakın arkadaşımla onu ayarlamaya çalışıyor düşünebiliyormusun
Yemeyenin malını yerler yani bilmiyorum ama kapacaklar cocugu gibi duruyor sonucta secici olan kadinlar biz adim atariz sen secmezsen biri secer
Madem öyle bende yedirtmem olur biter asla böyle bişey olmayacak
Planin nedir patron
Var aklımda bişeyler
Ama şu kadarını söyleyebilirim hislerimi belli edecem o hep adım atan taraftı şimdi sıra bende
Tamam da ne yapican soyle vsrsa sikinti yardımcı olurum
Adim at dedim de uçma adama
Tamam ya merak etme Uçmam şimdi ilk nr yapmalıyım söyle bakalım
Bir sekilde muhabbet baslatmanin yolunu bul bahaneyle sonra kahve icelim falan dersin tesekkur amacli
Tamamdır hocam
Özrünü kabul etmiş aklen ama kalben kabul etmeye çalışıyor.
Kalbim niye kırıldı ki benim bu kadar saatlerdir çok kötü hissediyorum