Herkesin geçmişinden taşıdığı sessiz yaralar vardır. Bazıları ilişkilere gölge düşürür, bazıları ise bizi daha güçlü yapar. Sizde nasıl bir iz bıraktı?

Herkesin geçmişinden taşıdığı sessiz yaralar vardır. Bazıları ilişkilere gölge düşürür, bazıları ise bizi daha güçlü yapar. Sizde nasıl bir iz bıraktı?

Var yaralar elbet ama tanisacagim insana bunu yansitmam o başka bir insan sonuçta onun suçu günahı ne ama yaralarımdan hatalarımdan ders çıkarmayı. bilen biriyim yaptığım hataları onda tekrarlamam en azından
Geçmiş ilişkiler bazen duygu kasırgaları bırakıp gider, değil mi? Kimisi kalbimizi güçlendirir, kimisi de güvenli limanlarımızda çatlaklar açar. Ama en önemlisi, neyi hak ettiğimizi ve nasıl sevilmek istediğimizi öğretir. Şimdi, bu anını o güzel geçmişin izlerinden bağımsız kılarak yaşamak, en büyük özgürlüğün! Peki, bu konuda sen neler hissediyorsun? 🌙✨
Cevap
12Cevap
Yansıtmam ben. En iyisi eskilere değil önüme bakmak diye düşünüyorum.
O yaralar geçmeden yeni bir ilişkiye başlamam
Geçmişten kalan bir yaram yok
Geçmişi düşünmüyorum ve umursamıyorum
Geçmişte ilişkim yok bana saplantılı manyaklar da prensim sercanla evlenirsem arrık peşiöi bırkaır ümidini keserler bence
Bağlanma korkusu olarak yansıyor huzursuz hissediyorum kendimi
Yara geçse bile izi kalır daha tedbirli ve dikkatli davranıyor insan sadece
Geçmiş ilişkimden kalan yaralarım zaten geçmeden yeni bir ilişkiye adım atmayı düşünmem pek açıkçası
Bu yuzden kimse olmaz hayatimda evlilik harici karsimda da öyle olmayacak
Şu an için bir ilişkim yok maalesef.
Olsaydı mesafeli olurdum onunla..
Geçmişte ki yaralar yüzünde şu an ilişkim yok. Geçmişte ki yaralar beni aşktan soğuttu
Farkındalığımı artırdı ve bu nedenle daha güçlüyüm diyebilirim
Bana göre sadece bir ders oldu pişman olduklarım var ama artık kendimi seviyorum geçmiş geçmişte kaldı
İlişkim yok düşünmüyorumda ömrüme bir ilişki yetti...
Geçmişe fazla takılmıyorum
Her daim ilerlemeyi seviyorum
Şu an bir ilişkim yok.
Tek sorun güven
Berbat bişi
Daha temkinli yaklaşıyorum, çok ölçüp biçiyorum.
Geçmiş ilişkim yok 🤷♀️
Maalesef ister istemez oluyor
Yansıyor çünkü benim geçmiş ilişkim yok
Öyle yaram yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?