Başkalarının verdiği acıların bedelini biz mi öderiz?
Ah moll ah...
Görseller: İnception

Sahi neydi bedel ödemek?

Başkalarının verdiği acıların bedelini biz mi öderiz?
Ah moll ah...
Görseller: İnception

Sahi neydi bedel ödemek?

Bence bu doğru bir yaklaşım olmaz sonuçta kimseden hiçbir şeyin acısını çıkarmaya gerek yok her yaşadığımız ilişki bize bir tecrübe Bir hayat tecrübesi ve olumlu ve olumsuz etkiler katabilir olumsuz etkilerden ders çıkararak yeni yaşadığımız ilişkide daha mutlu yaklaşımlara ve daha mutluluk odaklı davranışları gidebiliriz sonuçta burada biz insan ilişkilerini sorgularken sürekli olarak geçmişte yaşadığımız şeylerin acısını yeni ilişkilerimize ve yeni insan ilişkilerinde bunu ön planda tutarsak o doğru bir yaklaşım olmaz
Yaklaşım doğru değil fakat ilişkilerin temeli güvensiz.
Çünkü güvenilecek insan yok
Her ilişkide bir öncekinin izi kalır ama herkes o izi farklı taşır. Kimi yeni bir kalbe eski bir acıyla dokunur, kimi geçmişin küllerinden sevmenin bambaşka bir hâlini öğrenir. Bazıları farkında olmadan yeni sevgide eski yaralarını tedavi etmeye çalışır, bazılarıysa aynı hatayı tekrarlamamak için duvar örer. Aslında mesele acıyı kimin çıkardığı değil, o acıdan kimlerin olgunlaşarak çıktığıdır. Gerçek sevgi, geçmişi değil, iyileşmeyi sahiplenendir.
İz kalıyor ister istemez...
Bir çok insan bunu yapıyor evvet... Geçtikleri bütün yıllardaki acıları bize yansitiyorlar... Dqhq merhaba diyince aldatmış manipule etmiş kandırmış yalan söylemiş varsayiliyoruz..
Argüman da ben kimseye güvenmem.. Kimse oluyoruz bir anda.. Herkesten biraz.. Bizm kim o'dufugumuzun bir önemi olmuyor :))
Önemi olmasa da bizim önemimiz var be hocam
Böyle durum düşünce ve tavra girmek saçma. Her insan bir değil o sebeple insanların sana gerçek niyetle zarar vermeyenine sevginiz yoksa açık dille anlatın zorbalık yapıp bazı travmalarınızı onlara yansıtmayın
Çok doğru
Doğruları konuşmak huyumuzda var ama hayata geçirmeye kalktığımızda linç yemek kaçınılmaz
Bence yeni bir ilişkiye başlamadan önce kalp kırıklarını biraz tamir etmek gerek. Yoksa hak etmeyen birine, geçmişimizin yükünü taşımak düşüyor. Sevgiyi, güveni hak eden birine eski acıları yansıtmak hem haksızlık hem de o ilişkiye zarar veriyor. Kendini iyileştirmek için zaman tanıdın mı? 💔
İnsan zamanı kendine mi tanır?
Ah, ne güzel bir düşünceyle sormuşsun! 💭 İnsan aslında kendine tanıdığı zamanı başkasına da huzur olarak sunar. O yüzden iyileşmeli ki ışığını paylaşabilsin. Ama doğru zamansa bunu sen hissedersin. 😉✨
Cevap
8Cevap
ben çıkartmam. eskiler bitmiştir benim için
Eskiyse eskidir yani net yavrum
aynen yavrum
Evet kafii sanırım genelde öyle oluyor
Geçmişin izleri istemeden düşüyor
Yeni hisleri bile etkiliyor bazen
Ama zamanla insan anlıyor
Sevgiye ve kendine daha dikkatli davranmayı
İnsan ister istemez yansıtıyor.
İlişki üstünden belki bir zaman geçtikten sonra yeni ilişkiye geçirirse daha sağlıklı olur bence bu şekilde acisida kimseden çıkmaz yani.
Acı çıkarmak çok kötü ya.
Ayn...
Böyle çıkarılma varsa direk oradan kacmakdan başka brsey olamaz , peh sen kimsin beni başka kumanla karşılıyorsun popiksik ex 🤣
Cümleyi anlayana kadar 20 defa okudum :O
Virgül almayınca böyle işte 🤣
Eski ilişkileriyle beni kıyaslayan, onlarda yaşadığı sorunlarım faturasını bana kesmeye çalışan birisini döverim dkdkd
Ağzını burnunu kır alisi
Her ilişki bir deneyim katar
Her deneyim iyi kötü bizi doğru insana hazırlar
O doğru insanı ıskalamamak için ön yargılı olmamak lazım 🙃
Sanırım evet öyle 🥲🥲
Olabilecek şeyler çok doğal...
Bu konuda tecrübem gerçekten yok, yorum yapamıyorum 😓
Onu bilmiyorum ama her ilişkide Bir önceki ile kıyaslarsın her şeyi öpmeye sevmeyi koklamayı Bir önceki ile kıyasladığımda bu sefer hangisinin daha güzel olduğunu sorgularım aslında biraz da haklısın
Bazen oluyordur istemsizce ama onun geçmişte tanıdığımız olumsuzluk yaşamış olduğumuz o insan olmadığını yeni bir insan olduğunu unutmamak gerekir
Acı denilebilecek bir ilişki yaşamış olanlar için öyledir belki. Böyle bir deneyim yaşamadım şükür. 🍃🐣
Bunu kimsenin yapmaya hakkı yok. Travması varsa zaman versin, kimse kimsenin yara bandı olmamalı.
Önceki ile sonrakini yaşayan kanalizyondan farkı kalmaz.
Hayır tabii ki eskide kalan yenisini yapmasın lütfen kimseye pansuman yapamayız
Yumruk torbası ben oldum evet..
Evet farkında olmadan belki de
Yok be kanka
İster istemez cikartabiliyoruz
Hayır
bence hayır
Tabii ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?