Dünden beri ağlıyorum ağlamamı durduramiyorum yemek bile yiyemedim bu his nasıl geçiyor lütfen söyleyin söylediği yaptığı her şey yalanmış
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
6 ayBu yaşadığın şey gerçekten çok ağır. Aldatıldığını öğrenmek, sadece “ilişkimiz bitti” hissi değil; sanki bütün geçmişin, anıların, güzel sandığın her şeyin elinden alınmış gibi hissettirebiliyor. Dünden beri ağlaman, yemek yiyememen, nefes alamıyormuş gibi hissetmen çok normal bir tepki. Vücudun şu an şoka girmiş halde; bu, senin zayıf olduğun anlamına gelmiyor, çok canın yandığı anlamına geliyor.
Bu his “bir anda” maalesef geçmiyor. Ama aynı şiddette de kalmıyor. İlk günler dalga gibi üstüne çöküyor; zamanla dalga küçülüyor, araları açılıyor. Acı tamamen yok olmuyor belki ama seni boğmadığı bir seviyeye iniyor.
Şu anda yapabileceğin birkaç şey var:
- Kendini “hemen toparlanmalıyım” diye sıkma. Şu an üzgün, kırık, öfkeli, boşlukta olman normal. Duyguların bozuk değil, başına gelen şey yanlış.
- Ağlamayı durduramaman kötü bir şey değil. Vücut bir nevi zehri atmaya çalışıyor. Ağlıyorsun diye güçsüz değilsin.
- Zor da olsa biraz su iç, küçük de olsa bir şeyler atıştır. Yemek yiyememek duygusal acının fiziksel yansıması. Vücudun zayıfladıkça duygusal olarak da daha kötü hissedersin.
- Güvendiğin birini bul, her şeyi tek başına taşıma. Arkadaşın, aileden biri, hatta öğretmenin… “Aldatıldım ve çok kötüyüm” demek bile yükünü hafifletir.
- “Söylediği her şey yalanmış” düşüncesi çok yıkıcı. Şunu unutma: Senin hissettiklerin gerçekti. Onun yalan söylemesi, senin yaşadığın sevgiyi, emekleri, samimiyetini sahte yapmaz. Onun karakterini gösterir, seninkiyle ilgili bir şey söylemez.
Eğer günler geçtikçe de yemek yiyemiyorsan, uyuyamıyorsan, sürekli panik halindeysen bir uzmanla konuşmak çok faydalı olur. Bu, “deli oldum” demek değildir; ağır bir duygusal travma yaşamış olmanın normal sonucudur.Aldatılmak senin değersiz olduğunun kanıtı değil. Aksine, dürüstlük, sadakat ve emek bekleyecek kadar değerli biri olduğunun işareti. Şu anda yerle bir gibi hissedebilirsin ama bu yaşadığın, ileride sınırlarını, kendini ve neyi hak ettiğini çok daha net görmene de yardım edecek.
Bugün çok zor, bunu saklamaya gerek yok. Ama bugün yaşadığın acı, hep böyle kalmayacak. Duygularını bastırmadan, kendine nazik davranarak, destek alarak yavaş yavaş bu karanlığın içinden çıkacaksın. Şu an tek görevin “iyileşmek” değil; sadece hayatta kalmak, nefes almak ve kendine biraz şefkat göstermek.
18 Yorumla- 6 ay
Chatcpt kopyala yapıştır 😂
- 6 ay
@isimsiz147 ChatGPT değil, benim duygularımla hareket eden kendi geliştirdiğim bir yazılım. Benim düşüncelerim ve duygularımla hareket ediyor. Dilersen tüm yazıyı test edebilirsin. 😊
- 6 ay
Yaa ciddi mi
- 6 ay
@isimsiz147 Ciddiyim, bir yapay zeka lahmacunu soğanlı seviyorum, öyle yerim diyemez.
- 6 ay
Kusura bakmayın o zaman 🥺
- 6 ay
@isimsiz147 inanma kız
- 6 ay
En İyi Cevaplar
6 ayBazen hiç sevgilim olmadı diye oluşmuş olan üzüntüm azalıyor, ben sevgilim olsa tapacak kadar çok severdim millet nasıl aldatabiliyor ulan aldatacaksan sevgili olma her gğn birine vur geç zaten kız tavlayabiliyorsun kimsenin duygularıyla oynama anlaşmalı olarak one night stand ilişki yap karşı tarafa önceden belirterek, yani anlayamıyorum gönül birini sevdimi tüm kapılarını kapatmalı ondan dolayı şöyle düşün seni hiç sevmemiş ve seni sadece sevmiş gibi yapacak kadar kötü bir insan için üzülme, intikam almaya da çalışma sadece her türlü irtibata geçmesini engelle yoluna bak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBenim üzerinden iki sene geçmesine rağmen atlatamadım yani tabi hayatımı yaşıyorum başka birileriyle tanışıyorum ama o içindeki sızı baki kalıyor hep yani başka birisine tercih edilmek aldatılmak hissi maalesef zorluyor uzun bir süre ama seni yıkmıyor o yüzden her zaman derim seni yıkmayam acı seni güçlendirir. Acıyı yaşamana izin ver ağla içine atma ben hep içime attım ilk zamanlar aman salla dedim sonradan çıktı acısı... Stalk yapmamaya gayret et kabullen geri dönse dahi affetmicem o defter kapandı de kendine sürekli çünkü zaman geçtikce nefretin azalıyor..
013 Yorumla
Cevap sahibi6 ayİkinci olarak geri dönmesini sakın bekleme bak dönmez demiyorum illaki yokluyorlar ama sen bekleme ki unut benim unutamama nedenim sürekli yoklanmamdı unutmama müsade vermedi o yüzden tüm iletişim kanallarını kapat ona.
- 6 ay
Neden bu kadar abartıyorsunuz anlamış değilim akıl alır gibi değil ne bu sadrazam mı aldattıysa biter ayrılırsın bu kadar yani anlam yüklemek deli saçması
Cevap sahibi6 ayKimse sınanmadığı acının sancısını bilemez bu kadar basite indirgeme gidene üzülmüyorsun enayi yerine konulmak üzüyor ayriyeten seni aldatan insanla mutluluğuna şahit olmak dahada acısı geri döndüğünde affetmiyoruz zaten sorun o kişi değil sorun senin eski güvenin eski saf duyguların yeni birine karşı güvenin daha az oluyor misal atlatamamaktan kastım bu yoksa kimseyi takıntı haline getirmiyorsun yaşayan bilir. En önemlisi de duygularını analiz edebilen insan bilir.
- 6 ay
Kim sınanmadı? Boş boş yorumlar iyi olduğunuz yerde yas tutmaya devam edin kimsenin umurunda değilsiniz boşuna boş boş üzülüp değersizlik duygularına gelip kendinizi perişan ediyorsunuz aldatmak aldatılmak gayet normal şeyler insanız her şey insan başına önemli olan doğru olanın ne olduğu doğru olan ayrılmak unutmak yoluna devam etmektir.
Cevap sahibi6 aySiz beni anlamadınız sanırım yazarken de belli ettim yoluna insan bakıyor yeni kişilerle de tanışıyor kendi gelişimine de odaklanıyor ama o sızı o ders seninle beraber her daim geliyor buda unutturmuyor unutmamakta lazım zaten unutursan kendine haksızlık edersin zira o olaydan bir çok ders öğrendin acı şekilde hatırlamıyorsun yani... Korkmayın bu kadar unutmamaktan
- 6 ay
Kelebek blossom tam bir ml ya benide engellemis kesin tartistik hakliydim
Cevap sahibi6 ayTerbiyesizlik yapma ben tartıştığım insanları engellemem herhangi bir soruda boş yorum yapanları engellerim seni tanımıyorum bile ne hakla kalkıp yorum yapıyorsun. Soru sahibi lütfen yorumumu siler misin.
- 6 ay
Cvp sahibi ml misin seni savundum? burada
Cevap sahibi6 ayCevabınıza virgül vs koyun 🤦🏻♀️ bana dediniz zannettim benim yorumum olduğu için. Kusura bakma... Gereksiz yargılıyor maalesef gerek yok insanları yargılamaya
- 6 ay
Haklisin virgul koysam olmaz diye düşündüm olurmus 😅
Cevap sahibi6 ay😐 neyse kimsenin arkasından konuşmak istemiyorum. Herkes kendi hayatında mutlu olsun fakat eminim ki güçlü görünmeye çalışıp içinde fırtınalar kopan birisi kalkıp yorumumuma boş boş yorumlar yazacak kadar da yorumumu okuyup önemsemiş olmasından belli aslında kendi içinde de aşamadığı bir durum ki algıda seçicilik yapıp benim yorumu okumuş canı sağolsun
- 6 ay
Çok iyi birisin kimsen 👏
Cevap sahibi6 ayTeşekkür ederim 🙏🏻🌸
Gizli Üye(30-35)6 ayBu his karsindakine verdiğin değerden ötürü fakat hiç şenlik bir durum değil kendini üzme hiç. Onun karakteri bu kadarmış. Daha büyük adımlar atmadan ne olduğunu kumaşını öğrendiğin çok iyi olmuş. Düşünsene bir de bir hayatı aynı evi paylaşırken çocuklarınız varken ogrenseydin? her şey daha çıkılmaz hale gelirdi senin için. O yüzden zararın neresinden dönersem kâr de. Bugün ağladığın, seni üzen şeyler yarın hatırlanmayacak bile. Her gün hayatının yeni günü. Bunu bilerek yaşa güzel kızım 🌸
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
6 ay
Ah tatlım, bu his kolay kolay geçmiyor, anlıyorum seni… İçin yanıyor, güvenin sarsıldığı için şu an kendini paramparça hissediyorsun. Ama inançlı ol, bu fırtına da dinecek! Böyle bir şey yaşayıp da üzülmemek mümkün değil, o yüzden hislerini bastırmaya çalışma. Ağla, hisset, boşalt içini. Bu ilk adım.
Kendine biraz alan tanı. Belki rahatlatıcı bir müzik, belki serin sonbahar havasında bir yürüyüş kafanı toparlamana yardımcı olabilir. Yaprak dökümünün tam ortasında, her şeyin geçtiğini, yenilendiğini hayal et. Yemek yiyememek çok normal, ama enerjini toplamak için hafif de olsa bir şeyler yemeye çalış.
Zamanla bu his karşındaki kişiye değil, kendine ne kadar değer vermen gerektiğine dönüşecek. Seni kıran insana değil, seni gerçek anlamda hak eden insanlara yönelmelisin. O an gelecek, o zamana kadar kendine şefkat göster olur mu? Bir de... Arkadaşlarının, sevdiklerinin desteğini almaktan çekinme. 💫 Kalbini toparlamaya başladığın an, yeniden o güzel aşklara kendini açabilirsin.
Peki, şu an sana en iyi hissettirecek şey ne olur, bir konuşalım mı? 💌00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
73
Cevap
88Cevap
Zaman , önce neden diye soracaksın sonra niçin sonrada yavaş yavaş kabuğundan çıkacak ve diyceksinki ben buyum ben kabul etmem aldatmam, kim bana nasıl davranıyorsa bende öyle davranırım ve pat yeni bir hayat önünde ağladığını üzülme senin olgunlasman için gerekli bunun bile tadını çıkar ağla, üzül, sinirlen hepsi sana lazım...
00 Yorumla
6 ayBelki kizacaksiniz, ama üstünde durma ve hatayida kendinde arama sakin. Bazilarinin icinde var kaninda var. Kendi tecrübemden bilirim. Ama ayaklarinada kapansa sakin affetme, cünkü yine yapacaktir. Bir defa yapan bir daha yapar. Üzülme ve aglama, anilari hatirlama, sil at kafandan. O seni aldatirken seni sildi aklindan. Aynisini yap, yanina kalmasin. Iliskiyi bitir, yazisma. Arama sorma. Kendine zaman tani, calismaya odaklan, mesgale bul kendine. Günü ve zamani geldiginde kismetin seni kendi bulacaktir. Yasanan hayal kirikliklari olgunlastirir seni. Bir gün gececektir ve o zaman diyeceksinki ne ahmakmisim. Aglamaya üzülmeye degmezmis diyeceksin. O pisman olacak. Ama affetme sakin. Affedersen kaybettin yine. Allah´a emanet olun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayHmm. Aldatmak, aldatılmak kadar çok kötü bir şey yok bu acı gerçek maalesef. Hatta aldatan kişiye daha farklı şeyler söylenmesi gerekir bence ama burası yeri değil her neyse. Siz kendinizi yormayın, üzmeyin diyeceğim ama sizde haklısınız üzülmekte. Ama şöyle düşünün bence o sizi hak edememiş demek ki. Sizi hak edecek gücü de olamaz zaten o tip insanların. Siz daha güzel sevgilere layıksınız... Geçmiş olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 aySeni sevseydi aldatmazdı zaten gerçekten seven bir insanın hiç bir karşı cinsi gözü görmez olması gerekende bu ben olsam affetmem her yüzüne bakınca o iğrençlik aklıma gelir midem kaldırmazdı bir kere yapan yine yapar kimse vazgeçilmez değildir işin içine aldatılma ve değersizlik girince kopmak zorundayız maalesef çünkü bir kadının kendisine saygısı olmalı unutmanın tek yoluda onla ilgili her şeyi her yerden silmek başka şeylerle meşgul olmak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ay21 gün boyunca ağlarsın yavaş yavaş yemek yemeye başlarsın artık birazcık topluma karışacaksın ama akşamlardan nefret edeceksin sabahları aynı şekilde uyanacaksın gün içinde bazen aklına gelecek ama çözüm ne diyorsan daima 2 seçenek vardır. Ya tekrardan birleşip bu aşkı tüketeceksin. Ya da bundan daha büyük bir aşk yaşayacaksın. Bu ikisini yapmazsan üstteki yazdıklarımla bir ömür boyu yaşarsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Tek ilacı zaman bi zamanlar benide 1,5 yıllık sevdiğim aldatyı basta cok yıkıcı olsada zamanla unutuyo ınsan en iyisi bu zaman diliminde eğitimine kariyerine odaklan musmutlu bir gelecek seninle olsun kızçe hoşçakal 🌺🤗
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı. Zor ve zamanla gecer ama etkısı ızı kalır Allah düşmanıma vermesin.. hayat devam ediyor kendine xaman ayır spora gıt motıvasyon ve kendine guvenın tzelenır yükselir ve onune bakmaya ve gecmıstekı hatalarını tekrarlama.. cok gecmış olsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
6 aySeni kandıran adi şrfsz de bu kadar üzülğyor mu acaba? Neye üzüldün anlamadım ki. Ne güzel kurtulmuşsun kim bilir arkasında daha ne pislikler döndürüyor. Senin hayatın böyle karaktersiz insanların ulaşamayacağı kadar yüksekte olmalı.
06 Yorumla- 6 ay
@Nhkhhjnbb lan hadi ordan herkesin anlindami yazıyor efendi gibi görünüp arkadan bin tane oyun ceviriyorsunuz sonra at hırsızı yo hiçte öylesine şans vermiyoruz ama kimse göründüğü gibi efendi çıkmıyor
- 6 ay
@Nhkhhjnbb benim yok zaten öylesiyle takılan da ergenler ki ergenliğimde bile ilgimi hiç çekmedi ki
- 6 ay
@Nhkhhjnbb ne yaptığımı söylüyorum zaten başka türlü nasıl anlatabilirim çok mantıksız konusuyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.
6 ayGeçer geçer boşuna ağlama iyi olmuş foyasının erken çıkması sevin bence böyle birinden kurtulduğun için erkek kıtlığı yok o olmazsa öbürü olur hepsi aynı boookun farklı renkleri zaten.
10 Yorumla
6 ayZamana ihtiyacın var. İnsan aldatılmaktan çok verdiği emeğe ve zamana yanıyor. Kolay değil ama geçer. İnsanlar evladını toprağa gömüyor da ayakta kalıyorlar. Biraz zaman..
10 YorumlaBenzer bir olay yaşadım eğlenceli bir arkadaş edindim tiktok dan ve onunla sohbet gezi ve alkol alarak kısa süre de atlattım insan yaşadığı müddetçe cok açılar ve mutluluk yaşayaçak hepsi bir diğer yaşadığı olayları bastıraçak unutursun kısa sürede emin ol
00 Yorumla
6 ayYalnız kalma, arkadaşların yanında olsun ve sürekli anlat. Anlattıkla hafiflersin. Onun dışında kafan boş kalmamalı. Sürekli meşguliyet bul ve eve girme
00 Yorumla
6 ayŞimdi eleştirilecek belki ama Flört dönemi sizi aldatan zaten karakterini ortaya koymuş bunun üstüne kendini yıpratıp üzmenin hiç gereği yok , farzet içindeki pisliği dışarı çıkarttın çek sifonu hayatına en güzel şekilde yaşamaya devam et. O düşünsün nasıl değerli bir şeyi kaybettiğini
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bir yerden sonra ağlamanın bir faydası olmadığını anlıyorsun. Eğer hayatına o kişiyle devam edeceksen bir ömür bununla yaşayacaksın. Değil beş gün, beş yıl sonra bile unutmayacaksın seni aldattığını.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. ben de aldatıldım. ilk öğrendiğimi bilmiyordu. ilk işim onu aldatmak olmalı diye düşünmüştüm. insan duygusal boşluğa düşmeye dursun herşeyi yapabilir b u durumda dikkat et kendine
00 Yorumla
6 ayBen 2 hafta boyunca aldatilmisim ve çok zor geçti ama inan bana geçti ve şu an başka sevgilim var ve çok mutluyum. Sende üzüleceksin öyle üzülmeden geçmeyecek ama geçecek merak etme
00 Yorumla
6 ayKendinle vakit geçir, özgüvenini topla, o kendini aldatmış oldu. Şöyle düşün ayakkabı aldın ayağına küçük geldi ağlar mısın hayır uyani alirsın. Sen de öyle yap rafa bırak ayağına uyani al.
00 YorumlaÇok sağlam sileceksin onu , sakın affetme hain her zaman haindir. Hayatina bak bir hata olarak kalsın arkanda unut gitsin
04 Yorumla
Soran6 ayArtık istesem de affedemem ama çok canım yanıyor istemesem de sürekli ağlıyorum midem bulanıyor hiçbir şey yiyemiyorum
- 6 ay
Geçer canını sıkma, kendini yıpratma toparla kendine gel , yapılan şey ağır bir şey haklısın kolay olmayacak , ama güçlü durmazsan gereksiz yere kanı beş para etmez biri için döktüğün gözyaşı gençliğini heba etmek dışında bir işe yaramayacak , onun için git buz gibi suyla yüzünü yıka kendine gel derin nefes al yeniden başla , ders çıkar aynı hatayı tekrar yapma.
Soran6 ayHaklısın o zaten hiçbir şeyi hak etmiyor olan benim gençliğime oldu daha fazla zamanımı çalmasın ama çok üzülüyorum 3 yılım boşa gitti 3 yıl kandirilmisim
- Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
6 ayÖnce onunla tüm bağlarını kesiyorsun. Sonra bir süre ağlayıp içini boşaltıyorsun. Sonra da hayatına kaldığın yerden devam ediyorsun
10 Yorumla
6 ayKolay kolay geçmiyor insan en çok yaptığı fedakarlıklara kendinden ödün verirken kendine yaptığı saygısızlıklara üzülüyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Unut onu, unut gitsin, tüm izlerini sil, arama, cevap verme. Elini sallasan ellisi. Yeni umutlara yelken aç, sana erkek mi yok. 😎
10 Yorumla
6 ayHazetmesi zor olabilir ama herkes kendine yakışanı yapar Bu seninle alakalı bir sorun durum değil karşındaki insan ucuz basitmiş Zamanla hafiflersin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayşu an sadece zamanla iyileşirsin şu an yemek yiyememen çok normal sakın kendini dinleme hobilerini yap hep birşeylerle meşkul ol en iyi ilaç budur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 aySeni anlıyorum 🙂 yaşadığın durumu biliyorum. Unutman imkansız. Neden böyle hissediyorum diye kendine yüklenme şu an ilk zamanlar olduğu için kabullenemiyosun şaka falan zannediyosun zaman geçtikçe kabulleneceksin. Kendine zaman ver akışına bırak 🙂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı.
6 ayZamanla geçiyor hele aldatılma çok zor gibi görünüyor ama aslında kişi onun gerçek yüzünü gördüğü için çokta takılmamalı.
00 Yorumla Geçmeyecek. Muhtemelen sonraki ilişkilerinde büyük güven sorunu yaşayacaksın. Ama şunu unutma sorun sen değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayGeçiyor ya sonra gülüyorsun bana bu yalanı söyledi ben inandım diye ne kadar aptalmışım ya iyi ki olmuş akıllanmışım diyorsun ama basen öyle bir anda geliyorki mutlu oluyorsun pat pişmanım diyip hayatına girmeye çalışıyorlar tekrar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. Söylediği yaptığı her şeyin yalan olduğunu nereden çıkardın, sonunda aldatmış olmasından mı? Yoksa başka detaylar mı var
00 YorumlaBöyle böyle geçiyor acını yaşa başka türlü olmuyor ya da intikam almak gibi saçma şeylere başvur daha köyü hisset
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı.
6 ayİllaki geçiyor ve sana bunu yaşatan geri döner sana. Sen içini ferah tut bir kapı kapanır başka kapı açılır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayAynısını yaşadım ölmek istedim o dereceye gelmiştim başıma kaynar sular döküldü ilk 20 gün günde sadece 2 saat uyku uyudum maalesef kolay geçmiyor bunu söylemek isterim
04 Yorumla
Soran6 ayBende ölmek istedim kızla konuştuktan sonra mide bulantısından kustum
Cevap sahibi6 aySeni ve yaşadığın şu şeyi çok iyi anlıyorum kendi yaşadığım anlar geldi gözümün önüne
Soran6 aySende bu his nasıl ve ne zaman geçti çok mu uzun sürüyor ben ağlamamı durduramiyorum
Cevap sahibi6 ay1 ay önce oldu bende hala aynıyım
- Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı.
6 ayAğlaman , yemek yiyememen düzelecek zamanla ama izi kalacak. Üzgünüm.
10 Yorumla Yalan soyleyemem Çok zor olacağı kesin ama zaman, zamana ve Allah'a dayanmakta başka çare yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayGeçmiyor da hafifliyor diyelim ama zamanla öyle iki günde değil
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
6 ayAldatılmak seninle ilgili değil onun karaktersizliği boş ver ayrıl ve yoluna devam et
10 Yorumla
6 ayZamanla geçiyor. Akışına bırak. Emin ol geçicek..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayAramıza hoş geldin. ~~~😂😂harbi mi? Gerçekten mi? Oha afedersin ama ne bekliyordun ne yani? Bunların hepsi aynı boş ver, salla gitsin ugraşmaya degmez.
15 Yorumla- 6 ay
Ahahah sende mi brütüs
Cevap sahibi6 ay@İnatçıbirkoç Jüpiter desen daha uygun hahahahahaha
- 6 ay
Ahahah neden Jüpiter:)
Cevap sahibi6 ay@İnatçıbirkoç Benim burcumun gezegeni bu yüzden hsjsjsjks
- 6 ay
Burcun ne senin bakayım
Kısasa kısas sende sana yaşattığını ona yaşat
6 ayGeçmiş olsun ama hiç geçmiyor. Yıllar geçse bile unutulmuyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Zamanla bu üzüntün geçicek hemen geçmez zaten kendini hemen topsrlarsın zamanla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 ayAldatılman senden kaynaklı değil karşıdakinin karaktersizliği üzülme
00 Yorumla Size değer veren efendi biri asla umrunuzda olmaz. Sonra böyle * darbe yediğinizde üzülüyorsunuz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kendini kötü hissetme boşkoy o utansın o kaybetti senin buradan kazancın gerçek yüzünü görmüş olmam
00 YorumlaO var ya feci bişi. Çözümü yok sadece kafanı dağıtacak bir şeylere odaklanmalısın
6 ayMuhtemelen yaşın 20'nin altında ponçik böyle böyle büyüyeceksin işte
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBen de o hissi yaşadım zamanla anlatıyorsun vallah ama zor his insan kendini aptal sanıyor geçmiş olsun inşallah bi daha yaşamazsın Rabbim sabır versin inşallah
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
6 ayBen de aldatıldım. Yaklaşık 7 ayda unuttum. Geçmez gibi duruyor ama geçiyor
00 Yorumla
6 ayboş ver et adam olsa yapmazdı adam olmayana da ağlayacak değilsin dimi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayyaz bana sohbet edelim geçer (yok be olm ne fırsatçılığı abilik yapıyoruz)
00 Yorumla
6 ayGeçmez ama bu his azalıcak zamanla, kendine inan o hata yaptı sen değil kendini hırpalama
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 578 cevap paylaştı. Zamanla hafifler ama her zaman kalbinde bir burukluk kalacak..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
6 ayZamanla geçer, karşına yeni birileri çıkınca.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı.
6 ayBu kadar takma, dışarı çık gez eglence. Dünyanın sonu değil ya
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
6 ay1 yılı var onun bacım maalesef. Psikoloğa gidebilirsen git.
00 Yorumla Hayatının aşkı olsaydı aldatmazdı bence bu hikayedeki iyi taraflara odaklan.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ay2-3 güne toparlamaya başlarsın. Kafanı dağıtacak şeyler yap, mümkünse birisiyle konuş dertlerini anlat.
01 Yorumla
Soran6 ayAnlatsam da bir şey değişmiyor en yakın arkadaşıma anlattım ilk öğrendiğimde ağlayarak dediği tek şey seni sevmediği belliydi falan ağlıyorum dememe rağmen daha çok üzüleceğim şeyler söylüyorlar
6 aySeni okadar iyi anlıyomki ama geciyor emin ol geçicek alışıcaksın ben o ihanetin acısını 7 ay çektim sende alışıcaksın mecbursun sana tek tavsiyem sakinleşip başka şeylerle kafanı yor zor evet biliyorum ama sende zorla yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayYani kaç yıllık sevgili idiniz bu çok önemli birde yaşin kaç buda önemli birde cinsiyetiniz neydi bunları açıklarsan sana yardım edebilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayOnun ben awinakoyim oee bırak üzülme arkasından başka şeylerle ilgilen aklına getirme o kim ki onun arkasından bu kadar üzülüyorsun
00 Yorumlaİnsanlara güvenme kardeşim insanlar sandığından da tehlikeli sandığınızdan çok tehlikeli bu kafa bu göz neler duydu gördü kafayı yemediğime şükrediyorum insanoglu kadar mide bulandırıcı bir yaratık yoktur daha
00 Yorumla- Devamını Gör (101)
Devamını Gör(146)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem