Neden kendimi. kandirilmiş gibi hissediyorum ve bu duyguyu atamıyorum?

Merhabalar ben daha önce biriyle görüştm bir sebeble bana yardımcı oldu ordan tanıştık ikimizde öğretmendik internet üzerinden tanıştık sürekli ilgielndi babam hastaydı onu soeuyorud sürekli sonra buluşmak istedi buluştuk bir sebepten dolayı istemedim ama ikimzide elektrik almıştık ben alışırım diye konuşmadm aramadm ara sıra konuşuyorduk yani o dönemde ben onu istememiştim sonra aradan zaman geçti bn düşnnce olabileceğimizi denemeye değer oldğunu düşndm oda konuştu ara sırada konuşuyordu artk derken bir yıl içinde böyle aralikli konuştuk ama ilk zamanki gibi değil sonra bir gün ben yine mesaj atınca hayatımda biri var yazma dedi bn çok çok üzldm neyse dedm sonra babam öldü aradan 6 ay geçmişti hayatında biri olmadığıni düşndkten sonra o döneminde verdiği üzüntüyle yazdm benle hiç ilgilenmedi kısa kısa cevap verdi ben artk kimse ile evlilik düşünmüyorum dedi bn kendimi baya üzdm beni sanki kandırmış canı istediği için konuşmuş gibi bir his oldu o gün yalvaran adam bambaşka biri olmştu bn gerçekten etkilenmesem zaten ne yazar ne konuşurdm bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum
Neden kendimi. kandirilmiş gibi hissediyorum ve bu duyguyu atamıyorum?