Tutarsızlık, seni isteyrnin ilk onuj olması ama sonra sen biraz yüz verince hemen sanki sen ona aşıkmışsın gibi davranması çünkü o kadar peşyrn koşmayı gururlarına yediremiyorlar, şakasına bile olsa seni döverim seni gebertirim tarzı laflar, daha ilk başlarda sana aşığım ayakları yapıp dediğle söylediği tutmaması, mesajlaşırken birden ortadan kaybolması haber verirsin di mi aşırı saygısızca arkadaşına bile yapmamalısın bunu, sevgi sözcüklerini çok abartarak her cümleye kurması canım tatlım vs., seviyorum, aşığım diyip nazına katlanmak istememesi o zaman seviyorum deme sadece hoşlanıyorum de, net olmaması.
Kesilen ilgi, laubali tavırlar, küfür argo, yapılan iyiliği yüzüme vurması , çevrimiçi olup yazmaması. Bu tarz insanlardan soğuyorum flört olsun veya olmasın.
kızın erkeği küçümseyici cümle kurduğunu fark etmemesi.. mesela arabama tam kız arabası demesi.. kendisinin arabayı geçtim ehliyeti bile yok 3 kere sınavda kaldı.. bu cümlesine sinir olmuştum. beni erkekten görmediğinin bilinçaltının dışa vurumuydu adeta.
flört aşamasında karşınızdaki kişinin sizi kullanmak mı yoksa sizi gerçekten tanımak mı istediğini psikoloji öğrenirseniz anlarsınız.
Kendini fazla önemseyip başkalarını yerden yere vuran tavırlar cidden tam bir "turn off" bence! 😅 Hele ki flört ederken karşı tarafın egolu ya da umursamaz davranışı, kıyamet kopmuş gibi ortamı buz kestirebilir. 🙃 Böyle bir durumda romantizmin bir anda yaprak dökümü gibi döküldüğünü hissediyorum. Senin için en büyük soğuma sebebi ne? 👀
Flört ederken karşı tarafın sadece cinselliğe odaklanması aniden soğutmama sebep oluyor çünkü sohbetin derinliği, espriler ve hisler önemli ama sadece fiziksel şeyler konuşulunca bağ kopuyor ve ilgim kayboluyor hemen uzaklaşmak istiyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
6 ay
Flörtleşirken ben bir anda soğumam. Flört olayına da karşıyım zaten.
1-Aşırı ısrar / üstüme gelme 2-Kendini övme, ego patlaması 3-Saygısız bir şaka 4-Sürekli test eden tavırlar Böyle canım erkolar olursa bekarlığa devamm
lan kız cılve yapiyordu hayir demiyordu misal opuyordum kafasini cekip guluyordu yoksa bende bilirim HAYİRİN ne oldugnu ama bazi kızlar var ciden bole yapiyor bilerek