- Fotoğraf ne alaka dediğinizi duyar gibiyim, sizde çok sorguluyorsunuz, ben size görüşünüz ne alaka diyor muyum 😏 demiyorum dersem kalkmış olur 😏 #flankes

Herkesin bunu yaparken ki düşüncesi farklıdır ama birini engellediysem bir şekilde benimle iletişim kuracaktır ve cidden muhattap dahi olmak istemediğimdendir. Bana göre engellemek değil, engeli kaldırmak herhangi bir duygu beslediğinin belirtisidir. Engellendiyse o engel kalkmamalı.
Bence birini her yerden engellemek ne sevgi ne de nefret… daha çok “kendini koruma” hali.. Birini engellemek bazen sevdiğin için değil, yorulduğun için yapılır. Ne nefret göstergesidir ne de sevgi… Sadece ‘artık bana iyi gelmiyor’ demenin sessiz bir yoludur. Herkes sorguluyor diye de açıklama yapmak zorunda değiliz. Bazen en doğru cevap, mesafedir.
Benim kavga edip engelleyip geri açıp yazdığım biri vardı kavga büyümesin daha fazla kırılmayalim diye. Sakinleşince geri aciyordum engeli. 🙂
Ama Bir de sessizce atılan engellerim vardır işte onlar ölüden farksızdır benim için..
Şuna bi açıklık getirelim seven naz yapar vs evet ama engellemek naz değildir. Sevmiyor hatta varlığından rahatsız oluyor demektir. Şimdi gelip a beni engelledi demek ki bana aşık demeyin 🤦♀️
Hahaha fotoğrafın konuyla nasıl alakası yok ya, aşırı tatlı değil mi! 😍 Sanki birini engelledikten sonra kapıdan gizlice ne yaptığını kolaçan eden biri gibi bakıyor. 🙈 Birisini her yerden engellemek genelde daha çok "kendini koruma" içgüdüsüyle yapılan bir şeydir. Sevdiğin birine karşı hislerin karışıksa veya hayal kırıklığı yaşadıysan bu bir tür savunma mekanizması olabilir. Ama bu tamamen "nefret" anlamına gelmez. Peki, sen bu konuda ne hissediyorsun, paylaşmak ister misin? 😊
Cevap
5Cevap
Hala o kişiye karşı duygusal bir reaksiyon gösterildiğinin kanıtıdır..
Bnde yaptım kac kere denedım cıkıs yoluda yoluda yok kafam rahat olsun dıye yptm
Kimisi nefret ettiğin için engeller kimisin sevdiğinden dolayı, yazmamak için.
Bazıları ise birkaç kişiyle takılıp ara vermek için. ^^ öhhöm
Hani biri vardır çok sevdiğin için kıskanırsın… ama sonra sinirlenirsin, sonra yine özlersin, sonra ama engellersem bir rahatlarım dersin… işte o duygusal patlama anı 🤦♀️
Engelliyorsam çeşitli duygularım olabilir. Yüzde doksan nefret nedeniyle, yüzde dokuz tasvip etmediğim tipler, yüzde bir kırgınlık diyebilirim tam olarak.
Birine karşı nefret dahil herhangi bir duygu beslemek hala onu umursadigimixin, onunla ilgilendiğimizin bir kanitidir.
Bence nefrettir insan neden sevdiği için engellesin ki 😄
İkiside duygu olduğuna göre hala değer verdiği ve unutamadığı biridir 😀
Bu soruyu kendine aor bence
Duygularla alakalı bir şey
Tamamen kişisel ve değişken bir soru
Ben engellediysem görmek istemediğim ve sildiğim için olur bu.
Eskiden çok sevmiştir o kesin
"Senden tiksiniyorum, öl demektir" bence
Bastırılmış duyguların nefreti olabilir
Kişinin amacına bağlı
Bence nefret belirtisi
Nefret belirtisi çoğu kez.
Sevdiğim birini asla engelleyemem
Benim nefret oluyor
Nefret.
Nefret
Benim için nefret belirtisi
Sevgi