Arkadaşlar sevgilimle ayrıldık ama konuşuyoruz tekrar barışıcak gibiyiz ikimizde seviyoruz fakat bana şu an emin değilim ilerde nefretim sevginin önüne geçer diye korkuyorum diyor sizce gerçekten seven birisi bunu yaşar mı?(ayrılma sebebi kız kankamın ilişkimize girmesi ve bize zarar vermesi)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nefretin olduğu yerde sevgi olmaz.
Nefret ettirmek için uğraşıyorsa sevmiyordur. Kendini kandırma derim.
Ben sevgimizle aşmak için her şeyi yaparım ama diyo ki nefret edersem sevginden de nefret ederim geçmişte yaşananlar aklıma gelir diyo
Geçmişin, geçen bir şey olduğunu bilmeyen ve temiz bir sayfadan yoksun bir insan için çok mücadeleye gerek yok. Bir dünya sorun çıkarıp, olay yapıp sonra bunu ayrılıp barışma için kullanan birisi senin kız. Sorunları çıkarıp çıkarıp kendi kendini tribe sokan bir model. Büyük ihtimal kafasında şu da vardır onun. Bu benle barışır intikam alır bırakır. Tamamen zeka geriliği :D
İntikam gibi bişey yapcağını düşünmüyorum kendisi öyle bir kız değil ki alsa öyle bişey yapsa bu beni üzmez siklemem yoluma bakarım ama yaptıklarıma pişman olduğum için ve hala sevdiğim için ilişkiyi kurtarmaya çalışıyorum bu arada yaptığım şey de şu kız kankamla buluşmuştuk sevgiliyken baş başa sevgilim rahatsız oldu mesafe koy dedi ben koydum daha buluşmadım kızı tersledim vs ama biz ayrıldık sevgilimden o süre içinde buluşmuştuk story de attık oda bunu görmüş halı sahaya gittik spor yaptık vs durum budur ama sevgilimden ayrıydık
Moruk kısa ve öz. Sevgilin varken diğer kızlarla her zaman mesafeni koruyacaksın. Bir şey yapacağından, ihanet edeceğinden veya kankanla görüşmekten yana sorun olduğundan değil. Sevgilin varsa sorumlulukların vardır. O bir şeyleri sevmiyorsa onları yapmazsın. Sen nasıl onun erkeklerle konusmasını görüşmesini istemiyorsun, çünkü erkekleri tanıyorsun diyelim. O da kızları biliyor tanıyor ve haliyle rahatsız oluyor
Cano çok haklısın hatamı bende farkettim kızı hayatımdan çıkardım geç de olsa ama diyor ki her şey için artık çok geç zamanında çıkarıcaktın geçmişe gidip bazı şeyleri silemem ama şu an hatalarımı düzeltmek hiç düzeltmemden daha iyidir diye düşünüyorum ama çok geç diyor
Elinden gelen her şeyi yaptığın halde bunu diyorsa kendi haline bırak. Son diyeceğini de içini sogut, sonra bırak yaşasın kendi kendine dönerse senindir, dönmezse hiç olmamıştır mantığı. Hiç değilse kafanda soru işareti kalmaz. Unutman kolay olur
Evet öyle yapacağım teşekkürler
Fazla da beklemeni tavsiye etmem çünkü bir zaman sonra bu döngü girdap oluyor. Haydi bakalım kolay gele
Ben diceğimi dedim ona da dedim kafanı topla bana fikrini öyle söyle öyle yani isterse ilişkimiz olur istemezse kendi fikri der geçerim bu saatten sonra çünkü yeterince çabaladım
Taktik işlerine girmesiler, çevrelerinden etkilenmeseler, ilişki uzmanlarına göre ilişki yaşamayıp, kendileri olabilseler sorun çıkmaz ilişkiler de
Haklısın valla da keşke taktik yapmaya gerek kalmada
Tanımak için başta yaparsın. Gözlemlersin, test edersin bunlar normal. Sürekli sürekli olunca tadı kaçıyor. Hâlâ bir şeylerden emin olamıyorsa birisi sorun ondandır sende değil. O yüzden dediğim gibi takılma. Gelirse senindir gelmezse o limandan ayrılırsin
Evet haklısın diyor ki yaptıklarını kabullenemiyorum yine aynı şeyler olacak diye kararsızım diyor ne yapmalıyım
Sen yapmayacağını biliyorsan kendinden emin şekilde bir daha olmayacak de ve bunu ona göster güvence ver yani. Baktın hâlâ nazlaniyor uzaklaş sende
Aynen öyle yapıcam
Geçer
Hala aynı sorun devam ederse evet geçer.
Hayır o kızı hayatımdan tamamen çıkardım ve bana karşı şu an daha iyi ama bi belirsizlik seziyorum bana şey diyo espriyle karışık benim de olma ama başka flörtlerin de olmasın bende gülüp geçiyorum ona zaman verdim kafasını
toparlasın karar alsın diye kız gerçekten çok zarar verdi bize ve sevgilim uyarmasına rağmen kızı hayatımdan çıkaramadım şimdi çıkardım ama her şey için çok geç diyor?
@1Ened1919 niye çıkaramadın kızı hayatından?
Ha?
Kız sevgilimden önce vardı en kötü zamanımda babamın vefatında bana destek çıkan beni anlayan ilgilenen kişi oydu onun sayesinde toparladım kendimi bundan dolayı kıyamadım
Sonra nasıl kıydın🤣🤣
Sevgilime kötü sözler söyledi onla ilişkime zarar verdi göndermeli şeyler yazdı sevgilime ve bende sildim