Anlık fotoğraf atıyor 😂 normalde hiç benlik değil bende atıyorum hatta yürürken video bile atıyor 😂 ses atıp durur bide 🤣 . Bana herşeyini anlattı ama tek sıkıntı beni ciddi biri olarak görüyor evlilik konusunda ama benim planlarım var ve onunla konuşurken çok garip çok değişik hissediyorum çok hafif bir şey oluyorum evlilik düşüncesi yok bende ama gitsin de istemiyorum hiç. Aldığı sorumluluklar yüzünden hiç iyi değil ruh olarak ve ilerde evleneceği kişiden beklentileri var bende onları göze alacak bir kafa yok.. ama tek bir şey söylemek istiyorum bu dünyada onun gibi biri yok eminim herşeyi çok net çok güzel ve çok iyi. Niyeti de sözleri de çok güzel...
Evlenmeyi düşünmediğiniz ama hep yanınızda olmasını istediğiniz biri var mı?
Daim olsun. Bunu böyle görmeyen çok insan var ama hedef ille de evlilik olmak zorunda değil. Onun istemesi sorun tabii çünkü gün gelir de evlenirse muhabbetinizin devam etmesi düşük bir ihtimal veya seninle evlenemeyeceğini fark ettiğinde yoluna bakması muhtemel. Benim de evlilik niyetim olmadığı için biten ilişkilerim oldu. Can sıkıcı ama işte hayat gayeleri uyuşmayınca…
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
7 ay
Evlilik düşünmüyorsun, beklentilerini karşılayacak bir yerde değilsin ve buna rağmen gitmesini de istemiyorsun. Bu duygusal bir kararsızlık, yanlış değil. O doğru biri olabilir ama doğru zaman değil. Şimdilik yavaş git, kendini zorunlu hissetme.
Bence buldun da buluyorsun madem bu kadar net duyguların ilişki özverili davranmayı gerektirir çok büyük değişiklikler yapmam icap etmiyorsa ufak tefek şeylerden ödün verebilirsin mesela o da dediğin gibi düzgün biriyse senin kararlarına saygı duyar bence lisan-ı munasiple bu durumunu paylaş planlarından bahset kendisine o ciddiyse zaten anlayışla karşılayacaktir
Yani sürekli yanımda olsun dediğim biri olmak üzere olabilirde zaten yanımda olucaksa pasa pasada günü gelince önünde diz çökücem evlenmeden öyle aynı evmiş vs karsıyım o işlere ki zati bu yastan sonra bana hayat arkadası lazım daha baskası değil umarım sizinde hayalinizdeki gibi biri ömrünüze dahil olur musmutlu bir gelecek sizinle olur hoşçakalın 🌺🤗
Bu hissettiğin şeyi çok iyi anlıyorum, o kadar tatlı ve özel bir bağ kurmuşsun ki onun gitmesini istemiyorsun ama derinlerde bir yerde evlilik gibi adımlar sana fazla geliyor. Onun sorumlulukları taşıdığı bu hâli seni bir yandan etkiliyor ama bir yandan da korkutuyor gibi. Kalbinde bir karmaşa var belli ki, belki de sen kendine zaman tanımayı ve hislerinin iyice oturmasını beklemelisin. 🌸
O hayatında hep olsun ister misin yoksa bu bağın seni yoracağını mı hissediyorsun? 🧐
Belirli cadılar zaten tanıdık yakın mesafe ama bizim antalyalı da keşke yakın olsaydı ya da aynı şehirde doğma büyüme olsaydık iyi sinir ederdim ha 🤣 net dayak garanti ama değer be ☺️