Kendimi kaybediyorum lütfen yardımcı olun ilişki durumu?

Herkese selam hayatım da biri var o 27 ben 22 yaşındayım uzun bir süre peşimden koştu ve daha sonra bende ona şans verdim her zaman bana sevgiyle anlayışla yaklaştı hediyeler yemekler jestler her iş çıkışımda gelip beni alıp eve bırakır mesela ama iş yoğunluğundan ve bu aralar personel eksikliğinde ailesi babası ve kardeşi ona desteğe gidiyor hâliyle gün içinde babasıyla da sık sık yan yana olduğu için iletişimimiz azalıyor ama bu süreçte hep günaydın mesajları napiyorsun nasılsın merak vs gibi şeyleri de yapıyor bende daha az görüşüyoruz diye triplere girdim bir dükkânı var bir yıldır elinde ve işler yolunda gitmediği için devrediyor satılığa çıkardı beş dk da olsa beni görmek için çabalıyor ama ben doymuyorum oda şu an böyle elimden bu geliyor vakit geçiremwdigimizin bende farkındayım seni bende özlüyorum ama sen sürekli bir görüşmesek bile sorun çıkarıyorsun dedi ben o gördüğüm beş dk ile yetinebiliyorken sen sürekli artık beni sevmiyorsun istemiyorsun ilgilenmiyorsun diyorsun dedi ya sevmesem şu an burada olur muyum çok seviyorum ama sen beni anlamıyorsun bir sürü personel var onların ayrı bir derdi müşteri ayrı ailem ayrı bi güzel sen varsın sende böyle yapıyorsun dedi birbirimize girdik şu an da elimden bu geliyor istemiyorsan saygı duyarım dedi böyle demesinin sebebi ise ben hep konuyu ayrılığa getiriyorum böyle davranmama rağmen asla ayrılık konuşması yapmadı bana kavga esnasında bile bana beni sevdiğini söyleyen biri birbirimizle konuşmadan uyumayiz mesela aradı konuştuk her şeye rağmen yine soğuk olsa bile aramız benimle evlenmek istediğini ve çok sevdiğini söyledi yanında olmamı istediğini söyledi ben çok üzgünüm kendimi çok kötü hissediyorum bilerek yapmıyorum daha önce ilişki tecrübeleri olan bir insan değilim kimseyle bir cnsl birliktelik bile yaşamadım oda biliyor bunu ve herşeye rağmen kendime dokundurtmama rağmen benden vazgeçmiyor bu bir süreç geçecek diyor onu çok seviyorum ama sürekli böyle davranıyorum ne yapmam lazım nolur yardım edin
Kendimi kaybediyorum lütfen yardımcı olun ilişki durumu?