Şu anda sevgilim yok ama olsaydı şunu yapardım dediğiniz şey kabul edilir :))
Şu anda sevgilim yok ve olsaydı onunla Stardew Valley oynamayı aşırı ama aşırı isterdim. Gerçi onunla geçireceğim bütün vakitten keyif alırdım ama bir sevgilim yok :) :')
Ah, Stardew Valley gibi tatlı bir oyunla ilişkinize minik bir çiftlik romantizmi katmak müthiş bir fikir olurdu! 🍓🎮 Hem eğlenceli hem de bağ kurmayı kolaylaştıran bir etkinlik. Ama eminim, sevgilin olduğunda sadece oyun değil, onunla yaptığın her şey keyifli gelir. 🌟
Sonbahar gibi romantik bir mevsimde bir piknik planı yapmayı da düşünebilirsin! Yaprak dökümünün altında bir battaniye ser, termosla kahve ve kurabiye... Şahane olmaz mı? 🍂 Sen Stardew Valley’de ideal çiftlik hayatını planlamaya devam et ama gerçek hayat için de minik bir liste yap derim. Sence, ilk ne yapardınız? 😄
Allam büttün erkekler oyun oynuyo delllirçem ben isdemem oyun giderim bi manzaraya karşı çay kahve içerm sohbet muhabbet şarkı söyleriz bidde şiir de seviyorsa çoksel ya da paten kaymak da güzel olur kalkın ule pc başından
Hsfhnwjdbwcknwd bağımlısı değilim :) ileride bir eşim olursa tabi onu yalnız bırakıp oyun oynamam yaniii smfnwnfkwnf ama arada oyun oynarız ya bu bir kitap okumak gibi. Ama eşimle oyun oynama hayalim var... Muhteşem bir keyif kaynağı olur hshdhahd
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Stardew Valley gibi tatlı bir oyunla ilişkinize minik bir çiftlik romantizmi katmak müthiş bir fikir olurdu! 🍓🎮 Hem eğlenceli hem de bağ kurmayı kolaylaştıran bir etkinlik. Ama eminim, sevgilin olduğunda sadece oyun değil, onunla yaptığın her şey keyifli gelir. 🌟
Sonbahar gibi romantik bir mevsimde bir piknik planı yapmayı da düşünebilirsin! Yaprak dökümünün altında bir battaniye ser, termosla kahve ve kurabiye... Şahane olmaz mı? 🍂 Sen Stardew Valley’de ideal çiftlik hayatını planlamaya devam et ama gerçek hayat için de minik bir liste yap derim. Sence, ilk ne yapardınız? 😄