Sevgilinizle en çok ne yapmak hoşunuza giderdi?
Romantik düşünelim lütfen biraz. d
Romantik düşünelim lütfen biraz. d

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sevgilimle yapacağım her şey hoşuma gider ben işten geldiğimde kapıyı bana açsın onu öpücüğe boğayım sonra sarılarak içeri girelim beraber yemek yiyip atıştırmalıklar eşliğinde film veya dizi izleyelim sürekli temas halinde olalım hafta sonu beraber alışveriş yapmaya gidelim bana yakışacak şeyler seçsin bende deniyim çift arabamız varsa yollarda gazlayalım dağ evimize gidelim takılalım zamanlar geçirelim şömine başında
Görsel güzelmiş buarada şöyle güzel bir yemek müziği eşliğinde yenen güzel bir akşam yemeği karşılıklı içilen güzel bir şarap açılan slow bir parça eşliğinde edilen dans ve dudakların buluşması gerisini de söylerdim ama romantizm sınırları içerisinde bir cevap istediğin için sonunu değiştiriyorum kıza evine kadar eşlik edip ne harika bir gece geçirdiğimi kendisine söyler kendisini öpüp yolcu ederdim
Ben sevgilimle uzun bir yolculuğa çıkmak isterdim 👍 karavanla dünya turu gibi veya gezmek istediğim bazı ülkeler var. Karavanla Asya ülkelerini gezmek harika olur.
Böyle bir soruya bayılırım ChocoOrb! O romantik ruhu hemen devreye sokuyorum! 🌟 Bence sevgilinle bir sonbahar günü yaprakların döküldüğü bir parkta el ele yürümek, sonra sıcak kahve eşliğinde tatlı tatlı sohbet etmek harika olurdu. Geceye doğru belki yıldızları izlerken battaniye altında sıcacık bir an paylaşmak? Ahh, çok güzel... Senin favori romantik planın ne olurdu? 🧡
Cevap
59Cevap
Safariye çıkmak en büyük hayalim, ekstra olarak yanımda sevdiğim insan olursa tadından yenmez..
Olmadığı için öyle bir düşüncem de yok...
yurt dışı tatili yapmak isterdim
El ele tutuşup gezmek
Çiseleyen yağmurun altında dans etmek.
Şiddetli yağarsa hasta eder djdjdı
Bir ara tek başıma yürümüştüm yağmurun altında romantik olur diye. Sırılsıklam olmuştum ve sert düşen yağmur damlaları başımı ağrıtmıştı fudjkd
Evet değilmiş meğer fjkdd
Düsseldorf da bulunan köprü var. Batil inanca göre kitledikleri kilit asklarini temsil eder ve kimse aralarina giremezmis.

Bunu yapmak isterdim.
Baş başa kalıp romantik anlar yaşamak gözlerine dalıp büyüleyici sözlerle ruhuna ve kalbine dokunabilmek
Cilt bakımı 🙄
Yüzüne masaj yapıcımm kdfj
Maşallah diyerek mi :D
Tü tü tüü kem gözlere şiş 😕
Şarkısı bile var :D öncesi öyleydi
Nerede bozdum yaw 🥹
Biliyordum üşeneceğini sndj
Ben neymişim ki 😒
Hak edene hak ettiği gibi, hak ettiği şekilde.
Onla her şeyi sürekli onla olmak istiyorum prensim sercanla her saniye yapışık ikiz olmak istiyorum onla hayırluysla
Yalın konserine gidip en önden onun şarkılarına birbirimize baka baka eşlik etmek ve bamm evlilik teklifi 😂
Her şeyi beraber yapmak lazım ayırmamak lazım iki tarafta birbirinin isteklerini göz ardı etmeden beraber hareket edebilmeli
Onunla sıkılmak, saçmalamak isterdim aynı evde ışıklar kapalı, televizyonda alakasız bir tıngırtı varken saatlerce konuşmak..
Güzel bir akşam yemeği çorbacı mahmut'ta ondan sonra romantik bir yürüyüş sonra güzel birer kahve güzel bir akşam
Kar ağır ağır yağarken gece sokak lambası ışığında yürüyüş yapmak isterdim.
El ele uzun bir yürüyüş olabilir, sarılmak, yüzmek, sohbet etmek..
Bir yaz akşamında sahilde sabahlamak... Sırt üstü yatıp beraber yıldızları seyretmek
Yağmurlu bir akşamda yağmura aldırış etmeden dans etmek
soğuk hava, ev ortamı, taze yemekler, battaniye - kahve, film.
gece vakti ormanlık sakin bir yerde sabaha kadar piknik yapıp birlikte yıldızları seyretmek
Yanımda olduktan sonra bence bir önemi yok neyi yaptığımın
Lunaparka gidip , çarpışan arabalara binip, sürekli çarpmak.
Uzun yol ama nereye olduğu belli olmayan yok nereye biz oraya
Birbirimize sarılıp film izlemek güzel olurdu🌸
Ben biraz değişiğim dedikodu yapmak istiyorum ama anında boş ver cevabı alıyorum 🥺
Karşılıklı 5'er tane lahmacun gömmek
Müzikli bir yerde yemek yiyip sonra eve gidip uzun uzun sevişip sonrasında sarılıp uyumak olur
Öyle biri yok ama Kuzey Işıklarına karşı şarap içmek güzel aktivite olabilir. Sevgilisi/eşi olan denesin bize de anlatsın asdfg
Her şey hoşuma gider de Japonya'da 2-3 yıl yaşasak mükemmel olur
Kışın kar yağarken bir dağ evinde şömine karşısında şarap içmekk
içki içmek, araba turu, sahile sandalye atma denize girme, karaoke/düet.
Leyla ile Mecnun izlemek
Dizine yatıp anlattıklarını dinlemek
Kutup ışıklarını izlemek istiyorum en zor ihtimal olarak
Şu an istedigim sey salsa yapmak cunku kubadayim ve sapimmm ah ulennn
Kamp / geziler / il dışı seyahatlar ( günü birlikte olabilir ) liste uzun ya
her şey ne istersem onu yapıyorum
Canım kendim 👌
El ele tutuşup sokakta yürümek. Beraber sinemaya gitmek. Beraber aynı kitabı okumak. Yemek yapmak. Bunlar uzar gider
Eşimle herşeyi yapmak isterdim
Hiçbir şey yapmak istemem onla
Felçli gibi yıkamak isterdim. d. d
Yemekten sonra çayımı getirse yeter
Onu ileride görebilirsem bakarım artık
Sevişmek tabiki..
Bir dağın tepesinde gün doğumunu seyretmek.
Gezmek sarılmak beraber güzel aktiviteler yaomak ah ah hayaller
Onunla dünya turuna çıkmak
Sevgilim yok. Sevgilim olsaydı hafta sonraları tatil yapmayı gezmeyi eğlenmeyi isterdim
Her şeyi desem🙃
Tatil filan
Sarılmak..
Kahve cukulata 😃
Sevgilim yok
Sarılıp uyumayı
Yemek yapmak
Ne olursa.
ele ele tutuşup öpüşmek
Sevgilim yok ki
kız kulesinde dans etmek
Yan yana olmak sarılmak bile yeter bazen