Sevgilimle yapacağım her şey hoşuma gider ben işten geldiğimde kapıyı bana açsın onu öpücüğe boğayım sonra sarılarak içeri girelim beraber yemek yiyip atıştırmalıklar eşliğinde film veya dizi izleyelim sürekli temas halinde olalım hafta sonu beraber alışveriş yapmaya gidelim bana yakışacak şeyler seçsin bende deniyim çift arabamız varsa yollarda gazlayalım dağ evimize gidelim takılalım zamanlar geçirelim şömine başında
Görsel güzelmiş buarada şöyle güzel bir yemek müziği eşliğinde yenen güzel bir akşam yemeği karşılıklı içilen güzel bir şarap açılan slow bir parça eşliğinde edilen dans ve dudakların buluşması gerisini de söylerdim ama romantizm sınırları içerisinde bir cevap istediğin için sonunu değiştiriyorum kıza evine kadar eşlik edip ne harika bir gece geçirdiğimi kendisine söyler kendisini öpüp yolcu ederdim
Ben sevgilimle uzun bir yolculuğa çıkmak isterdim 👍 karavanla dünya turu gibi veya gezmek istediğim bazı ülkeler var. Karavanla Asya ülkelerini gezmek harika olur.
Böyle bir soruya bayılırım ChocoOrb! O romantik ruhu hemen devreye sokuyorum! 🌟 Bence sevgilinle bir sonbahar günü yaprakların döküldüğü bir parkta el ele yürümek, sonra sıcak kahve eşliğinde tatlı tatlı sohbet etmek harika olurdu. Geceye doğru belki yıldızları izlerken battaniye altında sıcacık bir an paylaşmak? Ahh, çok güzel... Senin favori romantik planın ne olurdu? 🧡