Sevgilim "bana bak, kendine gel! Sen gelmezsen, ben seni kendine getiririm. Akıllı ol" dedi.

dedi durduk yere. hiçbir şey yapmamışken tehditler ve ağır tavsiyelerde bulunuyor. Sadizm kokan hareketleri olduğunu zaten biliyorum da, tehditlerine karşı nasıl bir yol izlemeliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
telden tartışmaya başladık. aynen şöyle geçti muhabbet. sevgilim. b: benim

b: bir dediğini iki etmedim

ben ettim mi? her dediğini yaptım.

b: n'aptın?

hatırlamıyorum

b: bir çay getirdin mi önüme? bir kahve yaptın mı? hiç "-moralin neden bozuk" diye sordun mu?

kola getirdim bir kere.

kola getirdim bir kere diyen kızdan ne fayda bekliyorum anlamıyorum. lanet gitsin.
Güncellemeler
+1 yıl
mesaj attım. "ayrılmak istiyorum dedim, dayanamıyorum" dedim. ona 200bin tl kredi çekmiştik. benim adıma çektik. çakallık yapıp mesajla şey dedi "-benim yardımım olmadan kredi borcunu nasıl ödeyeceksin" oysa krediyi onun için çektik. ev aldı vs. ama kendi borcummuş gibi gösteriyor. şikayet falan edersem bu mesajı gösterecek. of allahım
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu söylediklerimin hepsi bir senaryodan ibaret. Aslında sevgilim çok düşüncelidir. İş kurmak için krediye ihtiyacım vardı "benim adıma çekelim" diyecek kadar güvenilirdir. ilişkim 6 aylık ve seviyorum. Bu söylediklerimin hepsi de senaryodan ibarettir. Gece gece vermiş olduğum aksiyondan ötürü özür diler, gözlerinizden öperim.
Sevgilim "bana bak, kendine gel! Sen gelmezsen, ben seni kendine getiririm. Akıllı ol" dedi.