6 ayBenim için “evleneceğim insan” dendiğinde aklıma ilk gelen şey dış görünüş değil, kafa yapısı. Birlikte aynı hayata bakabilmek istiyorum.
En çok şunlar olsun isterim:
Beni gerçekten dinleyen, duygularımı küçümsemeyen, tartışırken bile saygıyı elden bırakmayan biri. Trip atmadan da derdini anlatabilen, sorun olduğunda kaçmak yerine “gel konuşalım” diyebilen bir kadın.Mizah duygusu da çok önemli. Hayat zaten yeterince yorucu; beraber saçma şeylere gülebilmek, bazen çocuk gibi davranabilmek isterim. Sürekli ciddi, sürekli hesap kitap modunda bir ilişki değil; evin içinde hem sevgili, hem dost gibi olabilelim.
Güven de temel şart. Telefon saklama, gizli gizli hareketler, sürekli şüphe oyunu hiç istemem. “Neredesin?” sorusunun altında sorgu değil, merak olsun. Benimle aynı değerleri paylaşması da önemli; sadakat, emek, saygı konularında aynı çizgide olalım ki her kavgada temeli tartışmayalım.
Bir de en çok şunu isterim: Yanında kendim olabileyim. Rol yapmadan, kasmadan, susmak istediğimde alınmayan, konuşmak istediğimde gerçekten dinleyen biri. Günün sonunda “Ne olursa olsun, sırtımı dayayabileceğim kişi bu” diyebilmek bence evlilikte en büyük lüks.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
6 ayBence evleneceğim insanda olması gereken en önemli şey iman. Çünkü iman olunca insanın duruşu, hayata bakışı, davranışları da ona göre şekilleniyor. Bunun yanında ahlak benim için çok değerli. Yalanı, haksızlığı, kırıcı konuşmaları sevmem; iyi ahlaklı bir insanla hayat çok daha huzurlu olur diye düşünüyorum.
Saygı ve sevgi de olmazsa olmaz. Sonuçta bir ömrü paylaşacağız, saygı olmadan sevgi de uzun sürmez.
Bir de benim için Allah korkusu gerçekten çok önemli. Allah’tan korkan insan kul hakkından da korkar, yanlış yapmaktan da çekinir. benim fikrim; iman, ahlak, saygı, sevgi ve Allah korkusu olduktan sonra gerisi bir şekilde yoluna girer.
11 Yorumla- 6 ay
Teşekkür ederim
6 ayEvleneceğim insanda öncelikli olarak dürüstlük isterim; elbette sadece bu yeterli değil ama benim için en önemlisi bu. Bunun yanında fikirlerime saygılı olmasını, şefkatli olmasını, hayata bakış açısının dar olmamasını ve bir ailenin ne demek olduğunu bilmesini isterim.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. "insan" olsun yeter ama böyle bir "insan" yok, o yüzden evlenemeyeceğim.
18 Yorumla
Soran6 ayKısmet diyelim belki önüne iyi biri çıkar
Soran6 ayİnsan nedir
Soran6 aySenin için ne insan olmak ondan bahsediyorum
- 6 ay
knk bu çok derin bir konu, benim için insan olmak , gerçekçi olmak, dürüst olmak, manipülasyon yapmamak, yalan söylememek, güzel olmak, sadakatli olmak, adaletli olmak, etik olmak, akıllı olmak, zeki olmak yok yok yani, ama tek birşeyde yetebilir "ruhlu olmak" ama öyle birisi yok.
Soran6 ayAna bu ben değil mi
Yapay Zeka Cevapladı
Bence evleneceğin insanda en önemli olan şey güvenilir ve saygılı biri olmasıdır. Güven olmadan bir ilişki sürdürülebilir gibi görünse de zamanla yorucu hale gelir. Ayrıca karşındaki insanın samimiyeti, sevgisi ve hoşgörülü oluşu da huzurlu bir birliktelik için çok kıymetli. Hayat, birbirini destekleyebilen ve anlayış gösterebilen iki insanla çok daha güzel olur. 💕 Senin için önemli olan neler? Bunu bilmek bence ilişkinin temelini sağlam atmana yardımcı olur! 🌟
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Karakter olsa yeter, gerisi gelir zaten.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 ayBu zamana kadar bir çok kişiyle görüştüm. Bir çok kriterim de oldu..
Ancak kriterlerini karşılasa da farkettim ki kalbini ekarte edemiyorsa, hiçbir anlamı kalmıyormuş..
Evleneceğim insanda aradığım tek bir özellik var:
"Kalbime mukabil bir kalbin olması.."
Bütün sır burdaymış..
20 Yorumla
6 ayEvleneceğim insanda arayacağım ilk şey, özgün bir yüreğin varlığıdır; kendi duygularını ve düşüncelerini samimiyetle ifade edebilen, ama başkalarının duygularına da kulak verebilen bir yürek. Ardından, aklın ve mantığın rehberliğini, duyguların fırtınasına rağmen doğruyu görebilen bir akıl ararım. Empati de olmazsa olmazdır; hayatın zor anlarında birbirinin yükünü paylaşabilmek, sevinci
22 Yorumla- 6 ay
Bağımsız yetişkin olabilmiş, empat, öz eleştiri yapabilen, aktif olarak dinleyebilen, duygusal zekası yüksek ve aynı zamanda çözüm odaklı birini arıyorsun yani.
- 6 ay
@TürkKızıyız evet.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
6 ayHayatımın ısığı olmalı onunla dogmalı günes benım dunyama , kayboldugum anda yol gösterıcım olmalı ne zaman yere dussem benı yerden kaldrmalı asla yarı yolda bırakmamalı benı , nefesım olmalı onsuz yasamak bana ölum gıbı gelmelı... ötekı yarım olmalı her daım benı anlıyabılmelı , kısacası herseyım olmalı bu hayatta kısacası benım yol arkadasım olmalı 😃
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayEvleneceğim kişinin bana her zaman saygı duymasını, kalpten bir sevgi ve gerçek bir aşk taşımasını isterim. Yanımda durduğunu hissettirecek güçlü bir güven bağı olmalı ne olursa olsun arkamı döndüğümde onun orada olduğunu bilmeliyim. Ayrıca ilişkimize sahip çıkan, sözünde duran bir sadakat göstermesi benim için çok önemlidir. Ve tüm bunları taşıyacak, birlikte hayatın zorluklarını aşabileceğimiz bir güç de mutlaka olsun isterim. çok şey istiyor gibiyiz ama bunlar olmalı bence
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayEn önce saygı ve tabi ki karşılıklı güven hissetmen gerekiyor. İletişimin çok önemli olduğunu düşünüyorum yani onunla her şeyden konuşabilmek rahat hissetmek onunlayken hayatın akması ve hayat içinde akmak müthiş bir şey. Karşımdaki adamın karakterinde ise en önce vicdan ve merhamet ararım Allah korkusu ararım. Sevgi dolu, tutkulu, girdiği ortamda saygınlığı olan sözü geçen biri olsun isterim komik olması da önemli beni güldüren adam seviyorum. Sabırlı ve çalışkan olmalı her şartta ev geçindirmeyi bilmeli, sorumluluk bilinci olmalı. Uyuyan adamdan nefret😂 Daha çok sayarım da bunla idare edin.
03 Yorumla- 6 ay
Bunla idare edin yazmış bi de 😂
Cevap sahibi6 ay😂😂 valla yazdıkça yazasım geliyor
- 6 ay
İyi ki bi yerde durdun 😂
6 ayEvlenecegımız insan sızı sevecek kalp çok onemlı merhamet çok onemlı gece oldumu sarılacak sıze ılıkleerıme kadar bana sarılmasına ıhtıyacım var ayrı yatıyoru sevgı dılıyorum faydası olmuyor ınan eslıden akşam olmasını iple beklerdim sımdı eve gelmek ıstemıyorum çünkü sarılmıyor bana
13 Yorumla
Soran6 ayAhh be abi. Neden böyle oldu acaba eşinizle konuştunuz mu
- 6 ay
Sureklı en son dedım ya artık huzur ıstıyorum gülen yüz ıstıyorum ya benı sev ya da gıt dedım o da senn gıt dıyor ben öyle yapıyorum gıtmen ıcın ama hazırlık yapıyormus gıtmek ıcın
6 ayKısır ve aşırı zengin olsun sonradan fakir olmasın, fit çok yakışıklı biraz çirkin durmayacak kadar kaslı olsun boyu uzun olsun ama 1.90 da olmasın 1.78-1.84 ideal. Çok konuşmasın uysal olsun ben ne dersem evet desin bana hayır demesin sürekli benimle aynı fikirde olsun annesine saygı duysun ama hiç görüşmesin çocuk istemesin evlatlık da dahil. Eve 1 aşçı 1 temizlikçi 1 garson tutsun evi en az 7 odalı 2 salonlu olsun evin her yeri geniş olsun 1 Amerikan mutfak 1 normal geniş mutfak. Evde en az 3 tane tuvalet banyo olsun. Kaloriferli olsun mobilya yeni pahalı ve kaliteli olacak beyaz eşyalar biraz bozulsa değiştirilecek. Son model araba son model telefon bilgisayar tablet alsın bana. Benim zengin yakışıklı zeki sağlıklı arkadaşlarıyla mercimeği fırına vermeme karışmasın modern olsun aşırı derecede, karım ne derse o desin
15 Yorumla- 6 ay
Olması gereken bu
- 6 ay
Bir de evlilik sözleşmesi
- 6 ay
Nafaka ya da destek istemesin evi tek başına geçindirecek ev işinin hepsini o yapacak en iyi şekilde
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sadakat olsun, çok zeki olsun, bana kedi dışarıya kaplan olsun, sigortası olsun, işi olsun, benden uzun olsun, saçları uzun olsun, sakalsız ve kılsız olsun, yeşil gözlü, sarışın olsun, fit olsun, ahlaklı olsun, edepli olsun, geniş olmasın, tembel olmasın, temiz olsun, miss miss miss olsun 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
6 ayAllah korkusu, ahlak, karakter, vicdan, merhamet, insanlık
210 Yorumla- 6 ay
Hele dürüstlük ve sadakat en önemlilerinden
- 6 ay
Yine ezbere konuşan bir kadın 😅 ya oynamayın bu kadar biliyoruz ne sevdiğinizi
- 6 ay
@merakli_kofteci2 dolu konuşmak için yaşın fazlasıyla küçük. Ergenlikten çıktığında burada olursam yorumunu o zaman yaparsın. Hadi by
Soran6 ayNe seviyırmuşuz
- 6 ay
😂🤣 akıl yaşta değil baştadır belliki bunu tecrübe edememişsin cevap veremeyincede kıvırmışsın biliyoruz biz sizin seviyenizi merak etmeyin. Bunlar palavra nerde it zampara var onlar prim yapar size. Allah korkusuymuş. Sen önce kendin Allahtan kork. Başın kapalı diye en iyi sen olmuyorsun oro. pu
- 6 ay
Affedersin ileri konuşmuşum ama ergen diyince sinirlendim bir an
Soran6 aySen sınırını aştın
- 6 ay
@merakli_kofteci2 bana değil o lafı sen kendi annene kullansana! Pzvn*k seni. Sende Allah korkusu olsa namuslu bi insana bu lafı kullanamazsın. Hakkımı da helal etmiyorum. Ahirette yalvaracaksın beni affet diye ama boşuna
- 6 ay
Ergen olduğun bu konuşmadan belli zaten. Belli ki birilerinden kuyruk acın var, olgunluk gösterip bu acını kendi içinde yaşayacağına kuduz köpek gibi etrafa saldırıyorsun daha çok büyümenin lazım. Zavallı seni
- 6 ay
Acıyorum bunun gibilere gerçekten çok zavallılar
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cimri olmasın yetecek kadar bize parası olsun çokta gözüm yok eşime destek olmak isterim en çokta manevi küçük ve huzurlu bir evimiz olsun hayvanlarımız olsun güzel ahlaklı olsun en çokta benim sözümü ikiletmesin bende onun aynı şekilde ve sadık olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Karakter ve otorite tercih ederim yani karakter varsa zaten saygıda vardır aldatma şiddet hakaret vb saçma bir harekette yoktur otorite varsa ne istediğinden emindir ve vazgecmez istemeye devam eder buda benim sevdiğim bi özellik kadında umarım musmustlu bir gelecek herkesle olur hoşçakalın 🌺🤗
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kendi ayakları üstünde durabilen kendini geliştirmiş olsun ama aptal feminist rollerine girmesin mümkünse sorunları çözebilecek en azından fikir üretebilecek nitelikte olsun bir de bağlılık olsun erdemli ve metanetliyse yeterlidir çok güzel olmasına gerek yok
00 Yorumla
6 ayBence en önemlisi karakteri temiz olsun isterim yani güven verecek biri olsun sözünün arkasında dursun kalbimle değil ruhumla da huzur bulayım yanında sadık olsun omuz olsun beni olduğum gibi kabul etsin ne baskı yapsın ne küçümsesin sevgi karşılıklı emekle yürüsün bir de dua ettiğimde içimden “evet bu adam benim kaderim” diyebileyim gerisi zaten bir şekilde gelir çünkü huzur veremeyen insanın yakışıklılığı da parası da hiçbir anlamı yok benim için en büyük lüks kalbimi yormayan biri olurdu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 ayDürüstlük, vefa, sadakat, hoşsohbet he birde esmer olsun gjddf
13 Yorumla
Soran6 ayEsmerim biçim biçim biçim ölürüm esmer içi. Bende esmer severim benim tam tersim
- 6 ay
Sarışın mısın sen
Soran6 ayEvet
6 ayBana deli gibi aşık olsun gözü benden başkasını görmesin yeterli
16 Yorumla- 6 ay
Herkes bir mi?
Soran6 ayNürgül görmedin mi hiç birine çok aşık seven biri
- 6 ay
E senin eşin öyle oldu diye herkesin ki öyle olmucak
Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Ne olmasın dersem daha iyi olur. Kaprisi olmasın, küçük şeylerden de mutlu olabilsin, çocuk ruhlu olsun, temas sevsin yakınlık sevsin. Bunlar olduktan sonra saygı olduktan sonra ben zaten mutlu ederim gezdiririm istediklerini yaparim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. inatçı insana kesinlikle tahammül edemem. 30 yaşından küçük ve 35 yaşından büyük olmamalı, ortalama insani değerlere sahip olmalı ve aşırı duygusal biri olmamalı. aldığı yaşın ağırlığını taşımalı, liseli ergenler gibi o moda, bu demode tarzında olmamalı. z kuşağı, toksik ilişki, love bombing gibi kendisi de anlamını bilmeği cümlerler kuran biri hiç olmamalı; istek ve arzularını açık ve anlaşılır şekilde dile getirmeli. ben trip, ima tarzı şeylerle uğraşamam. direkt ve yalın olmalı
01 Yorumla- 6 ay
Aynen ya zaten kadınlarda sıraya girmiş seni şu saydığım kriterleri kendilerinde arıyor
Gizli Üye(25-29)6 ayŞimdiki kadınlar kardeşim başına kadar istiyebilir ama alamazlar 💅 Hepsi evde kalmış baba eline bakan tipler... babaları ölene kadar evlenmiyorlar ölünce de bakıcı arıyorlar zaten... kafayı yormayın hemcinsime söylüyorum içleri boş bacak araları da boş gözünüzde büyütüyonuz kilotuna bok kaçıran pakizeleri.
011 Yorumla
Soran6 ayNeden bu kadar nefret ediyorsun kadınlardan
Cevap sahibi6 ayEderinden fazla şey talep eden her şeye böyleyim🤏 Şu aralar euro-doların niye bu kadar düşük oluşu daha çok rahasız ediyor. Ticareti zorlaştırıyorlar kurları bu şekil tutup enflasyonu daha ileriye götürmeleri bu şekil çözümlerle...
- 6 ay
Seni kim kırdı ya? eskiye oranla kadınların çalışması tonla arttı, hele büyük şehirlerde her kadın çalışıyor genç-yaşlı. Anadolunun küçük bir köyünde mi yaşıyorsunuz? kim baba eline bakan büyük kitle? gerçi ordakiler bile baba eline bakmıyor, tarlada çalışıyor hergün, onların kazancını babaları cepliyor...
Cevap sahibi6 ay@Zakkumdemir bana iyi bak bu manipülasyonlar midemi bulandırır seni kim kırdılar felan... Kırıcak birini hayatıma hiç almadım. Baktım sonu üzüntülü... Yol verip peşinden koşmadım hiç. Şükür param var. Parayı gören niyeyse kilotu indirir oldu. Bu sayede kestaneyi çizdirmeden senin deyiminle kendimi üzdürmeden işimi hallettim.
şu an bir kadın hemşirede olsa 40 bin tl ancak alıyor İstanbul da yaşasa zaten yol parası 10 bin 😛🤪 Çoğu kadın askeri alsa ya da biraz üstü 22-30 bin arası bu para sizin ayakkabınıza bile yetmez mq siz çalışsanız da giderleriniz çok. Kadınlar boşuna mı kendilerini satıyor açık ilişki yaşıyor. Artık 1 tane koca 1 tane baba yetemiyor sizin lüxlere. Instagram da gördüğünüz her reklama popüleriteye uyum sağlama istiyişiniz tatminsiz ve limitsizce para sömüren makinelere çevirdi kadınları.
- 6 ay
Hahaha her kadının gideri çok degil canım ben tutumluyum. Benim gibi de çok asıl harcayan az, millette para mı var. Bi ayakkabımıza 22 bin tl bin yetmemesini bırak benim ayagımdaki ayakkabı 500 TL aw daha geçen aldım, durumum oldugu halde, çünkü neden fazladan para vereyim. her kadın da kendini satmıyor. Sana manipülasyon da yapmak amacım degildi, sadece çözmeye çalıştım öfkenin sebebini bu kadar. Tamam mesele sadece ihtiyacını karşılamaksa kadın kendini satar erkek esc ta gşder zaten, ama biriyle sevgili olmak ya da aile kurmak başkadır
Cevap sahibi6 ayBu halleriniz direk ilişkiye yansıyor haliyle ilişki de olan erkeğin köküne siyanür etkisi yaratıyor. gerek yok kadınlar yanlız mutluyuz akımı yarattı ınstada-youtube-X de vs. da çünkü eskisi gibi bu kadın ya diyip değer veren havadan hediyeler alan karşılıksız seven erkekler piyasa da kalmadığı için. Bulamıyoruz demiyelim de biz yanlız kız neşesi diyelim 💅 Benim konum genel manada para ama durumlar kesin net açıklıyor ki durum böyle. Pazar da eski değeri görmediğinden işler kesat değil de ben ekmek arası ekmek seviyoruma döndü. (hediye alan yok kalmadı eskiden millet hediye alırdı biz de para kazanırdık. )
Cevap sahibi6 ay@Zakkumdemir Bak türkiyede kaç kadın Kaçı senin gibi davranıyordur düşünüyordurrr? Azınlık kesim çok az. Bu dediğim şeylerden dolayı insanlar ilişkilerden kaçıyor ya da kadınlara kötü davranıyor çünkü hangisi iyi hangisi kötü belirsiz.
- 6 ay
Ben kendim için şöyle söyliyim, ne ilişkide bulundugum erkek bana sürekli hediye alsın, ne hesap ödesin, ilk buluşmada kim teklif ettiyse o ısmarlasın sonra hep alman usulü, ne çok parası olsun isterim sadece çalışıyor olsun benim gibi yeter. Bu tarz düşünsene çok çevremde de senin dedigin tip ya 1 ya 2, onlar da babadan zengin oldukları için lükse alışmış kızlar. Yok yalnızız mutluyuz akımına falan da katıldığım yok, her insan yalnızken de güçlü olabilir ama yalnızlık Allah'a mahsus ben yalnız kalmak istemem şahsen yanımda düzgün biri olsun isterim. İşte siz instadaki o kız profillerini görüp bütün kadınlara aynı etiketi yapıştırıyorsunuz, erkeklere gaz veren kadınları aşağılayan acayip Instagram hesapları var erkekler tarafından takip edilen ama biz demiyoruz ki bütün erkeklerde tatlım çocuğu sapıktır afedersin. Neyse konuyu kapatalım bu uzar gider.
- 6 ay
Anladım tamam. sizinde nasıl çevrelerinin var, çevrenizde nasıl kızlar/erkekler var heh, garip yani. küçük bir şehirde de yaşamıyorum ki, büyük şehirdeyim
Cevap sahibi6 ay@Zakkumdemir Mutluluklar diliyorum. Çok güzel kendini ifade etmişsin. Dediğim tipler daha çok küfürle kendini ifade etmeye çalışırdı... O küfürlü konuştukça ben üstüne giderdim daha çok küfür ederdi sıkıştıkça küfüre daha çok yapışıyorlar dediğim tipler. Bu sitede çok var bu tipten. Ben işteyim vakit geçsin diye goy goy yapıyorum burada ama gerçek hayatta da buna benzer tipler az değil.
- 6 ay
Sağol, kolay gelsin
Gizli Üye(30-35)6 aymerhametli, saygılı ve karakterli bide zeki olsun işe yaramaz olmasın sürekli evde oturan erkekler var Allahım nasıl sinir oluyorum bir kaşık suda boğasım geliyor hepsini 10 parmağında 10 marifet olmalı çünkü ben kendim öyleyim onunda öyle olması isterim
12 Yorumla- 6 ay
10 parmak 10 marifet?
Cevap sahibi6 ay@Augustus71 yani elinden her iş gelsin
- Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
6 ayMaddi durumumuz iyi ya da kotu olsun her zaman normal hissrytirmeli para azalinca erkekler bir degisik moda giriyor ya istemem mesela onu
20 Yorumla
6 ayEvleneceğim insanda en çok güven saygı ve içtenlik isterim. İletişimi açık olsun sevgiyle yaklaşsın ve yanında huzur bulabileyim Yanımda kendim gibi olabileceğim samimi ve kalbi temiz biri olması yeterli benim icin
20 YorumlaKişisel alanı ve zamanı olsun. Devamlı iç içe dip dibe yaşamayalım. Buna rağmen zedelenmeyecek bir güven duygusu besleyebileyim. Geleneksel bir evlilik dinamiğinden ziyade ev arkadaşı gibi takılmak daha cazip gelirdi galiba.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı.
6 ayGözleri büyük olmasın,
dudakları küçük olsun,
boyu 1,65 gibi olsun,
Alçak gönüllü olsun
En önemlisi de "İSÂR" sahibi olsun
Ahlaklı edepli olsun.
Beş vakit namazını kılan birisi olsun.02 Yorumla
Soran6 ayDudakları küçük olsunu anlamadım bi
- 6 ay
Dudaklar insanin nasıl biri olduğuna belli eder.
Konuşkan mi , kendisinden mi bahsetmeyi seviyor mu yoksa karşı taraftan bahsetmeyi mi seviyor.
Konuşmayı ilk başlatan mi yoksa karşı taraftan birşeyler bekleyen mi? Bunun gibi bir çok şeyi belli eder
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayAllah korkusu olsun gerisi zaten oluyor. Allahtan korkmayan insan aldatır yalan söyler kumar oynar alkol tüketir seni pazarlar. O yüzden Allah korkusu gerçekten içinde olsun merhamette beraberinde oluyor
10 Yorumla
6 ayKarakter
ahlak
para
güç
otorite
bana aşık
Bana tapan beni seven beni çok seven Bana karşı merhametli bunu içinden geldiği için yapan birini isterim🙏🏻
139 Yorumla- 6 ay
Sanane
- 6 ay
Evet öyle istiyorum sana giren çıkan ne var sanane seni ilgilendirmez
- 6 ay
sakin ol şampiyon
- 6 ay
Ben sakinim zaten hayır size ne oluyor asıl sizene öyle isterim isterim hepsi de gayet normal sıradan şeyler sizi de hiç ilgilendirmiyor
- 6 ay
hepsi senin olsun bayan agresif bulursan bunlardan banada gönder
- 6 ay
Sensin agresif benim yorumuma da yorum yapmaya hakkın yok bu arada sanane seni ilgilendirmez istediğimi isterim
- 6 ay
Bulurum merak etme
- 6 ay
Hayır sana istediğin isterim bu resmen senin kalbinin kötülüğü olumsuz yorumlar yazman falan senin kötülüğün sen kötü birisin ve toksiksin benim yorumumdan defol git
- 6 ay
Gıcık bir yorum yapıyorsun sonra sinirlendirme diyorsun ne güzelmiş ya sanane kardeşim ne istiyorsam sana ne kompleksini git eski sevgilinden çıkar git seni kullan kızlardan çıkar çıkar onları onlardan gıcıklığına bana ulaşarak çıkaramazsın bana sakın bulaşma kendine gel
- 6 ay
Buradan git
- 6 ay
Sana git dedim
- 6 ay
Böyle konuşmaya hakkın yok benimle böyle konuşmaya hakkın yoktu
- 6 ay
Ayıp yaptığın ayıp yani
Soran6 ayKavga etmeyin ya
- 6 ay
Sana sormıcam Sen bana karışamazsın sen kim oluyorsun
- 6 ay
Ben kavga etmiyorum ki zaten gelmişler bana laf atıyorlar onlar kim yaa gelmişler beni mi bulmuşlar baktım uzun yorum yapan bazı kızlar da vardı onlara niye bir şey söylememişler onlarda bir sürü bir şey yazmışlar onlara niye bir şey söylememişler onları da yazsınlar bana niye bulaşıyorlar benim ne zararım var ya ne münasebet bana kimse karışamaz bana bulaşmaya hakları yok
- 6 ay
Sen kim oluyorsun da bana bulaşıyorsun be terbiyesiz sanane yürü git işine bak sana sormayacağım nasıl yorum yapacağımı tamam mı git başka kızlara yorum yap terbiyesiz seni boş boş insan boş beleş erkek seni
- 6 ay
Soruyu Soran Kişi sana söylemedim canım bana bu yorumun altında yorum yazan durduğum yerde bana bulaşan dingillere söyledim gitsinler bulaşacak başka birine bulsunlar bana böyle yorum yapmaya yorumun altında olumsuz toksik yorum yazmaya hakları yok gitsinler toksikdiklerini başkalarına yapsınlar başka kızlara yapsınlar onu o yüzden kızlara yapsınlar gelip burada bana kimsenin durduk yere bulaşmaya hakkı yok yapamaz gitsinler başkalarına yapsınlar
- 6 ay
Kafadan üşütük müsün nesin yorumuma cevap yazan sensin ben niye cevap vermeyecem boş beleş erkek seni senin işin gücün yok mu gelmişsin kızlarla uğraşıyorsun git başkasına bulaş bir sürü yorum yazan kız vardı orada upuzun yazan da vardı bir sürü git bana ne bulaşıyorsun durduk yere terbiyesiz seni ayrıca gıcık seni ama evet senin gibi birine cevap vermekten şu an utanıyorum ve kendimden özür diliyorum
- 6 ay
Benim yorumum senin eksikliklerine noksanlıklarına dokunuyorsa bu benim sorunum değil beni ilgilendiren bir şey yok git başka yerde mızırda senin gibi biriyle daha fazla muhatap olmak istemiyorum basit şey seni
- 6 ay
Hayırdır sen bana niye bulaştın sen bana niye bulaşıyorsun zoruna giden ne senin git başka yerde yap terbiyesizlik gelmiş bana burada yapamazsın terbiyesizliklerini hem istediğim özelliklerde birini isterim Seni hiç ilgilendirmez seni ilgilendiren bir şey yok ortada gelmiş bana yorum yapamazsın sana ne seninle ilgilendiriyor git seni üzen seni ağlatan kızlara bulaş onlarla uğraş bana bulaşmaya benimle uğraşma hakkın yok git kendi seviyenle muhatap ol ben senle konuşmam
- 6 ay
Nasıl boş birisi olduğun bir sürü birden fazla hesaplarla tanımadığın insanları rahatsız etmenden belli zaten boş teneke
- 6 ay
Seni engelledim zaten sen sapık olduğun için seni engellediğim halde farklı farklı hesaplarla beni rahatsız ediyorsun ama bunun adı taciz.
- 6 ay
Yapışık Basit
- 6 ay
Sapık ruhluluk bu
- 6 ay
Sapık ruhlu
Soran6 ayKim rahatsız ediyor
- 6 ay
Yorum yazanlar vardı ya onlar bir de birisi engellediği halde farklı farklı hesaplardan yazmıştı
- 6 ay
Engellediğim
- 6 ay
Hayır gelmişler beni mi bulmuş ya bir sürü hesap var yazan gelmiş benimle uğraşıyor hakkı olmadığı halde hakkı yok bunu yapmaya çok edepsizce çok terbiyesizce gelmiş bir sürü hesap gelmiş bana bulaşıyor ya çok sinir oldum başkasına bulaşsaydı ne münasebet ya
Soran6 ayEnesi mi diyorsun
- 6 ay
Bu ne saygısızlık ya
- 6 ay
Bilmiyorum kim olduğunu engelledim zaten
- 6 ay
Bu ne hadsizlik yaa hadsizler
Soran6 ayKanka bir dur ya
- 6 ay
😂
- 6 ay
Ay ben durdum zaten ya da durmam gereken bir şey yok yani benim ama 10’lar onları ilgilendiren hiçbir şey yok ilgilendirmiyor hiçbir şekilde hiçbir şeyim siz ne yorum yapmak yani anladın mı hayır size ne oluyor yani bir de engelliyorum farklı farklı hesaplardan yazan birisi vardı engellediğim halde annemin münasebet ya resmen taciz bu Ben nerede duracağımı biliyorum biliyorum durmayan git onlara söyle
- 6 ay
Aman boş ver kanka işte üff😂
Soran6 ayFarklı farklı hesaptan yazan kim o zaman bize bunu söyleyeceksin. Kimle kavga ettiğin belli değil
6 ayMerhamet, Sadakat, Temizlik, Sevgi, Hoşgörü, Edep, Nerde ne yapacağını bilen insani duyguları gelişmiş Farkindaliklari olan Gözünün içine baktığımda karşı koymaya gücümün yetmeyeceği bir farklilik istiyorum neyse ben gideyim anca isteriz zaten
00 Yorumla
6 ayAilesinden bağımsız yetişkin bir adam olması yeterli. Böyle bir adam medeni, kadın erkek ilişkilerinde eşitlikçi oluyor otomatikman. Atatürkçü olması da çok önemli.
02 Yorumla
Soran6 ayAilesinden maddi bağımsız olsun ama ailesine bağlı olsun bence başkasına çok değer verip ailesine değer vermeyeni sevmem
- 6 ay
Ailesinden bağımsız demek ailesine ergen gibi bağımlı olmayan yani psikolojik olarak kendi düşünceleri olan, onlara sormayan demek.
- Aşk İlişkileri konusunda 899 cevap paylaştı.
6 aybütün güzel özellikler kocama bahşedilsin isterim
10 Yorumla
6 aygüçlü ve uzun olsun sakin bir adam olsun birde çok gezmiş görmüş olsun
11 Yorumla- 6 ay
Yakışıklılığa bakar mısın sen
6 ay- Zeka
- Empati
- Sadakat
13 Yorumla- 6 ay
çok iyiymiş gell bana 😀
- 6 ay
Ayrı dünyaların insanı olsaydık benim için astronot olur muydun? 😂
- 6 ay
ahahhs bilmem olabilirdimde mdndm
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Herşeyden önce insan evladı olsun , saygılı ne istediğini bilen
10 Yorumla
6 aySevgi, saygı , tutku ve kadın olduğunun farkında olması
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
6 aykfa dengi , huzur, ve uyum , gerisi sdece 5 sene sürer...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
6 ayIyi 1 mizah anlayışı olsun
Deli dolu olsun
Zeki olsun
Anlayışlı olsun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayşu an evlilik düşüncem yok ama olsaydı karakterli ağırbaşlı bir yol arkadaşı olsun isterdim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
6 aySaygı olsun isterim sevgi olsun ilgisini üzerimden hiç eksik etmesin isterim. Aslında bir çok isteğim var fakat en başlıcaları bunlar evliliğin sanırım uzun gitmesi için gerekli temel şeyler
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Dürüst, sadık, güvenilir, anlayışlı, empati kurabilen, hoşsohbet, zeki, edepli, uyumlu olabileceğim biri olmasını isterim.
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. Kizlar icin cok yakisikli para olması lazim kuy suy karakter önemli degil erkekler içinde az güzel olsun iyi olsun ona baksın yaninda olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 833 cevap paylaştı.
6 ayAhlâk çünkü ahlakı kâmil olmayan bir insan da başka diğer ne özellik olursa olsun insan olmuyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayKesinlikle fiziği istediğim gibi oalcak, anlayışlı ve hayat enerjisi dolu olsun başka bişey istemem ama benim eşim fizik olarak hayalimdeki kadın değil aşık olarak evlendin sonradan pişman oldum aşk gözümü kör etti
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 613 cevap paylaştı. Güçlü , zeki, namus kavramını bilen, ileriye dönük hayalleri olan, parayı savurmayan, merhametli , sadık , güvenilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
6 ayGüçlü ve kendi ayaklarının üzerinde durabilen, üretken, ileriyi düşünen, hayatta da başarılarının olmasını isterim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayZayıf vücutlu zarif giyimli bebeksi okşamalık masum tatlış yüzlü edepli ve inançlı kadınları seviyorum ben.
00 Yorumla Mümkünse sakinlik olsun ya. Böyle insanı çileden çıkartacak kadar sakin olan adamlar var ya bayılıyorum ya çok çekiyorlar beni
00 YorumlaBir merhameti olacak bide içindeki çocuğu öldürmemiş olacak.
02 Yorumla
Soran6 ayÇocuklaşmak karakterde olan bir şey
Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı. Her şeyden önce sakin bir şekilde tekrar konuşmayı bilmeli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
6 ayPrensim Sercan zaten aradığım her şeye sahip sadece gözü benden başkasını görmesin istiyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
6 ayHür iradesiyle yanımda olmak istesin
Sohbet edelim00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Zeka arıyorum sadece, isterse aldatsın ama zeki olsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
6 ayTerazi veya koç burcu
Akıllı saygılı
Duygusal zeka yüksek
Maskulen
Koruyucu00 Yorumla
6 ayAnlayış, sevgi, tutku, merhamet, ve eğlenceli olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
6 ayhiç lafı evelemeden gevelemeden söylüyorum seksi olsun isterim.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Şu resimdekini de sunsan yine memnun olmaz insan oğlu/kızı
00 Yorumla
6 ayBen kendimi dünyanın enayisiymiş gibi hissediyorum. Saf olmasını isterim ama nerde bende o şans.
01 Yorumla- 6 ay
Saflıktan kastımız temiz iyi niyetli kirpenmemiş kullanılmamış.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayPara güç tıp zenginlik ve ana kuzusu olmamasi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
6 ayZekası olsun istedim var! Kullanırken karşıdakinin zekasını hafife alacak kadar bi eksikliği var yalnız 😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bana aşık olsun yeter 😉
12 Yorumla
Soran6 ayÇok şey istiyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.
6 ayVicdan , merhamet , dürüstlük
112 Yorumla- 6 ay
Soran6 ayboş ver takma hiç
Soran6 ayAbi tamda adamına yazmışsın hee
- 6 ay
Takma diyorsun ama saçma sapan konuşuyor kim rahatsız etmiş kim ne yazmış durup durup bildirim geliyor :)
- 6 ay
Bunu başkaları rahatsız etmiş sanırım durup durup buraya yazıyor :)
Soran6 ayEngelle bence
- 6 ay
engelli zaten ama yorum yazdıkça bildirim geliyor susmuyorda :)
Soran6 aySenin içim demiş ki yanlış okumadıysam beni farklı hesaplardan rahatsız ediyor
- 6 ay
bende onu diyorum birileri bunu rahatsız etmiş dönüp buraya yazıyor. engellediğim halde bildirim geliyor
Soran6 ayO biri vardı yazan enesti adı galiba
- 6 ay
gitsin enese yazsın bu nedir ya hakaret sütüne hakaret ediyor kafayı sıyırmış sanırım
Soran6 ayBen yazıcam enese şimdi
Allah'ı Birinci sıraya koyacak Allah'ı razı etsin
20 Yorumla- Devamını Gör (149)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler