Evet madde olarak belirleyin 😁
Olmazsa olmaz dediğiniz ne var?
Olmazsa olmaz dediğiniz ne var?
Beni peşinden koşturtsun aldatsın köle yapsın naz yapsın trip atsın hayatımı zindan etsin KS'deki erkekler hep böyle kız seviyor iyi kadınları sevmezler diyen güya kendisi mükemmel kalitedeki kızları kaçırmama vesile olsun.. Bende peşinden koşayım ehe
Benden en az beş yaş küçük olsun okumuş olsun çok kültürlü olsun gezmeyi sevsin benimle ben olsun bana aşık olsun sarışın mavi gözlü olsun uzun boylu olsun vücudu fit olsun büyle bir bayan var mı acaba
Rüyanda görürsün 😂
Rüyada bile yok arıyorum belki cennete bulurum
Sen ne kadar güzelsin
Arkadaş size cevap verilmiyor oku çevirip hemen bize hedef alıyorsunuz 😒
Hiç güzel değilim dünyanın en çirkin insanıyım oldu mu
Tamam pardon kızma yanlış anladın seni Allah' sevdiğine kavuştursun sen kızımın yaşındasın sen yanlış anladın kusura bakma
Doğruyu anlarım hep
Bundan sonra kadınlarla muhatap olmıyacağım bu site beş para etmiyor erkek düşmanı dulu
Doğru bi şekilde terbiyeli bi şekilde yaklasirsaniz düşman olmadıklarını görürsünüz 🤨🤨🤨
Ben bu hayatı senden fazla yaşadım bana insanlar anlatma sen daha dünkü çocuk sütünü içtin mi. kadınlar şeytandır. Çok tehlikelisiniz nokta
Annen?
Benden yaş olarak büyük olmalı.. olgun düşünceli ve mantıklı olmalı.. bir de kafa yapısı olarak iyi anlaşmalıyız.. ve eğlenceli olmalı deli dolu
Yok artık 😳
Senden büyük mü şaka de 😂
Hayır şaka değil gerçek 😂 şöyle 28-29 olursa çok iyi
Bu konuda böyle düşüneceğin aklımın ucundan geçmezdi 😂
😂 bunlar hep sevgisiz kalmaktan
Hayır be alakası yok 😁
Sende herşeyi oraya bağlama 😂
Evet sevdiğim kadın annem gibi sevsin istiyorum beni 😂 20 yaşında ki kız bunu hissettiremez sdfsdf
Bu yaşa bakıyor mu 😂
Yapma be 😂
Valla bende sevgiyi yaşamış insan değilim ama böyle bir karar vermek değişik 😂
Zengin bi nene ile evlen 😂
Benim kararım sonuçta. 😂😂
Anlayış gösteriyorum 😂
Dediğim gibi zengin nene 🤫😉🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Abarttt 😂😂😂😂 altı üste 6-7 yaş büyük dedik
Sonra gelip burada pişmanım nasıl bosanirim deme 😂
Bana bi bahane bulun hiç deme 😂
Bence en önemlisi kafa yapının uyuşması ve aradaki yaş farkı en fazla 7 olmalı daha fazlası olamaz ortak bir şeyler olmalı aramızda ve tamamen güvenmeliyim
Cevap
11Cevap
en fazla 5 yaş olmalı arada. hmm kafalar uyuşmalı her konuda en azından hayati konularda uyuşmalı. eğlenceli biri olmalı. Güzellik algıma hitap etmeli
Çözüm odaklı, yıkıcı değil yapıcı, benimle konuşurken kelimelerini dikkatli seçen, sorunların ondan da kaynaklanabileceğinin idrakinde olan, değer veren, ilgili, bebeği gibi seven, merhametli falan fıstık işte
çirkin olmasın hayatı benim gibi olsun istekleri kısacası benim dişi halim
Git cinsiyet değişikliği yap sonra kendinle evlen 😂😂😂😂
Boyle kiz yoktur ama soylim yinede
Durustluk
sadakat
bakire olmasi
egosuz olmasi bide
Benden 7-8 yaş büyük, benden biraz uzun ve konuşkan cana yakın olmalı
Zaman çok değişti bee.. Normalde nefes alsın yeter yorumları yağması lazımdı buraya.. :p D
-Dürüst
-Gerçekten seven
-Hayal kırıklığına uğratmayacak...
Merhametli, sekse düşkün, zeki, çok konuşmayan, bakımlı ve oturup kalkmasını bilen.
Atkı gibi olsun beni sık bogaz etsin ama yerinde beni tüm soğuklara karşı korusun
Nefes almasın.
😂😂😂😂
Kime 😂
Ol be ne olacak 😂
😂😂😂
Aşk güzeldir be bide imkansız olmasa 😁
Denk geliyorlar hıyarlar en iyisi sevmemek 😂😂
Seviyoruz olmuyor bizde kötü ölüyoruz ne yapak yani 😂
Anlıyorum seni 😂😂
En önemlisi empati kurmasını bilmeli
Onu buju isteriz de onlar bizi ister mi?
Madde olarak belirleyemem fakat olmaması daha iyi
Evlilik istediğim bir şey değil
olmasi🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?