Benim kriterimde bir erkek yok yani. Anlayışlı, merhametli, sabırlı, alçakgönüllu, dozunda kıskanç aşırısı bayar insanı. benim hayatıma saygı duyacak biri. Kimse için değişemem. Ne olur tabi kötü huylrimdan vazgeçmeye çalışırım bu ayrı. Ama benim de özel hayatım olabilir ben bunaldım 7/24 bir arada onun da özel hayati olmalı insan kendiyle vakit geçirmeli. Kafa dağıtmalı. İnsanız sonuçta. Bunlar şuanda bunlar aklıma geldi
Bu tarz yorumları gördükçe acayip kızıyorum ve kadinlar laf olsun diye konuşur dediğim zaman da kızıyorsunuz... Tarifini yaptığın gibi erkekleri iş ciddiye gelince adam yerine koymuyorsunuz bu kadar basit...
Evet kahinim hanfendi çünkü defalarca yaşadım bunu... ve kendi kendime hep şunu diyorum dememkki dürüst olmak , sabırlı , merhametli olmak insana değer veren olmak kadinlar için önemsiz bir şey.
Benim istediğim şey konuşabilmeyi başarabilmek beraber mücadele edebiliyor muyuz onu takip ederim ve beraber gülüp ten uyumu yakaladıysak kaçırmam direk nikahı alnının ortasına basarım
Gercekten huyu yuzunden daha onemli... eskiden olsa su boyda su goz rengi olsun derdim ama degil ayni evde bir manyakla yasamak istemem... inatci degil akilci tutucu olmayan adaletli merhametli birini isterdim sanirim
Erkeğin iyisi bollukta kadının iyisi yoklukta belli olur Beni benim diye seven Para ya tamah etmeyen, sadık, akıllı olmasını isterim Tip ve güzellik umrumda değil