Arap erkekleri ile çok ciddi ilişkim oldu, ve şu an başka kültürde erkeklere uyum sağlayamıyorum?

Yani sevemiyorum. Sevgi dili diye bir şey var ve bu her ırkta her kültürde farklıdır. Kültürle şekillenir. Bunu gösteriş şekilleri değişir. Mesela Arap erkekleri çok korumacıdır. Ve kıskançtır. Çok sahiplenir ilişkiyi. Çokta vericidir. Yani ben uzun ciddi ilişkiler yaşadım. Önceden böyle değildim yani bu zamanla garip bir durum. Kültürleri ile yaklaştıkça, biraz etkilendim de. Ve alıştım. Aylarca bu durumu sorguladım son ilişkim bitti biteli, mısırlıydı. Sorgulamak ile çare olmuyor ama maalesef. Sanırım kabullenmem gereken bir durum. Biraz tuhaf duruyor size biliyorum. Annem şaşırıyor. Ama kimlerle çok zaman geçirirseniz alışırsınız bu bir gerçek. Buraya da iç dökmek istedim. Kendimi zorlamayı denedim, başka erkeklerle olur mu acaba diye ama. Sonrasında hep bir eksiklik hissi oluyor içimde adapte olma yönünden ne zorlanıyorum sanırım. Biraz alışmışım...

Güncellemeler
7 ay
Çok sık Arapça şarkı dinliyorum mesela. Arap olmayan herhangi bir ırk bir erkek bu durumdan aynı evde evlilikte çok hoşlanmayacak. Bilmiyorum yani neden böyle oldu. Ama kabullenmem gereken bir gerçek bu alışkanlık.
Arap erkekleri ile çok ciddi ilişkim oldu, ve şu an başka kültürde erkeklere uyum sağlayamıyorum?