- Aşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı.
8 ayKanka kimsenin alnından ruh hastası, psikopat, sosyopat, şizofren, yazmıyor 😂
Narsist, okb, bipolar, anksiyete, dehb, depresyon olmayan insan zor bulunur. Çoğu ya vitamin ve mineral eksikliği kaynaklı ve öğrenilmiş davranışlar (çocuklukta kaydedilmiş, anne baba veya yakın çevre) kaynaklı. Bunlardan biri ile birlikte yaşamadan/evlenmeden tespit etmek biraz zor olacaktır. Bazıları kendileri bile bunlardan birinden muzdarip olduklarından haberi yok 🤦♀️
210 Yorumla- 8 ay
Eic olur
- 8 ay
@Betiiiiiii teşekkür ederim 🥰🤍🌸
Biraz tecrübe biraz da gözlem. Psikolojiye biraz ilgim var diyelim. Ayrıca narsist, anksiyete ve kaygı bozukluğu olan biri ile evlendim. Evlenene kadar ne o biliyordu, ne de ben farkedebildim. Boşanmak yerine narsistliği ile baş etmeyi öğrendim, diğer sıkıntıları için tedavi almaya ikna ettim. Maalesef bir çok psikolojik rahatsızlığın kesin çözümü yok, ilaç kullanıldığı sürece fayda oluyor, bırakıldığında başlangıcı noktasına döner. Ayrıca şiddete de meyilliydi, izin verseydim, muhtemelen en az ayda bir dayak yiyor olabilirdim. Yanlış anlaşılmasın, merhametsiz falan değil, sadece eleştiri kaldıramıyordu, birde karşılık verilmesini, haksız da olsa. Normalde bir çiçeği koparmaya veya bir hayvana zarar vermeye gönlü el vermez. Öyle bir psikolojik korku yarattım ki, bana elini bile kaldırmayı göze alamıyor. Boşuna dememişler, kadın şeytana bile pabucu ters giydirir, yeterki o aklı kullanmayı bilelim 😅😈 - 8 ay
Allah allah nası yaptın onu bende eleştiri asla kaldiramiyorum 2 yıldır
- 8 ay
@Betiiiiiii kimse eleşitiri sevmez, kimi de duymak bile istemez. Aşırı tepki vermediğin sürece veya karşı tarafa zarar verecek düzeyde sinirlenmedin sürece sorun yok, normaldir 😅 Hakaret veya aşağılama niyetiyle yapılan “eleştiriler” eleştiri olmaktan çıkıyor, orada kışkırtma veya köyü niyet vardir, o tür bir davranış söz konusuysa, kendini değil, karşı tarafı sorgulamak gerekir. Özel hayatından biri yapıyorsa altında bir sebep yatıyor (bazen ebeveynler iyi niyetle yanlış yöntem kullanıyor, bazen de sadece kişilerin karaktersizliği), iş yerinde oluyorsa “mobbing” uygulamasıdır. Hangisi olursa olsun, katlanmak zorunda değilsin. Konuşarak çözmeye çalışmalısın ilk etapta, işe yaramıyorsa tavrını koyup önlem almalısın 🤍🌸
- 8 ay
Ya coo teşekkür ederim bilgilerin için. Ben aşırı tepki vermiyorum biraz sinirimi içime atıyorum.
- 8 ay
@Betiiiiiii rica ederim. Seni kim ve neden eleştiriyor bilmiyorum, fakat içine atmak iyi değil. Sinirle hareket etmek de öyle. En güzeli sakin bir şekilde konuşup tavrını koymak 🤍🌸
- 8 ay
Sakinlikte zor biraz
- 8 ay
@Betiiiiiii haklısın ama sakince derdini anlatmak daha etkili bir iletişim sağlar 🤍🌸
- 8 ay
Teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Maalesef... Ben kendimde o enerjiyi görmüyorum. Yani evlenme kararı almışsam rahatça sırtımı yaslayıp her konuda kocam bilir kocam yapar kocam halleder. Diyebiliceğim biriyle evlenme kararı almışımdır. Bu ben yapamadığım için değil o yapsın istediğim için 😁
19 Yorumla- 8 ay
Öyle erkek yok😀😀
- 8 ay
@Betiiiiiii evlenmek gibi planlarım yok benim de :D
Öyle erkekler var bu arada sadece soyları tükeniyor 🤦🏼♀️ - 8 ay
Ay aman hiç sanmiyorum
- 8 ay
@Betiiiiiii benim çevremde var ama farklı şeyler düşünebilir, farklı şeylere inanabiliriz
- 8 ay
Geniş bi konu
- 8 ay
@Betiiiiiii ohoo hemde nasıl 😄
- 8 ay
Hahahaha
Gizli Üye(30-35)8 ayBenim eski sevgilimin sorunu sonradan çıkmıştı. Hayattan bezdirdi. Güçlü değilseniz bulaşmayın. Normalde güçlü olduğumu sanarım ama kendi hasta ama sizin beyninizle oynamaya başlıyorlar bir süre sonra. Size de zararlı kaçın
11 Yorumla
8 ayDoğruyu söylemem gerekirse akıl hastalığı olan birisiyle evlilik ya da ciddi bir ilişki düşünmek istemezdim çünkü akıl hastalığı olan birisini Zihni gideceği için her dakika Ne yapacağını bilmek pek de mümkün olmazdı Bu yüzden uzak durmayı tercih ederdim
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Gizli Üye(25-29)8 ayAkıl hastası mı? Kime göre neye göre ? Doktor raporunu gördün mü? Kendi gözünle görmedigin şeye neden konuşuyorsun? Doktora göre akıl hastası olabilir. Belki deli gibi davranmak istemiştir doktoru kandırmıştır. Yani İnsan beyni karışıktır. Asla bilemezsin. İnsanları oldugu gibi kabul etseydin sevseydin ugur böcegini sevdigin gibi hamam böcegini'de severdin. Aslında hamam böcegi ve ugur böcegi aynı tür ama rengi degişik. Yani iki yüzlüsün *
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayBunu okuyunca bi uzuldum ya obsesif bir bozuklugum var ve vücudumda bazı şeyleri istemsiz olarak yapiyorum refleks gibi erkek arkadasimin yaninda da bazen oluyor ve ona hiçbir zaman tam anlamıyla açıklamadım ben buyum diye bazen soruyor neden böyle yapıyorsun diye elini vs konuyu gecistirmeye çalışıyorum:)
10 YorumlaYani ben ülkede pek akıl sağlığı tam yerinde olan kaldimi bilmiyorum 😂 hiç bir şey olmasa bile birseyler illaki cikiyor 😂
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
8 ay11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hayır uzman değilim nasıl yaklaşılıyor bilemem ne gibi şeyler yaşayabilirim bilemem kendi haline bırakırım
12 YorumlaHangi hastalık olduğuna bağlı. Şiddet eğilimi varsa hayır. Diğer türlü büyük konuşmamak lazım, olabilir.
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evlenmezdim muhtemelen. Benim de aklım pek yerinde sayılmaz, birbirimizi dengeleriz sağlıklı biriyle 🤭
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. "akıl hastalığı"ndan kastın nedir onu söyleseydin keşke psikopatlık mı? şiddet eğilimi mi?
12 Yorumla
8 ayHayır zaten biz çok iyiymişiz gibi bir de bile bile delireceğim biriyle olmak istemem, sen ister misin
12 Yorumla- 8 ay
Ee yanii 😂
8 ayHayır ruh hastaları yüzünden yeterince yıprandım kimseye tahammülüm kalmadı uzak olsunlar benden
11 Yorumlahayır evlenmem desemde sonradan deli oldugu cıkıyor buda bır gercek ınsanları ılk etapta tanımak zor
11 YorumlaKendimi seviyorum erken yaşta ölmek istemiyorum tabike hayır
11 Yorumla
m 8 ayŞimdi evlenmem derdim de sanki kendim çok normal akla sahibim. d
12 Yorumla- 8 ay
😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
8 ayBana hasta olucaksa bakarız ama değilse akılsız ile uğraşamam 😁
13 Yorumla- 8 ay
Alayım kocamı getirin ama uslu durucak
8 ayÇıkma girişimim olmuştu. Sonunda beni hasta etti. Şimdi kendi kendime takılıyorum ✨✨
12 Yorumla- 8 ay
Öyle ya
8 ayAkıl hastası olan biri ile çıksam bile o bunu bile anlamaz o yüzden hayır 😂
15 Yorumla- 8 ay
Hayırdır kelime tekrarı yapmayı bıraktın mı 😂 unutursun bak 🤣
- 8 ay
Oha ahali bakın ilk defa farklı bir cümle kurdu 😂😂 ben şok 😱😱
8 aykimse bile bile lades demez... ama insan dediğin muamma bilemiyorsun yani akılda ne var, ruh sağlığı ne durumda, sonradan ne olur? derin mevzu, yapmam dersin, içinde bulursun kendini.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
8 ayZaten herkes biraz akıl hastası değilmi hastanede yatmasına gerek yokki deli şizofren vb ve kişisel bozukluğu olan sokakta dolaşan çok kişi var
10 Yorumla
8 ayEğer tedavi görüyor durumunu kabullenmiş ve bana zarar vermeyecek bir noktadaysa neden olmasın herkesin bir yarası var önemli olan o yarayla nasıl yaşadığın
10 Yorumla
m 8 ayHastalığının farkındaysa ve tedavi sürecine aktif olarak katılıyorsa Yani profesyonel yardım alıyor, ilaçlarını kullanıyor (gerekliyse) ve hastalığını yönetmek için çaba gösteriyorsa; neden olmasın.
10 Yorumla
8 ayValla ben bir narsist yüzünden hasta oldum galiba diceklerim bu kadar kim iyileştirecek benj😒
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Eğer tedavi olup normal hayatına dönerse evet evlenirim ama tamamen normale dönmezse o zaman asla olmaz derim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
8 ayHayır.. Öyle insanlar insanın psikolojisini bozar hem Öyle birisini çekmek için gerçekten çok iyi bir insan olmalısın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayAkıl hastaları hep yakışıklı oluyor olabilir ama yakışıklıların bir çoğu gey oluyor o sıkuntu 😂😂
12 Yorumla
Cevap sahibi8 ay😄
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bir eve iki deli fazla 😂😂
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
8 ayEvet çıkarımda evlenirim de. Hangimiz normaliz ki? Hepimiz ruh hastalarıyız...
25 Yorumla- 8 ay
😂😂😂 di mi ya? Normal insan diye bir şey mi varmış 🤣🤣🤣
- 8 ay
@DarkAngelNyxx İşte geldi biri daha asjkfbsahsahbfas
- 8 ay
En azından kendimizi biliyoruz ve inkar etmiyoruz 🥳✌️🤪
- 8 ay
@DarkAngelNyxx Ehehehee (çiçek, kasımpatı)
- 8 ay
Teşekkür ederim (çiçek, dikenli gül 🤪)
Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı. Akıl sağlığı Ehliyeti olmayan biri evlenemez zaten.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s 8 ayHayır sonradan olursa ayrı ama bile bile lades demem
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
8 ayBüyük konuşmak istemiyorum ama ciddi bir durumsa istemezdim sanırım
10 Yorumla
8 ayHayır önce bir tedavi olsun sonra sağlıklı bir ilişki kursun
10 Yorumla
8 aySeviyorsam evlenirdim benimde ondan eksik kalır yanım yok zaten
10 Yorumla
8 ayHarley Queen olmaya hevesli ezikler gelirler şimdi 🤣🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı.
8 ayKendini seven ve kendisini sevenler için o tür şahıslardan olabildiğince uzak olmak gerek
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 998 cevap paylaştı. Kötü yönünde bir delimanyaksa hiç yakın durmak istemem. Benden uzakta nere sìktiriyorsa gitsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır hayatıma almazdım akıl hastası olan birini
10 YorumlaÖyle biriyle işim olmaz
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayHayır.
Ex’lerimden biri şizofrendi. Çok zor çok.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Hayır tabii ki
21 Yorumlavalla şimdiye kadar karşıma cıkan herkes sorunluydu ve belli bir yerden sonra bu san da bulaşıyor.
Ulan ben iyiydim şimdi 4 farkli antidepresan ile zihnimi zor aykta tutuyorum onlar yüzünden...10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
m 8 ayHayır, çıkmam.
10 Yorumla
8 ayHayır 🤣
11 Yorumla
u 8 ay😃
8 ayİhtiyacımız olan aday portföyünde kesinlikle
115 Yorumla- 8 ay
Öyle değil mi ülkece ihtiyacımız var 🤦🏻😀
- 8 ay
Hemen sayıyorum, o kadar az ki 😀
- 8 ay
Olsun , biz böyle de severiz 😀
- 8 ay
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ niye yahu ne farkı var şimdiki toplumun 😀🤦🏻
- 8 ay
Benim aklım bana yetse şimdi burada mıydım bacım ya @ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 😀
- 8 ay
Ne güzel sabah genç koca bulmuştum yine engel oldun 😀🤦🏻@Ng-n . Çık gidelim buralardan adamın sayfasını mahvettim.😀
- 8 ay
Hadi gidelim 😀
8 ayNe evlenirim ne çıkarım
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Allah'ım nasip etmesin. İki deli anlaşamayız 😂
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. eğer sorunlu değilse evet
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. durduk yere başımıza belamı alalım
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u 8 aySonra Müge anlida arasınlar beni
11 Yorumla
8 ayBen kendime zor yetiyorum bı manyak daha kaldıramam alfbakfbqlsbfladba
20 Yorumla
8 ayBen daha kendi aklımı koruyamiyorum doğru dürüst beraber deliririz mümkün değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
8 ayNiye kafayı mı yedik.
20 Yorumla
8 ayNormal insan kalmadı herkes hasta
10 Yorumla
8 ayÇok zor arkadaşlar
10 Yorumla
8 ayBen zaten hastayım bana doktor lazım
10 Yorumla
8 ayOlabilir. Nede olsa benimde tahtalarım eksik😅😅
10 Yorumla
8 ayHep çıktım. Ben deli seviyorum galiba.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır tabii ki evlenme ehliyeti yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
8 ayManyakmiyim ben ya
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
8 ayHangimiz akıllıyız ki bi sey olmaz evlenirim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hayır evlenmem.
10 Yorumla
8 ayDeli deli ile olabilir
10 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım