Şizofreni biriyle evlenir miydiniz?

20 yaşında paranoid şizofren teşhisi konuldu. takinti hastalığım ve panik atagim vardı bu yüzden psikiyatri ye gitmiştim orada şizofreni teşhisi konuldu. bunu kendime konduramamistim ailem zaten benim doktora gitmemi kafam da olduğunu söylüyorlar di.1 yıl hastanede yattım çok şey değişmişti. ben azda olsa normal biri olmuştum halüsinasyonlar görmüyordum gerçekle sahteyi ayırt edebiliyordum. ardan yıllar geçti ilaçlarımı kullanıyorum önceden yaşayan ölü gibiydim şimdi hayatım da bir adam var çok iyi efendi birisi ama benim hasta olduğumu bilmiyor ona söylersem benden korkup soguyacagini düşünüyorum kollarımda derin kesikler var daha önce intihar girisimim olmuştu onlarida dovmeyle bisekldi kapattirdim. siz böyle bir kadınla evlenir misiniz ogrenseniz tepkiniz ne olurdu?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar güzel cevaplarınız için çok teşekkür ederim beni cesaretlendirdiniz.🤗🙏🏻Yarın ona gerçekleri anlatacağım cevabı ve tepkisi ne olacak çok merak ediyorum ve korkuyorum. buraya tekrar gelip ne tepki verdiğini yazacağım.
Güncellemeler
+1 yıl
Herşeyi anlattım arkadaşlar okumak isteyen varsa okusun kendinize iyi bakın👋🤗
Şizofreni biriyle evlenir miydiniz?