Simdi ben genel olarak bakimlyim güzelim herkez hayran bana kiskanirlar beni ama önemsiz seyler iyi kalpliym merhametliym ans kötü yanim hastayim biraz bipolarim bir böleyim bir öyle elimde de degil simdi beni böyle biri dayanirmi bana?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı. Bir arkadaşımın senşn gibi bipolar bir koz arkadaşı vardı. O kadar çok seviyordu ki onu anlatamam. Birden bire ayrıldı kız. Hiçbişey yokken. Benim arkadaş 2 yıl felan ağladı felan. Sonra bir şekilde yine birleştiler. 1 yıl felan çıktılar evlenme kararı aldılar. Aileler tanıştı söz yapıldı. Sonraaaa hooop kız bir gün ansızın ayrıldı. 2. Birleşmelerinde biz biliyorduk bipolar olduğunu. Arkadaşım özellikle terapilerine gitmesi için çok ciddi destek ve yardımcı oluyordu. Neyse ayrılalı 6 ay felan oldu bizim arkadaş halen ağlıyor. Bide nasıl romantik nasıl düzgün, hergün ayrı bir sürpriz, yani arabasının bagajında kedi-Köpek maması taşıyan, ayda 1-2 kere barınakları ziyaret eden, köy okullarına kitap toplayıp gönderen... böyle bir çocuk yani. Bazen söylüyorum neden böyle yapıyorsun, ağlıyorsun, unut önüne bak diye, ben bu halimi de seviyorum diyor🙂🙂 neyse; söyleyeceğim şu ki; bu kız bence hiç bir zaman onu bu kadar seven bir erkek bulamayacak. ya da çok zor. Ama malesef rahatsızlık işte. Sana tavsiyem ise kesinlikle tedavine ara verme ve bunu sevgiline söyle. Birden tüm doğruların değişiyor ve kimse seni ikna edemiyor. Ve seni gerekten seven birini bulursan sakın bırakma.. yoksa bulman çok zor olabilir.
31 Yorumla
Soran+1 yılKötü olmus üzüldüm ama benle cok kisi evlenmek istiyor zaten beni cekebiliolar aslinda bende bügünden yarina ayriliyorum sonra yine barisiyom sonra baskasini buluiom yine begenmiyorum hayatimiz zor hani bügün diger günü tutmiyor
En İyi Cevaplar
+1 yılPsikiyatrist olarak izah edeyim bipolar bozukluk evlenmeye mani değildir tedavi süreci uzun fakat köreltilebilir önemli olan kişinin tedaviyi aksatmamasıdır ayrıca hipnoterapi yöntemi ile çok daha hızlı sonuç alınmaktadır hastalık hiçkimsede tam geçmez stresten uzak kalmakta önemli bir faktördür geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılIlacsiz tedavi olmaz ben de bipolar hastasiym hickimse bipolar oldugumu anlamiyor ben soyluyorum. hassas bir yapi verdi bu hastalik bana. kolay kirilip zor affediyorum. sehir sehir gezdigim de oldu, cok para harcadigimda. herkesin bipolari farkli kisiliginize gore yasiyosunuz hastaliginizi.. depresyon zamanimda uyudum hipomani de bol bol kitap okudum, ailemle zaman gecirdim ve alkol kullandim tek kotu yani buydu. guzel anilar biriktirdim. pozitif olmaya, genis dusunmeye calis. lityum ve seroquel kullaniyorum. dusunmeden ani kararlar almiyorm, bipolar yuzunden aldigim kararlarima guvenemezdm. artik guveniyorum en dogru kararlari aliyor pisman olmuyorum. bipolar tedavisi olan bir hastalik. gecmis olsun
00 Yorumla
+1 yılKesin teşhisin var mı? Çünkü basitçe bir öyle bir böyle olmak değildir bipolar. Hayatını zindan eder. Ve seninle yaşayanlar için de çok zordur hayat. Kendini çok riskli durumların ortasında buluverirsin istemsizce. Sendeki durum hangi aşamada?
01 Yorumla
Soran+1 yılInthar düsünceleri hata 5 kere denedim made kulanimi da wardi fazla para harcamalar param yoksa bile para bulmak icik erkekleri kandirma gibi seyler yapiom kriz geciriyorum cok kez gezmek istiyorum depressiv. günlerde yataktan Kalkamiylrum ev isi yapamiyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
93Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Hayir. Durduk yere gozunun ustunde neden kaşı var diye kıl kapip yanindaki tanimadigi insana saldirip hastanelik edinceye kadar doven bipolar bir arkadasim var. Ömür geçmez..:/ en sabirli adami bile catlatir... hastalik kontrol altina alindiysa , cok seviyorsam belki. Ama cok cok zor.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Evet olabilir. Ben çok güzel tedavi eder doktor olurum! İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır!
Gönlünüzce olsun...00 Yorumla
+1 yılAh tatlım önemseme yengemde öyle cok güzel ama bu hastalık var dayimda yakışıklı işide iyi ama eşini bırakmıyor 20 senedir evli ve çokda değer veriyor bu karşına çıkacak olan insanla alakalı kendini hasta olarakta görme herkesde sorunlar var ve her şeyi mükemmel olup eşi karşısına iyi gelmeye bilir hayırlı bir eş nasip etsin kısaca ve bu olmayacak bir şey de değil
00 Yorumla
+1 yılÖyle böyle derken? Olmadık yerde olmadık çıkışlar yaparsa ve bu sevdiğim biri tarafından yapılırsa (sevmediğim biri kalbimi kıramaz yani) tek kalemle silerim
04 Yorumla
Soran+1 yılSimdi ben disarda baska insanlarin yaninda oturmayi kalkmayi biliom evin icinde bazen ya delirirm ya da depresionda olurum bazen olmadik seyler sölerim
- +1 yıl
Açsana biraz yahu deliririm olmadık şeyler söylerim falan nedir yani. Bunların büyük çoğunluğu belki de mutlu olmadığından kaynaklı. Eğer mutlu olursan bu sorunlar ortadan kalkar 😊
Soran+1 yılBipolar belirtiler hepsi war yani iste
- +1 yıl
Yerim bipolarını bende de var o belirtiler ben söylüyorum sana işte. Mutlu değilsin o yüzden 😉
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBipolarlık ve insanlık zaten şizofrene bağlamış iken akıllı ve dengeli mi var ortada? Bence sorun etme. Aşk kapıyı çalınca hiç bir şey den eser kalmaz merak etme...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 777 cevap paylaştı.
+1 yılBipolar biriyle sevgili oldum, yapamadım. Gücüm yetmedi bünyem kaldırmadı. Zor. Allah yardımcınız olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılNeler yapiodu mesela
+1 yılAnlayisli biri cikarsa karsina neden evlenmesin ki. Karsilikli sevgi saygi olduktan sonra bir oyleler bir boyleler bahane kalir
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabi evlenmek isteyen war cok benle de ben begenmiom acaba düsündüm sorun bende mi böyle düzgün istedgim gibi biri cikmio karsima
- +1 yıl
O konu da seciciysen evlenmeniz biraz zor gibi. Hayirlisi demekten baska birsey diyemem. Yas kac bu arada
Soran+1 yılÖyle mlsef Şu an iyi kriterlerimde biri war sadece calisma saatlerini begenmedim 22 yasindym ama evlilik gecirdim olmadi bosandim
- +1 yıl
Anladim ayni sey benim basima da geldi. Ikinci bir evlilikte insan ister istemez secici olmaya mecbur kaliyor. Bende ayni senin gibiyim malesef.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBipolar biriysen kimsenin dayanmasını bekleme. Bilinen bir tedavisi yok ama bunu yenmen için psikolojik destek alabilirsin ve almalısın da. Bu arada "HERKES"
00 Yorumla Bipolar sevgilim olmuştu. Hayatta yaşanacak en kotubseyin olmek olduğunu saniyosunuz ama değil hayattaki en kotu sey bir bipolarla sevgili olmak. Evlerden irak güzellik tatlilik yerin dibine batsin
02 Yorumla
Soran+1 yılNapioduki
Maalesef Sonsuz saygı duyuyorum herkesin başına her şey gelebilir ama hastalık iyileşmeden evlenmemeli.
00 Yorumla
+1 yılHayır, evlenmem. Benim sorunum bana yetiyor zaten. Üstüne birde bipolar birisiyle uğraşmak istemezdim açıkçası.
00 Yorumla
+1 yılbirlikte atlatır.
her daim yanında olacağım biriyse..
yani seviyorsam bunlar sorun teşkil etmiyor00 Yorumla
+1 yılCidden evleneceğin kişi seni çok seviyorsa tabiki katlanır. Bipolar olman önemli değil tatlım. Evleneceğin kişinin anlayışlı olması önemli.
00 Yorumla
+1 yılçok büyük bir sorun değil belki seni gerçenten anlayan sana önem veren biri bunu düzeltebilir. Kim bilir belki de..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBipolar aslında bir hastalık değil olayları en derinden yaşama gibi bir farklılıktır. Bence bipolar olan birisi eşini bazen aşırı şekilde mutlu eder. Mesela cinsel yaşamda bir dönem en tepede olur bir dönem düşer o yüksek dönem düşük dönemi dengeler
00 YorumlaYani beni kötü yönde etkiler ama her zaman yanında olurum, sonuçta sevgi iyi günde kötü günde yanında olmak demek değil midir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence olabilir. Cok sakin birisi karsinda olursa hc bir sorun olmaz. Tabi sen onun sakinliginede tskmazsan :)
00 Yorumla
+1 yılDeğerini bilen biri karşına çıkarsa hastalıkların bir önemi kalmaz.
10 Yorumla
+1 yılTek bipolar bozukluğun yok anlaşılan birazda egoistsin sanki?
10 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun... ama zor yani evlenir miyim bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılÖrneğin bende hafiften depresif biriyim sen katlanır mıydın? Bence zor bu yüzden kimseyi hayatıma almayı düşünmüyorum
09 Yorumla- +1 yıl
Depresif ne
- +1 yıl
Depresyon içinde bulunan demek
- +1 yıl
Aa bende öyleyim
- +1 yıl
İyi mi diyeyim kötü mü diyeyim 😂😂😂
- +1 yıl
😅😅😅😅
- +1 yıl
Senin de tahtalar eksik belli 😅
- +1 yıl
Ksjxpskeldlxkddkkd he aynen
- +1 yıl
Yakak mı bir cuğara 😂😂
+1 yılSeven evlenir merak etme olumsuz düşünme kendini karamsar olma sakın
10 YorumlaBen normal olmayan ama normal denilen kiza tahammul edemem boyle birine hic tahammül edemem sanirsam
02 Yorumla- +1 yıl
Kalp kırmak kolay olmamalı bu kadar
- +1 yıl
@miniminnacıkbiri Bu kız icin degil ama dedigim gibi normal olmayip normalmis gorunen kiz icin kolay olabilir bak herkesin bir sorunu var benim de büyuk bir sorunum ve bundan daha kotusu bu hic bir sey degil o yuzden bir sey diyemem benim sorunum oldugu icin ben herseyden herkesten uzagim beni de hic bir kiz istemez bunu biliyorum ve uzak duruyorum ama sorun benim sorunum benim uzak durdugum türk kizlari genel anlamiyla herseyiyle uzak duruyorum zaten hastalik olarak su varmis bu varmis ondan degil bu kizin sorunu benim sorunumun yaninda hic bir sey degil
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılDayanan biri olur belki niye olmasın seni severse kişi.
00 Yorumla Çok sevmesi lazım seni o kişinin duygu durum değişimlserine katlanmasi için.
00 Yorumla
+1 yıldayanan biri bulursun kesinlikle. ama zorlayici olmamaya calismalisin oyle birini bulursan.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 956 cevap paylaştı.
+1 yılhastalığını ilaçlar ile kontrol altında tutabiliyorsun. bunu sen de biliyorsun. demek ki sorun değil ;)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Dayanamaz
kendimden biliyorum
bende agorafobiyim sevgilim 5 sene dayanabildi00 Yorumlasevdikten sonra emin ol daha zor şeylerinde üstesinden gelinir
00 YorumlaBu zamanda kimse kimsenin yukunu almak istemiyor benden uzak olsun modunda tedavi olursan sevdigin kiside cabaladigini gorurse soncra allahtan gelen oda anlayışlı olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim arkadaşımda bipolar ve gayet mutlu. Seni seven öyle sever hiç merak etme
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBende de var. Ailemde bir sürü kişide var. 3p yilsir bu hastalığı bilirim. Sorun yok.
00 Yorumla
+1 yılGerçekten severse evet ama o hastalıkta çok kötü bişey
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle malesef zor durum
- +1 yıl
İlaçlar felan iyice kötü yapıyor zaten hissizlik veriyor yanılmıyorsam
Soran+1 yılIlac a karsiyim Ben sadece ot iciyordum otu biraktim baya kötü oldum
- Aşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılSeni gerçekten sevsem aşık olsam herşeyin katlanırım sevgi ile alakalı
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. Seni seven olduğun halinle sever zaten aşk öyle bir şey
10 Yorumla
+1 yılNeden illa evlilik :) hayatı yaşayın kuzum. Önce sen kendinle mutlu ol
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmistim ben bosandimda yaniz kalamiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi biriyle evlenebilirsin. Bende aynı konulardan muzdaripim.
10 Yorumla
+1 yılkim normal ki boşver :D :D. bazılarımız tescilli deli bazılarımız da gizli deli
00 YorumlaBen kendimi dengesiz diye tanımlıyordum bipolarmışım
Açıkçası kendim gibi biriyle sevgili olmam00 Yorumla
+1 yılSen seni sayan sevene ne kadar vefalı olursun sorun burda tabiki evlenilir ama kadına güven yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılNıye evlenmeyelım ask olduktan sonra hastalıgı onemi yoktur
02 Yorumla- +1 yıl
Bipolar diyor dostum eminmisin?
- +1 yıl
Eminim kardesım sonuna kadar
+1 yılGenetik bir hastalığı yoksa evlenirim büyük ihtimal.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende öyleyim fakat olmuyor bitanesi bir yere kadar gidiyor ask sevgi muhabbet fakat uzun soluklu olmuyor cok zor bir durum yalnizliga alissan iyi edersun ya da gundelik kisa sureli iliskiler yap dicem yillar sonra daha da kotu olursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılSabırlı biriyse dayanır kullandığın bir ilaç vardır elbette
00 Yorumla
+1 yılZor valla realist yaklasiyim bipolarlar benden uzak olsunlar
00 YorumlaSenin yerinde bnde olabilir dim peki sen dayana billrmiydin banA?
04 Yorumla
Soran+1 yılYok ben dayanamam ben 7 sene esimden cektim o hasta degildi ama o beni kötü yapti
Soran+1 yılDegilim
+1 yılDepakin diye bir ilac kullandinmi
12 Yorumla
Soran+1 yılIlac karsiyim
- +1 yıl
Bende karsiyim bendede bipolar bozukluk teshjsi tam olmasasa kardesi denildi bu ilaci vermisdi kendi istegimle birakmistim bende sen gibiyim
+1 yılBen dayanırım ya merak etme
18 Yorumla- +1 yıl
Bende ilaca karşıyım hep doğal ürün kullanırım
Soran+1 yılEn iysi
- +1 yıl
Hep sağlıklı insanları sevdik gittiler asla vazgeçmeden hasta olanı ileştiririm merak etme
- +1 yıl
Kızın biri kiloluydu sevdim zayıflamak istiyordu zayıflaması için yardim ettim bir süre sonra ayrıldı
Soran+1 yılÜzüldüm gercekten
- +1 yıl
Ama 9 yıldır hayatıma kimseyi almadım
Soran+1 yılCok mus baya ben hic yaniz kallamiyorim
- +1 yıl
sevgilim hiç olmadı o sure boyunca ama arkadaş cevrem full
+1 yıltabi dayanır neden dayanmasın ki 🥰
21 Yorumla- +1 yıl
Hatırladın mı beni
Kişi sevdiğinin yamasıdır.
00 Yorumla
+1 yılNasıl bişey o. açıklarmısın. duygu değişikliğimi
00 YorumlaEvlenmem. Başım dert almırım.
00 YorumlaBipolar veya Ahksiyete teşhisini hekim mi koydu..
00 Yorumla
+1 yılEvlen de sen de deepolar ol Kamile..
01 Yorumla- +1 yıl
Sen zaten deepolarmisin ya.. Boşver kız seni de sevecek cekekcek bı keko şu an avare avare geziyo sağda solda..
+1 yılCidden zor durum. Çok seven biri evlenir.
00 Yorumla
+1 yılÇok zor.. Tedavini hiç bırakmaman gerekir
00 Yorumla
+1 yılBendede var o. Yokmuş gibi davran
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 755 cevap paylaştı. Kalp kırmayacak şekilde ise neden dayanmasın
00 Yorumla
+1 yılNe yapıyorsun ki bipolo hakkında bir bilgin yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDayanır ama bilmeli başında
00 Yorumla - Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih