AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
Öncelıkle gecmıs olsun bu herkesın başına gelebılır eger tedavını aksatmaz ve duzenlı kontrollerıne devam edersen senınde herkes gıbı duzenlı hayatın olur. Bence eger erkek arkadasınla cıddı ısenız kendısıne söylemen durustce olur kararını o verır. Ben evlenırmıydım dersen eger evlılıgımızıve ılskımızı sıkıntıya sokacak durumlar söz konusu degıl ve hersey yolunda ıse sevıyorsam evlenırım tabıkı nıye sorun olsunkı bu herkesın başına hersey gelebılır bu dunyada
🙏🏻👍
Artik iyiymissin. bugune odaklan. eger is evlilige giderse anlatirsin
Geçmiş olsun.
Yoga ve meditasyan öğrenmeni tavsiye ederim. Daha kontrollü olmana destek olur.
Bende de bipolar kişilik bozukluğu var kesinlikle evlenmem sağlıklı bir birey değilim benimle beraber başkasının da hayatını mahvetmek istemem
bipolar ve şizofreni hastalığı olan iki kişinin evlenmesi doğru değil zaten birinin normal sağlıklı olması alttan alması gerek..🙏🏻
Şizofreninin tanımını henüz tam olarak bilmiyorum ki
Gerçekten sevseydim senin gibi birini onu iyileştirmeye çalışırdım olmuyorsa ona uyum sağlardım. Bence sevgi herşeyin ilacı
🤗🙏🏻
belirtileri devam eden biriyle beraber olmak istemezdim ama geçmişte oluşu benim için sıkıntı teşkil etmez.
Hakkında güzeli olsun. Fakat ben evlenmek istemezdim diye düşünüyorum.
Şizofreni hastası bir yakın arkadaşım vardı. Evet zor ama alışıyorsun. Seviyorsa sorun etmeyecektir
👍🙏🏻
Gülü seven dikenine katlanır. Ki benim sevdiğim insan böyle yapar ve de açık açık konuşursa bunu gizlemediği için sevinirim. Bir yandan da onun gönlünü her zaman hoş tutardım. Mesut bahtiyar olun.🌼🌼
Ben evlenirdim şizofren, bipolar, panik atak vs ne olursa olsun bunlar anormal hastalıklar değil nasıl biyolojik olarak grip, nezle, kanser, gibi fiziksel hastalıklara yakalanabiliyorsak ruhsal, psikolojik hastalıklara da yakalanmamız o kadar normal tabii ki zor bir süreç fiziksel hastalıklarda olduğu gibi, ama bu bizim elimizde olan bir durum değil yani bu ona olan aşk’ımı azaltamaz düşüncelerimi değiştirmezdi, ki aşk zaten onu kusurlarıyla saflığıyla en yalın haliyle kabul etmek değil mi?
Yaratıcım En parlak Yıldızın İnanılmaz Yaşam Enerjisini Kalbindeki Ender Kadim Ve unutulan Bir İnsan Yapısını Hayatındaki İyi güzel Anlamlı olabilen her şeyle olabilmesini diliyorum Çok Çok Geçmiş Olsun umarım Tez zamanda İyileşirsin Yaratıcım Sana Saglık Mutluluk Huzur Bol Şifa Verebilmesini bütün Samimiyetimle İfade etmek istiyorum. Senin Hayatın Senin Kuralların önemli olan Bu hayatta Aldığın kararlarda En ufak bir pişmanlıgın Olmadan Yolculugunu iç Huzurla Tamamlayabilmektir.
Sen mücadele ettigin sürece hersey duzelecek bence. Daha yeni isebence simdilik soyleme guveniyorsan soyle.
Umarım benden soğuyup beni bırakmaz 😢
gercekten seni herseyinle kabul etmiyorsa biraksin gitsin zaten. Üzme kendini. Umarim guzel olur hersey
🌸🙏🏻
En son ki sevgilim takıntı hastasıydı çok zor bir şey hep destek oldum ama sonunda nedensizce terketti umarım atlatırsın
🙏🏻👍
Seninde evlenmeye hakkın var bence söyle seni kabul etmiyorsa onun kendi fikri ama sakın üzülme illa ki birisi çıkar hep mutlu ol 🥺💗
🙏🏻🌸🌸
Evlenmem. Ancak benim sevgilimken hastalığı ortaya çıksa terketmezdim yanında olmaya iyi olmasına uğraşırdım. Evlenmek şizofreninin seyrini çok olumlu etkiliyor bu arada.
aferin kardeşim sana
Hayır tabiki. Böyle biri geldi geçti hayatımdan. Önce kafanızı düzeltin.
Tedavi oldum 27 yaşına kadar bekledim evlenmedim kendimi iyi hissettiğim zaman evleneceğim dedim ve şu an da evlenip mutlu olacağıma inanıyorum 🙏🏻
Hakkında hayırlısı gülüm
Çok ağır bir hastalık sürekli kafada bir şeyler kuruluyor kendi kendine kuruntu yapıyorsun
Tedaviyi aksatmadigim sürece hiçbir sorun olmuyor.🙏🏻
Şizofrenlerin evlenme ehliyeti var mı ki? Her neyse şahsım için söylüyorum hayir. Yapamam böyle birsey
Evlenmem kendim takıntılıyım zaten Teşhis konmadığı halde zor karakterim Bir de onunla yaşayamam
Üzerim onu yazık olur
Şizofreni ağır bir vaka bence. Evlilik öneriyorum. Ben doktor değilim
İyileşmene bak
*önermiyorum
Bizim hakkımız yok mu evlenmeye?😢😞
Hayırlısı be gülüm elbet var
Zenginse evlenirim. Ama onu bir odaya kilitlerim. Yemeğini suyunu veririm. Gece uyurken boğar falan beni. Neme lazım kalsın kilitli odada...
Ben evlenmezdim. Büyük konuşmak istemiyorum. O adamın da her şeye rağmen bunları bilme hakkı var.
Sorun etmedi mi?
Kendisini ve ilaçlarını ihmal etmiyirsa evlenirdim. Sonuçta o da bir insan
Baştan bana söylemeli sonra olup olmayacagini konuşuruz elbette. Sonradan öğrenmem hoş olmaz
Hayatta her şeyi birlikle beraberlikle atlatabiliriz aşk sevgi en büyük ilaçtır sen dürüst olmuşsun sonuçta söyle seven insan bırakmaz terkedip gitmez
🙏🏻🌸🌸
Cok geç olmadan söyle. Ayrılırsa demek ki olmayacak hiç canını sıkma
Şizofreni hastalığı aynı kanser hastalığı gibi evlendiğin insanı yerlerde sürükleyebilirsin. Şizofreni hastalarının evlenmeye elverişli olduğunu düşünmüyorum.
ben evlenmem şizofreni çok ağır bir hastalık kendi hayatımı heba edemem
Türk Medeni Kanunu'na göre akıl hastaları evlenemez. Şizofreni de bir akıl hastalığı olarak kabul edildiğinden yasal olarak evlenmeleri yasaklanmıştır. Ancak şizofrenisi olan bazı kişilerin aileleri tarafından evlendirildikleri görülmektedir. Bu evlilikler diğer tarafın itirazı olmadıkça yasal işleme tabi olmazlar.
Bunu da göz önünde bulundurun evlenmeden önce. Şizofreni iyileşme olanağı çok düşük olan bir hastalıktır. Karşınızdaki kişiye bu durumu kesinlikle açıklamalısınız. Yoksa onun hayatına müdahale etmiş olursunuz. Gerçi evlilik belgeleri alınırken bu durum karşısına zaten çıkacaktır.
İşin zor güzel dostum..
Allah yardımcın olsun. :)
Direkt olarak evlenmem. Tedavi olsun veya onunla iletişim kurabileyim sonra bakarız.
Merhaba çok geçmiş olsun, söylemişsin ne tepki verdi acaba
Geçmiş değil geleceğe bakarım ben anlatarak iyi yapmıssın
Hayır evlenmezdim. Korkarım bana da zarar verir diye.
Sen kendini sağlıklı görenlerden kork 😀
Olabilir hayal güçleri çok yüksek olur onların ilham verir banada kanka
Evet olabilir. Ne kadar sorunlu kız varsa genelde onlara tutuluyorum
Sonuç ne oldu
Evlenmem ama sevdiğim biri sonradan şizofren olursa evlenirim kimsenin eline bırakmam
Engelli raporu almaya bak ki zaten sana verirler hayatının kalanı güzelleşir
Engelli raporu al
Timarhanelik birisi ile evlendim hayatım cehenneme döndü. Akıl işi mi öyle ruh hastaları ile evlenmek.
Kusura bakma şizofren ve bipolarla kesinlikle evlenmem. Diğer psikolojik rahatsızlığı olan kisilerle hiç düşünmeden evlenirim.
senden korkabilir en ufak birseyi hastaligina yorar evlenmez bence soyleme simdilik kac yillik sevgilin
Sen burfamisn knk hala
Hgfaasfsawv😁
🤐🙄🙄🙄
Hayat bir yerden baslar sevmek dogru kisiyi sevmek karsiligini alacaksa en buyuk ilactir. ama saptili dgil oyle zarar gorursun. Nasip bu isler sen hayatina bak nasipse gelir seni bulir
Sen her şeyi boşver de şu sahte dünyandan çıkıp gerçekleri anlat oğlana
bak ben sana bişey söyliyim de bil, güzel olursan eğer istersen en azılı katil ol havada kapılırsın.
tanıyorum kendi cinsimi çünkü :D
bebek yüzlü katil diye birşey var :d :d
Koptum bu görüşe 😂
@SonbaharSarısı :D :D
yok ama gerçek bu aslında, yani benim görüşüm
Doğru söze ne denir
@SonbaharSarısı doğru söz denir
@SonbaharSarısı şakaydı biraz cıvığımdır k. b
Tamam da artık hasta değilsin ki. Ama geçmişindeki bu hastalıktan ona bahsetmelisin. Eğer yanında olmazsa zaten olmasın.
Psikolojik rahatsızlığı olan birisiyle evlenmek gerçekten de çok zor olmalı. Ama sizi gerçekten çok seven birisi destek olduğu zaman birlikte her şeyin üstesinden gelebiliyorsunuz.
bu nasıl bir soru ya öyle biriyle kim evlenir? ancak şizofren biri evlenir
İki şizofren anlaşamaz yalnız birinin sağlıklı olması lazım..🙏🏻
senin hasta olmadigin nereden belle ki? senin gibiler de yataga dusecek ben de o zaman kim bakacak desem ne dersin.
Öncelikle çok geçmiş olsun umarım güzel bir hayatın olur. evet sevseydim evlenirdim düşünmezdim bile
Öncelikle çok geçmiş olsun. Sana bunları yaşatan travmaların nelerdi peki? Çok erken yaşta maruz kalmışsın
Çok ağır travmlar yaşadım. hastaligim bu yüzden daha çok ilerlemişti 🙏🏻🌸
Bende şizofreni grubunda yer alabilirim. Söylediklerine bakılırsa...
Yok Vala düşünsene gece uyurken snei ne kim olarakngorucek ya da yanında biri varmış gibi konuşması bende okkadar yürek yok ya 😂allah şifa versin inşallah
bana ürkütûcü geliyorsunuz òzür dilerim yan komşumdan biliyorum
Ben evlenmem allah korusun gece bir sey olur falan ama allah sana yardım etsin umarim atlatırsın ve iyi bir es ve anne olursun
Çok üzücü gerçekten neden böylesiniz bu arada kapalı değilsiniz umarım
Aileden gelen birşey travmalar yaşayarak dahada kötü ye gitmişti.. kapalı değilim
Neden ki Ailen baskı mı verdi sana
Allah yardım etsin çok zor
Önemli olan sevgi ve insanları oldugu gibi kabul etmek , eğer gerçekten seviyosam herseyiyle sever ve kabul ederdim
ben söylemezdim çünkü evlensek bile bir gün bi kavgada bunu koz olarak kullanabilir hayatta herşey toz pembe değil
eğer aşıksam evlenirim ayrıca hastalığını kontrol altına almışsın çok büyük bir problem teşkil edeceğini düşünmüyorum ne cadı, çekilmez insanlar var bu dünyada.
Teşekkür ederim 🙂🙏🏻
Gercek duygular varsa arada neden olmasın
San cok cok geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum önerim kötüyü düşünme iyi olacagını düşün daralınca yaz sorun degil tekrardan cok cok gecmiş olsun
Hayatın zorluğu , ülkemiz de psikolojik sorunu olmayan çok az insan var.