Bipolar bozukluk diğer bir adıyla manik-depresif bozukluk kişinin ruh hali, enerjisi, konsantrasyonu ve günlük yapılan aktivitelerini yerine getirme becerisini etkileyen bir psikolojijk-psikiyatrik bir rahatsızlıktır. 🖤#utarix
Ben bu yüzden çok yıkıldım o yüzden size bunu anlatma gereği duyuyorum benim gibi mağdur olmamanız için çünkü benim gibi ailesi olmayıp tek büyüyen insanlar için daha kötü oluyor durum. Hiç ailem olmamıştı ve anne - baba sevgisini onda bulmuştum. Tabi ilk başlarda böyleydi neyse anlatayım. Öncelikle ilişkiye başladığımızda tek bildiğim rahatsızlığı obsesif bozukluğuydu. Diğer hastalıklarından haberim yoktu. Ailesi ile tanıştım onlarda bahsetmedi tabii. Beni hiç unutmadığını ve beni çok sevdiğini söyleyerek aşkını ilan etti ve düzeldiğini söylemişti. Bende geçmişimi ve durumumu anlatarak bir yola baş koyduk. Ayrı şehirlerde yaşıyorduk buluşuyorduk ama 1.5 ay her şey o kadar mükemmeldi ki anlatamam film gibi bir senaryo vardı resmen karşımda. En büyük kumarı oynadığımın farkındaydım aslında umudumu bir insana bağlamıştım fakat ona çok güveniyordum. Ailesini tanımaya gittim ve ilk umutsuzluğumu orada aldım resmen çaktırmadan kızındaki sıkıntıyı söylemişti. Neyse devam ettim ilk başlarda kızın yalanlarını yakalamaya başladım. Tüp mide ameliyatı vardı kilolarını falan vücudunu bana yakıştıramıyordu. Tipimin çok iyi olduğunu söyleyip sürekli başka kızlarla kendini kıyaslıyordu. Fakat ona asla kendini kötü ve küçük düşürecek şeyler yapmadım hep iyi davrandım ona fakat bir türlü inandıramadım nedense ona. Ya da psikolojik rahatsızlıklarından dolayı bir türlü inanmak istemiyordu. Bir gün ansınız onu belli başlı kız modellerine soktumu belirtip beni baya bir yargıladı anlam veremedim çünkü kısıtlamıyordum bile onu. Neyse zaman görüntülü konuşuyoruz yaklaşık 5 saati buluyordu ve 2 saat falan geçince kapatalım falan dememe rağmen kendisi kapatmak istemiyordu böyle devam ettik ve sonra yine ansızın zamanını kötü değerlendirdiğimi ve 5 saat konuştuğumuz söyleyip beni yine yargıladı halbuki konuşmak isteyen oydu. Neyse bunlara katlandım asıl bomba ayağında belli bir rahatsızlık çıktı ve iyice kötü oldu fakat desteğimi asla esirgemedim ondan hep yardımcı oldum. Fakat bu sefer iyice boka sardı durumlarına sürekli beni bırak dengesizim ben tarzında şeyler atınca iyice modum düştü ve bunu 4 - 5 gün üst üste yaptı sürekli bu tarz şeyler paylaştı. Yok ruhani yaşam bu falan diye saçmaladı ve ona ne kadar yardım etmeye kalksam sürekli beni tersledi. Kendini yalnız hissetmesin diye seni her halinle seviyorum durumunun önemi yok diyordum ve ansızın sen kimsin ki beni kabul ediyorsun diyince bende el bombasının pimi çekildi işte. Şimdi böyleysek evlenince ne olurdu sizce 2 ayda psikolojim bozuldu ve kızdan ayrıldım 3 ayda anca toparlandım ve ayrıldıktan sonra öğreniyorum ki kızda bipolar , majör depresyon ve obsesiflik varmış. Ve mantıklı bir şekilde konuşmaya karar verdim onunla hep böyle mi olucaksın kendimi köpek gibi hissediyorum dedim. Ve cevap şu ben beyaz eşyamıyım garantim mi var dedi ve ansızın beni aşağılayarak ayrılmak istedi ona tek kötü bir kelime etmedim. Ve eminim psikolojim şu an bozuk bir halde fakat toparlanıyorum şükür. Böyle insanlardan aman uzak durun hele benim gibi aileniz yoksa ve sevgiyi böyle bir tipten arıyorsanız salın gitsin ve en büyük kötülüğü geçmişimi bildiği halde bana böyle bir sevgi asla bulamayacaksın demesiydi böylede kötü davranabiliyorlar onların bu kötü davranışları bizim için cinayet onlara normal geliyor. işte bipolar biriyle olmak böyle bir şey
Merhaba, Bipolar biriyle sevgili olunur, olurum, herkes her an bipolar olabilir, ben iyi ederim onu, tedavisi var sonuçta ki tedavinin de canı cehenneme bana akıllı lazım değil, delirelim! 😅
Arkadaşım var öyle bir tane bana çok iyi davranıyor hiç bir kötülüğünü görmedim bana faydada bulunmak istiyor da bazen anlık sinir çıkışı oluyo da o kadar olcak sonra sakinlesiyor ve kızda ilerleme falan kaydediyo
Yalanları bırakıp doğruları konuşalım, ilk başta herkes vicdan yapıp evet olurum diyecek. Sonradan sıkılıp değişen tavırlardan bıkacaklar.. Ve son aldatma veya ayrılık olacak.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
kusursuz fizikte herkesle sevgili olurum evlenirim hatta boqunu bile yerim.