Aşık olduğum adamla değil, bana aşık olanla evlendim. Pişman olur muyum?

Ben 18 yaşımda birini çok sevdim. O beni yarı yolda bıraktı. Körkütük aşıktım. Ama o beni hiç sevmedi iyi davranmadı eziyet etti. Kullandı iyi niyetimi. Onu unutmak istedim unutamadım diye babam beni iyi biriyle evlendirdi bu kişi bana aşık birisi. iyi kalpli bir insan. ne saygısızlık ne küfür ne şiddet gördüm. Ona aşık değilim ama nefret etmiyorum insan olarak ve hayat arkadaşı olarak seviyorum sadece ona karşı içimde aşk yok. Şimdi ben evliliğimi yıkıp aşık olduğum adama gitsem.. ne yaparsam yapayım beni sevmeyecek bir de üstüne eziyet edip beni kullanacak.. yuvamı yıkınca beni seven bu adam üzülecek.. birinin vebaline girebilirim ah bile eder.. 10 yıllık saygı çerçevesinde bir evliliğim ve beni seven birisi var. Bu sevgiyi tekrar bulamayabilirim bulsam da zor olacak. Annem sen iyi biri olsa da onu değil diğerini seviyorsun sana eziyet etse de aşık olduğun kişiyi seç sevgi ve saygı sana yetmez eşin sana aşık olsa ne olur sen ona aşık değilsen diyor. Anneme kaç kere söyledim ben aşık olsam da çaba da harcasam beni sevmeyecek hiç bir de üstüne eziyet edecek.. ama annem kalbini seç dedi. Bir de üstüne önlem almama rağmen gebelik testi pozitif çıkınca ultrasona girdim 7 haftalık hamileyim. Annem gerekirse bebeği aldır dedi aşık olduğuna git kötü bile olsa aşık olmadığın biriyle mutlu olamazsın dedi. Ben aşık olduğum bana eziyet eden adamla mutlu olamadım aksine ruhsal olarak yıprandım. Ama eşim benim onu sevdiğimden daha fazla beni sevdi bana karşı çok fedakarlık yaptı. Gözümün içine bakıyor. Babam seni seven iyi bir insanı bırakıp vebal alma seni sevmeyeni sevip ruh sağlığını tehlikeye atma anneni dinleme dedi. Doktor bu bebeği aldırırsan bir daha bebeğin %98 olmayacak zaten yaşın da geçiyor 29 olacaksın 31 den sonra hamile kalmak zorlaşıyor dedi. Kalbimi dinlesem pişman olacağım. Mantığımı dinlesem sağlığım mutluluğum olacak ama aşık olduğumla değil sevdiğimle olacağım ama en azından kıymetimi bilenle olacak diğeriyle olsam beni terk eder belki de çünkü sevmiyor eziyet ediyor. Eşimin ve karnımdaki bebeğin ahını alırım bebeği aldırır ve boşanırsam aynı zamanda 10 yıllık eşimi yarı yolda bırakmış olacağım. Doktor aklını kullan seni sevmeyeni sana zarar vereni unut 10 yıllık yuvanı yıkma ve bebeğine kıyma mutlu olmaya çalış. Adam seni çok seviyor sana aşık. Sen aşık değilsin ama çabalarsan zamanla sevgin aşka da dönüşür. Ama seni sevmeyenle yapamazsın tek taraflı yürümez yıpranırsın olan da sana bebeğine ve yuvana olur dedi. Çok kararsızım.
Aşık olduğum adamla değil, bana aşık olanla evlendim. Pişman olur muyum?