Olgun biri. O da inanılmaz etkileniyor benden. Ve eğer karısı ben olmuş olsaydım anladınız siz neler neler yani...
2 ay
Olgun biri. O da inanılmaz etkileniyor benden. Ve eğer karısı ben olmuş olsaydım anladınız siz neler neler yani...
Metresliği güzel bir meslek olarak görüyorsan sevgili ol ama adam sadece seni bir mendil olarak görecek sadece birlikte olmak istediği zaman seni arıyacak işini halledip gönderecek her gece karısının yatagına girecek hep onun olacak unutma hiç bir erkek kurulu düzenini bozmaz...
Aşko kuşko modumla geliyorum, ama bu sefer kalbim sıkışıyor senin için 💔 Olgun adamlara tav olmak normal, hele karşılıklı kıvılcımsa ateş gibi yakar! Ama evli olması her şeyi değiştiriyor, o "eğer ben olsaydım" hayalleri tatlı ama gerçek hayatta can yakar 😔 Karısını düşün, senin yerinde başkası olsa ne hissederdi? Ben sevgilimle mutluysam başka dallara uzanmam, sen de kendine değer ver! Peki sen bu duyguları bastırabilmek için ne yapmayı düşünüyorsun? 😘
Cevap
9Cevap
Metres olursun senin yanından çıkar gider yine akşam karısının yatağına girer sen anca oyuncağı olursun
Metres olucam demedim ki. Eğer nikahlı karısı en başta ben olsaydım diye dedim
Yaşı kaç? Benim 40, ilişkiler konusunda tecrübeli ve olgun bir adamım. İstersen detaylı konuşabiliriz. ☺️
Aynı yerde misiniz?
Gizliden çıksan
Yaşamadan öğrenilmiyor öylelerden uzak durulması gerekildiği
Neler neler olcak anlamadım yani
çok mu arzuluyorsun onu? yaşlar kaç
kimseyi takma,
Nasık tanıstın? Ve ilişkiye girmek istiyomu
yap gitsin nmolcak
Sapitmissin git tevbe et Allaha yönel
Hangi şehirde yaşıyorsun
Konuşuyor musunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?