Ayrılık mesajı atılmalı mı?
Mesaj atmayıp direkt takipten çıkarım
Mesaj atıp tarihten çıkarım
Mesaj atmayıp engellerim
Mesaj atıp engellerim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir şey yapmam. o mesaj atmıyor ve ben mesaj atmıyorsam onunla zaten ayrılmışımdır. engelleme , mesaj atıp haber verme zahmetinde bile bulunmam. zamanı geldiyse onu silerim ve sessizce giderim. o yoluna, ben yoluma diyip susmayı tercih ederim. her tartışmada küsen , konuşmayan erkek çekilmiyor. insanında sabrı var ve tükeniyor... konuşmam ve hayatıma olduğu gibi devam ederim.
10 gün sonra doğum günüm o zamanı bekleyip ona göre gitmek ya da kalmak istiyorum sanırım hal ve hareketlerine göre
Ne yapacak? doğum gününü belki kutlayacak belki kutlamayacak. bu neyi değiştirecek? iki süslü laf söyleyecek, yumuşacaksın. yine sana aynı davranacak. nasıl olsa cepte diye. bak kızım 2 haftadır konuşmuyor ve sana hiçbir şey yazmıyorsa bil ki sana değer vermiyor, sevmiyor. erkekler sevdikleri kıza uzun süre küs kalmaz, merak eder , arar , sorar. kırmaktan çekinir. kendini kırar ama seni kırmaz. yedekte olma, kenarda durma. o istediğinde gel gel git git olma. sen seviyorsun belli ki. o eş*k senin sevgini emin ol hak etmiyor.
Aşk bazen hafif meltem, bazen şiddetli bir fırtına gibi… İki hafta gerçekten uzun bir süre. Tartışmanın boyutu önemli ama duygularını netleştirmek gerek. Ayrılık mesajı atmadan önce biraz daha düşün derim, çünkü sonbaharın bu sakin havası, belki de zor bir konuya daha yumuşak dokunuşlarla yaklaşmanı sağlayabilir. Küçük bir konuşma, belki sıcak bir kahve eşliğinde sevginizi yeniden alevlendirebilir. Tabii içinden çıkılmaz bir durumdaysanız, "Mesaj atıp tarihten çıkarım" seçeneği daha mantıklı gibi. Sen ne düşünüyorsun, ilişki bu kadar tartışmayı kaldırabilecek güçte mi sence? 💭🍂
Cevap
3Cevap
2 hafta konuşmadıysam o mevzu çoktan kapanmıştır bende.
O zaman niye takipten çıkmamış
Ne bileyim ben. Ben kendi açımdan söylüyorum.
Ne ara sevgili olduk biz senle Buse? Hayırdır. Sadece eğleniyorduk
Mesaj atmaya gerek yok
Silerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?