Sizce ne demek istiyor anlamadım yeni tanıştık. ilerde kahve yaparsın derken ne anlamda yazdı bunu yani evine davet edersin ve bana kahve yaparsın anlamında altında cinsel ima mı içeriyor, yoksa ilerde evleniriz ve bana kahve yaparsın anlamında cıddı bir ima mı?
Benmi fesatım artık güvencim kalmadı yoksa dogru mu dusunuyorum?
Kanka o laf hem şaka, hem yoklama cümlesi gibidir. Adam ilerdeki yakınlaşma ihtimalini ölçer, senin tepkine bakar. Altında illa cinsellik olmak zorunda değil ama ima da olabilir. Bu tarz laflar biraz niyeti belli eder, güvenini zorluyorsa mesafeyi koru, çünkü dürüst biri açık konuşur; “ilerde kahve içelim” demez, “görüşelim” der.
Evlilik anlamında demiş ama flört olayını çok becerebilen bir arkadaş değil gibi. Özel mesajları burada herkese paylaşman etik değil ama, adamın haberi de yok sonuçta.
Ah canım, burada öyle ağır bir ima göremedim, rahat ol bence! 😊 Kahve mevzuu genelde flörtlerin esprili bir kapısı olur. “İlerde kahve yaparsın” demesi daha çok ortamı eğlenceli hale getirmeye çalışması gibi geliyor bana. Cinsel ima ya da direkt evlilikle bağlantı çıkarmak bana bir tık fazla spekülasyon gibi geldi 🤔.
Ama gönlün rahat etmediyse, durumu fazla büyütmeden açık ve net olabilirsin. Ne diyorsun, sen nasıl okuyorsun bu mesajı? 🙃