Artık güvenemem sanırım?

Bundan 1 ay önce bı flört sevgili tarzı bı durumum vardı neyse belli sebeblerden en büyük sebebi uzak mesafe ve kafa yapimiz uyuşmuyordu yaklaşık 3 ay konuştuk sonra ayrılma kararı aldım kızın hakkına girmiyeyim oda bende yolumuza bakalım neyse bu ağladı yapma etme işte ama kararlıydım bitirdim yaklaşık 1 aydır ne o nede ben yazıyorum yani bitti neyse bugün KS gireyim dedim yeni hesap açtım yaklaşık 4 aydır KS girmiyorum işte KS de bı paylaşım yaptım işte kafa olarak uygun birini bulmak çok zor benzeri bısi paylaştım bu arada onunla KS de tanıştım neyse bu yorum yaptı aynı durum bende de var işte vb bişi yazdı bende nasıl yani felan dedim bu anlattı işte hep ters kişilerle denk geliyorum felan nasıl yani anlat dedim anlattı işte bizim konuştuğumuz sürelerde kaç tane kişi ile konuşmuş biz konuşmayı bitirdikten sonra hemen birisi ile tanışmış onu dolandirmaya çalışmış onu anlatti vs yani demek istediğim ben ayrıldığım için üzülüyordum haksızlık mı ettim acaba diye işte Allah nasıl da yüzünü gosteriyor baya da iyi oyuncuymus ama onu anladim şu an var ya çok kötü oldum zaten güvenim azdı bunu yaşadıktan sonra nasıl birine güvencem inanin bilmiyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Gncl
Artık güvenemem sanırım?