6 yıllık bir ilişkim var birbirimize çok bağlıyız ve sevgimizden eminiz Nisan ayında askere gitti ve ben 6 ay boyunca onu bekledim aşkla bekledim sevgiyle bekledim o süreçte hiçbir sorun çıkmadı askerlik sürecinde sonra geldi ve sorunlar başlamaya başladı soğuk geliyordu her zaman değil tabiki ama bir farklılık hissediyordum ilk başlarda anlayışlı davranmaya çalıştım ama sonra tepki göstermeye trip atmaya başladım son bir haftadır sohbetlerimiz azaldı her yaptığımız birbirimize batmaya başladı ama ikimizde altan alıyorduk dün gece buluşmaya çıktık ve bende tripli gittim sohbet etmedim gıcık davrandım en sonunda sıkıldım kalkalım dedi ama masadan kalkınca dedi ki senden deyil ortamdan sıkıldım istersen başka bir yere gidelim başka bir şeyler yapalım bende trip attım dedim ki sen bilirsin zaten sıkılıyorsun gibi söylendim durdum sonra oda eve döndü beni eve bırakıcaktı arkadşını aradı bende inmiyorum arabadan dedim benide götürdü arabada bekledim sonra geri geldi kavga etmeye başladık evin önüne gelince bağır çağır kavga ettik yani ben bağırdım oda eve çıkmam gerektiğini böyle yapmamamı söyledi ben uzattım sonra annemi aradı ve ikisi biraz yürüyüp konuştular sonra o kendi evine geçti ve beni aradı ve sakince anlattı bu tavırların beni çok rahatsız ediyor toparlanmanı istiyorum bu çabayı bu emeği boşuna vermek istemiyorum o yüzden biraz uzak kalmamız gerekiyor otur düşün ve kendinen emin olduktan sonra beni ara ama bu süreçte beni arama sorma yazma merak etme seni seviyorum bir şey olursa ilk beni ara dedi ve kapattı ben bunun sonucunda ne olacak nasıl davranmalıyım çözemedim bana biraz akıl verin lütfen
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sen olaylara karşı fazla duygusal tepkiler vermişsin. Bence olaylar abarttığın kadar kötü değil. Sana karşı ilgi ve sevgisi var. Sadece zorlu bir süreçten geçtiği için stres altında ve istemeden bunu sana yansıtmış. Trip atmak yerine ona karşı biraz daha anlayışlı olursan her şey düzene girer kelebek. 🍁
11 Yorumla
Soran9 ayTeşekkür ederim benimde dileğim bu yönde hem kendi açımdan hemde ilişkinin seyri açısından bi düzen
En İyi Cevaplar
Oturun yüz yüze konuşun. Neden soğuk davrandığını sor, direkt konuya gir uzatma. Duygularınla değil mantığınla hareket konuşurken. Ayrıca, trip atıp, kavga çıkararak bir şeyleri çözemezsin. Bu gereksiz tavırlarından vazgeç. Sevgilin bu tutumlarına rağmen de gayet olgunca davranmış. Oturup, açıkça konuşmadan her şeyi, hiçbir şeyi çözemezsiniz.
09 Yorumla
Soran9 ayTavsiyen için teşekkür ederim uzun uzun diğer yorumlarda da süreçten bahsettim zaten ama bu süreç uzak kalmamız sadece ilişkiyle alakalı değildi sevgimiz sonsuz buna inancım tam zaten ama benim kendimi dinlemeye ve karşı tarafı anlaya bilmem için aslında onun yokluğuna ihtiyacım varmış çünkü bazen bi ilişki içinde olsak bile olduğum dönemde karşı taraf için yok olabiliyoruz sesimiz gitmiyor ya da ona onun istediği dışında her şeyi verip sonrada kavga çıkartıyoruz sevgilim olgun bir yapıya sahip zaten belkide bu ilişki bu kadar sağlıklı 6 yıl sürdüyse onun sayesinde dönüp bakıyorum benim tavırlarıma ben bu kadar sakin yaklaşmazdım o yüzden onunda benimfe stresten biraz olsun uzak kalıp kendimizi dinlemeye ihtiyacımiz var ve biraz zaman geçtikten sonra zaten yüz yüze konuşucaz yorumun için teşekkür ederim
Soran9 ayNe kadar inandırıcı gelir bilmiyorum ama bu olay bu uzaklık olmadaydı bu farkındalığı sağlayamazdım çünkü o hep orada olacaktı ne kadar konuşursak konuşalım benim bir ders çıkartmam söz konusu olamayacaktı tabi ki de sözleri görüşleri benim için çok önemli fakat bir şeyleri insan sakinleştiğinde olağanını dışına çıkınca daha iyi anlıyor ve bana bu iki günde bunları kattı
Soran9 ayYanlış anlaşılmasın iki günde bambaşka bir insan oldum demiyorum ki bence karşı tarafta bunu istemiyor çünkü başka bir kişilik istemek bence o ilişkiye saygısızlık anlatmak istediğim bir şeylerin değeri olgunlaşma süreci bana iyi geliyor ama bu süreç bence iki gün değil tabi ki çok özledim tabiki merak ediyorum fakat buna ihtiyacımız var bence (ve ben böyle çok uzun zamandır kendimi açıklama bunları konuşma fırsatı bulamadım çok fazla yazıyorsam kusura bakmayın
Soran9 ayAslında benim de kararsız kaldığım konu bu ne kadar beklemeliyim ama bana bu konuda gelinse iki günde mi bunu anladın diye sorgularım o yüzden bir hafta beklemeyi planladım ama sizin bakışını ne bu konuda
Soran9 ayAnlıyorum gerçekten buraya ilk yazdığımda bu kadar destekçi tavırlar beklememiştim tüm kalbimle teşekkür ediyorum zaman ayırdığın için daha hazır hissetmiyorum kendimi ama haklısın çok fazla da uzatmamam gerekiyor kimsin ya da nasıl birisin bilmiyorum ama hayatıma dokunduğun için zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim
9 ayAskerde aklı karışmış olabilir mi bir erkek 6yil neden beklesin evlilik için eğer Kia aranızda tensel bir olay olduysa sen evlenmeyi unut onun aklımda başka birisi olabilir
16 Yorumla
Soran9 ayDaha 19 yaşındayım oda 20 ki zaten ailelerimiz tanışıyor evlilik yolunda ilerliyoruz sebep şu ben altınaylık süreçte çok yalnız kaldım kendimi soyutladım şimdide onunla olmadığım zamanlarda onu suçlu görüyordum ama bunun farkına varmamı sağladı biraz daha süre tanıyıp gidip konuşmayı düşünüyorum güven açısından hiçbir kuşku yok içimde
- 9 ay
şu an ki yaş 24 mu
Bu arada biraz zaman ver hatta hiç arayıp sorma hobi edin farklı arkadaşlar ile cik gez dolas
Soran9 ayYok şuanki yaşımız 19-20 aramıyorum zaten şu an kendimi de dinliyorum çünkü dediğim gibi hatalı tavırlarımın hiçbir zaman farkında olmadım ya da kabullenmedim ama karşımdaki insanı kaybetmek istemiyorum oda zaten aynı şeyi söyledi ve bu sürecide o yüzden yaşamamız gerekiyor dedi
- 9 ay
O aramadikca arama o arayınca da hemen açma basite atma da kendini kendine değer verirsen eğer seviliyorsan hem kendini değerini anlamış olursun hem kaybetmemiş olursun
Soran9 ayYani şu an zaten aramıyorum çünkü geçmişte de böyle problemler yaşadığımızda verdiğim tepkiyi veriyorum sanacak ama artık bende bu sorunlarla karşılaşmak istemiyorum huzurlu olmak daha doğrusu onunla huzurlu olmak istiyorum o yüzden bu süreçte sesizliği tercih ediyorum yürüyorum düşünüyorum ve genelde çok sulu gö biriyim onu dengelemeye çalışıyorum sorunlarımı ağalayarak değil düşünerek çözmek istiyorum görüşünüz için çok teşekkür ederim
- 9 ay
Rica ederim mantık öncelikli olmalı eldeki kuş yerinde teldeki kuş ol ki seni elde değil telde görsün
Gizli Üye(25-29)9 ayKusura bakma, trip atatak meseleleri çıkartmışsın. Trip atarak hiçbir meseleyi çözemezssin, bunu kafana iyice yaz.
231 Yorumla
Soran9 ayBunun farkındayım kusura bakılacak bir şeyde yok aslında hata şu benim karakterim bu değilken çevreyi dinleyerek hareket etmiş olmamdı diğer yorum yapan arkadaşlarada bahsettim hatamı kabullenmeme ve toparlanmama yardımcı oluyor bu süreç ben kendimi dinliyorum onunda askerlik sonrası sürecinde bu strese girmesinş önlüyorum bizim bir hafta ya da bir kaç gün konuşmamamız ya da uzak kalmamız bizden bir şey almaz daha çok bir şeyleri anlamamıza yardımcı olur ki bana oluyor bu hayatı onunla yaşamak istiyorum ve yaşarken de zehir etmektense huzur vermek istiyorum o yüzden şu an iyiyim ama günü geldiğinde ve ikimizde hazır hissettiğimizde çok daha iyi olucam yorumun için teşekkür ederim
Cevap sahibi9 ayHah şöyle, olumlu bakış açısına sahip ol, birbirinizi üzmeyin, değmez
Soran9 ayAslında birkaç bir şey daha sormak istiyorum bir erkek olarak bakış açınızı anlamak için ne kadar karakter yapısıda olsa sonuçta birbirinizi daha iyi anlıyorsunuz
Cevap sahibi9 aySor bakalım
Soran9 ayBu süreç sonrasında profilini kaldırdı ve ortak aldığımız bir kararla kapattığımız sosyal medyasını geri açtı ama ben hırsla ya da kısasla hareket etmedim profil fotoğrafı hala siyah fakat sosyal medyasını 24 saat sonra geri kapattı bir yorum bir tepki göstermedi amacının beni sınamak tepkimi ölmek olduğunu düşünüyorum çünkü önceden olsa buna tepki gösterir ara ve kızardım ama ne sosyal medyasını açmadı nede profil fotoğrafında bizim olmamamız bizim sevgimizi sarsan ya da onun hislerini değiştiren bir hareket olmadığını anladım ama nedenini merak ediyorum sizce bunun sebebi ne
Soran9 ayBenim profil fotoğrafım hala aynı wp den bahsediyorum
Cevap sahibi9 ayGüzel bir soru. Bence bunun hiçbir anlamı yok. Belki seni sınamak istedi, sonra vazgeçti. Bu davranışın altında seni sevdiği belli oluyor bence. Kimi insansa inattır ve hiçbir şey yapmaz ama bu sevmediği anlamına gelmez. Oysa bunların hiçbirine gerek yok. Kafanız rahat olsun, anı yaşayın.
Nasıl sana trip atmamalısın dediysem ona da şunu söylerdim: İnsan her zaman aynı olmaz, biraz da sabır lütfen.
Kısacası, ikiniz de pozitif olun lütfen.
Cevap sahibi9 aySeni sınamak istediyse aslında bu davranışın altında sevgi vardır. Bunu düşünüyorum.
Soran9 ayAnlıyorum çok teşekkür ederim hem anlayışınız hemde yorumlarınız için onun beni sevdiğinden hiçbir şüphem yok zaten dediğiniz ve dediğim gibi sadece zaman gerekiyor
Cevap sahibi9 ayTek derdiniz bu olsun yeterki
Soran9 ayBende aynı şeyleri düşünüyorum aslında onun içini biliyorum içi içini yiyor ama inattır biraz ve bir şeyi düzeltmek için çabalar ve amacı benim özüme dönmem
Soran9 ayKi şu düşüncedeyim olması gerekiyorsa olur bu ondan vazgeçtiğim ondan uzaklaştığım anlamına değil ona saygı duymam gerektiğini anlatıyor bence şu an yalnız kalmak istiyor ve fiziken öyle ama benim ruhum her zaman onunla
Soran9 ayTekrar çok teşekkür ederim bu süreçte yardımcı olduğunuz için
Cevap sahibi9 ayTrip konusuna gelirsek, bazı erkekler uysal yaklaşabilir, ama bu herkeste aynı etkiyi yapmaz. Direkt soğuma sebebi bile olabilir.
Sen bu işin dozunu kaçırmamalısın. O da biraz biraz anlayışlı olmayı öğrenecek. Ne de olsa kadınlar trip atmayı sever.
Cevap sahibi9 ayKadınlar daha çok sevilmek ister, erkekler daha çok saygı gösterilmesini ister.
Herkes için durum aynı olmayabilir ama benim genellemem böyle.
Soran9 ayYa şöyle anlatmam gerekirse o zaten dozunda olanı karşılayıp ilgisini veriyor ama bu 7/24 olabilir bir durum değil burada sıkıntı bende diyebilirim sürekli telefonla konuşamayız ya da sürekli surat astığımda beni toparlayamaz benim kendi kendime toparlanmayı ve yeri geldiğinde karşı tarafı toparlamayı öğrenmeye ihtiyacım var di ki bunun o benim yanımdayken yapamazdım birinin yokluğu bazen varlığından daha çok şey öğretir hesabı ben olgunlaşma ve gelişme sürecindeyim ki zaten daha 19 yaşındayım her şey iyi olur
Soran9 ayÇok haklısınız benim dengeye ihtiyacım var anlamaya anlaşıldığımı görmeye hetinmeye fazlasını istemeden karşı tarafın sorumluluk ve yüklerini görmeye ama ben bunları yapmadığım için bu kadar yıprandık belki toparlanmayacak bir durum yok sadece zaman ki zaman sevgiyi almaz bazen yoğunlaştırır diye düşünüyorum onun sevgisini bilmek onu hissetmek için iyi bir süreç oldu onu çok seviyorum
Cevap sahibi9 aySeni tebrik ediyorum. Buradaki birçok kadından farklısın ve gelişime açıksın.
Soran9 ayÇok teşekkür ederim ki buna en büyük sebep hayatımdaki insan bence çünkü hep destekleyici yaklaştı açıkçası karşımda sevmeyen ve umudu olmayan bir insan olsaydı bu sürece bile ihtiyaç duymadan bitirmek isterdi ama o zaman tanımak istedi bende onun çabasını ve emeğini boşa çıkarmak istemiyorum bu hayatta çoğu şeyi gerek şımarıklıklardan gerek fazla emin olmaktan kaybettim fakat o bu kadar basit duygularla kaybedilebilecek bir insan değil bunun farkına vardım görüşleriniz için çok teşekkür ederim hızlı yazmaya çalıştım yanlışlıklar varsa kusura bakmayın
Soran9 ayBen biraz soruya boğdum sanırım sizi ama bilinçli cevap veren birini görünce görüş almak istedim
Cevap sahibi9 ayGüzel oldu
Soran9 ayTeşekkür ederim iyi günler bi gelişme olursa yine danışmaya gelirim
Cevap sahibi9 ayGel, tamam
Soran9 ayMerhaba yine geldim hesabını kapattı demiştim ya gönderilerini ve profil fotoğrafını kaldırmış ama hala kulanıyor annemin hikayelerine bakıyor ya beni kontrol etmek için yapıyor bunu ya da diğer ya da yı bilmiyorum çok özledim aramak istiyorum sarılmak istiyorum koklamak istiyorum ama yapamıyorum çok ağır geliyor
Soran9 ayBirde annesi sürekli arardı beni bu dönemde hiç aramadı yazmadı
Cevap sahibi9 ayİçinden geldiği gibi davran derim. Onu aramak seni rezil etmez. Aramak istiyorsan ara, hiç çekinme, ama istemiyorsan demekki aramaya hazır değilsin. Bunun için kendini zorlama...
Cevap sahibi9 ayGönlüm isterdi ki, ikinizi de yanıma alıp ayrı ayrı konuşayım.
Cevap sahibi9 ayDilersen dm den yazabilirsin.
Soran9 ayBir şeyim mesaj göndermek için yeterli değil diyor
Soran9 ayUygulamayıda bilmiyorum
Cevap sahibi9 ayMesaj yazdım
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, içim sıkıştı desem yeridir! Altı yıl, dile kolay, kocaman bir zaman dilimi... Sen bu süre boyunca sevgiyle emek vermişsin, üstüne onu askerde beklemişsin, bu çok değerli bir fedakarlık. Ama askerlik dönüşleri gerçekten özel bir dönemeç oluyor, hayatın akışı değişiyor, alışkanlıklar farklılaşıyor ve bu bazen ilişkilerde kısa süreli kırılmalara neden olabiliyor.
Şimdi sevgilinle olan bu durumu şöyle düşün: O da kendi içinde bir sorgulama ve dönüşüm yaşıyor olabilir. Sana olan sevgisini net bir biçimde ifade etmiş, ama belli ki ilişkiye huzurla devam edebilmek için ikinizin de biraz ferahlayıp farklı bir bakış açısından değerlendirmenizi istiyor. Bunda korkutucu bir şey yok, aksine sağlıklı bir çözüm arayışı gibi geliyor bana.
Sen bu süreçte öncelikle nefes al, kendini dinle. İlişkinizi ve bu kadar sevdiğin insanı düşünürken, belki de kendi hatalarını, beklentilerini tartıp fark edebilirsin. Ona tavır almak yerine daha olgun bir duruşla onun da hissettiklerini anlamaya çalışman durumu iyileştirebilir. Bazen ilişkilerde “bir adım geri atmak” aslında iki kişi için de yeni bir güç toplama fırsatıdır.
Peki şimdi duygularını toparlayıp empati yapmayı deneyebilir misin? Duygularına yön verebilmek için bir süre kendine vakit ayırmak sana iyi gelir. Bakalım, sen bu süreçte ne hissetmeye başladığını düşünüyor musun? Yazmak terapidir derler, istersen hislerini benimle paylaş! ❤️🌿15 Yorumla
Soran9 ayAma belirsiz bir süreç şu an konuşamıyoruz profil fotoğrafını kaldırdı instagram hesabını açtı ve arama yazma dedi
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen9 ayAh canım, bu süreç seni bayağı sarsmış belli ki! 💔 Ama dur bir dakika, her şey bitmiş gibi düşünme hemen. İnsanlar bazen kafa toparlamak için farklı yöntemlere başvurabiliyor; bu onun sevgisinin bittiği anlamına gelmez. Belki de instagramı açarak, fotoğrafını kaldırarak bir özgürlük arıyor, kendini rahatlatmaya çalışıyordur. Bu dönemde kendine odaklan, enerjini biraz yükselt. Hala seni sevdiğini söylemiş, bu kıymetli bir detay. Ama sana da kırılmış gibi görünüyor, kendini sorguladığını hissediyorum. Onu anlamaya çalış ama sakın üzerine fazla gitme. Kendine zaman tanı, acele etme, biraz akışına bırak. 🌸✨ Sen nasıl hissediyorsun, dayanabiliyor musun bu uzaklığa?
Soran9 ayKorkuyorum ama bu süreöte daha çok uzaklaşmadından
Soran9 ayKorkuyorum Ma bu süreçte daha çok uzaklaşmaktan
- 9 ay
Instagramını açmışken, hikayene onun hoşuna gidebilecek, onu mutlu edebilecek, olumlu ve pozitif sinyaller veren güzel bir paylaşım yap.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
5 ayBence şöyle söyleyeyim…
6 yıl az bir zaman değil. Bu, heves değil; emek, alışkanlık ve gerçekten kurulmuş bir bağ demek. Askerlik süreci ise özellikle erkekler için psikolojik olarak ciddi bir değişim yaratabiliyor. Disiplin, stres, bastırılmış duygular… Oradan dönen biri bir süre eski hali gibi olmayabiliyor. Bu her zaman sevgisinin azaldığı anlamına gelmez.
Burada iki önemli nokta var. Birincisi, o kapıyı kapatmıyor seni seviyorum Bu emeği boşa vermek istemiyorum ve Kendinden emin olunca ara diyor. Bitirmek isteyen biri bu cümleleri kurmaz. İkincisi, sen onun soğukluğunu hissedince doğal olarak kaybetme korkusu yaşamışsın. Bu korku da trip olarak dışarı çıkmış. Ama trip, erkeklerde genelde suçluluk değil geri çekilme yaratır. Çünkü kendilerini yargılanmış ya da bunalmış hissederler.
Şu an yapabileceğin en güçlü şey, gerçekten geri çekilmek. Aramamak, yazmamak, ima yapmamak. Ona istediği alanı vermek. Bu hem onun kafasını toparlamasına izin verir hem de senin olgunluğunu gösterir. Üzerine gitmek ise sadece ben yoruldum duygusunu güçlendirir bu süreçte kendine dürüstçe şunu sor: Tepkilerinin kaynağı neydi? Güvensizlik mi? İlgi azalması mı? Kaybetme korkusu mu? Çünkü onu aradığında ağlayan ya da suçlayan biri olarak değil; sakin, ne istediğini bilen biri olarak konuşman çok önemli.
Sonrasında kurulabilecek en sağlıklı cümle şu tona yakın olur: Ben düşündüm ve bazı tavırlarımın seni yorduğunu fark ettim. Niyetim üzmek değildi, sadece seni kaybetme korkum vardı. Daha dengeli olmak istiyorum. Biz kavga ederek değil, konuşarak çözebilecek iki insanız.
Ne yalvarmak ne de rest çekmek… Denge.
Eğer gerçekten sevgi varsa, bu küçük ara ilişkiyi güçlendirebilir. Eğer yoksa da, sen kendini daha fazla yıpratmadan gerçeği görmüş olursun. Şu an en değerli hamle sakinlik ve sabır. Gerçekten işe yarayan şey bu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Askerlik dönüşü birçok erkekte ruh hali değişiyor; adaptasyon süreci zor olabiliyor. Ama burada asıl mesele onun soğukluğu kadar senin kırgınlığının trip olarak çıkması. Sürekli gerilim olunca ilişki yorulur. Şu an en doğru şey gerçekten biraz geri çekilmek. Yazma demişse yazma. Bu süreyi onu kaybetme korkusuyla değil, kendi duygunu anlamak için kullan. Trip atmak yerine açık açık “kendimi uzaklaşmış hissediyorum, korkuyorum” diyebilmek daha güçlü. Eğer gerçekten seviyorsa, sakin ve olgun bir konuşmayla toparlanma şansı var. Ama sürekli suçlama ve restleşme devam ederse ikiniz de tükenirsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 aySen mi soğuk hissediyorsun o mu? Niye trip atıyorsun? Bittiyse bitti de uzatma yok seviyorsan da onu kırmayı düşünme.
14 Yorumla
Soran9 ayAslında ilişkiye üçüncü gözle bakınca soğuk yapan kimse yok bir taraf anlayış istiyor bir tarafta ilgi ama içinde olduğumuz koşullar da ikimizde birbirimize istediğimiz dışında her şeyi verip sonrada ne istediğini çözemediğimiz bir konumdaydık onu çok seviyorum ve niyetin asla kırmak değil elimden geldiğincede hem toparlamak hemde toparlanmak
Cevap sahibi9 ayİlgi mı istiyorsun bunu ifade et bu kadar zor değil. Böyle yaparsan ortada bir şey yokken sorun senin davranış şeklin olacak. Onu gerçekten seviyorsan özür dile ve beklentilerini dile getir. Birde baglanma biçimleri hakkında araştırma yap bak bakalım senin bagkanma bicinin hangisi bence mesele burada. Guvenince kendinden uzak tutmaya çalışıyorsun nedeni de sevgiyi zamanında yeterince veya zamanında almaman olabilir
Soran9 ayOlabilir bilgi için teşekkürler ederim
Cevap sahibi9 ayRica ederim seffaflık ilişkiyi güven temeline gotumek için önemlidir
Gizli Üye(36-45)9 aySessiz kal ve geride dur ikinizde biraz bu süreçte kendinizi sorgulayın
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 aySakince beklemek en iyisi gibi görünüyor. Zamanla çıkar kokusu.
10 Yorumla
9 ayÇok üzerine gitme bence, sen de sessiz kal umursamıyormuş gibi yap
20 YorumlaBence birbirinize zaman tanıyın durumun normal ve geçici olduğunu kabullenin☺️
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayKendini biraz geri çekmen ve kaybetme korkusunu yaşatman gerekiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
15 güDüzelmedi mi
00 Yorumla
4 ayBiraz zor düzelir gibi duruyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayÜzgünüm ama senden soğumuş
00 YorumlaEvlen
14 Yorumla
Soran9 ayNiyetimiz o hayırlısıyla ama uzun bir ilişki yaşlar küçük ve ufak sıkıntılar olabilir
Soran9 ayBi düzelelim bizimfe amacımız evlenmek zaten teşekkür ederim yorumun için
Cinsellik le düzelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayAskerlik psikolojisi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem