6 yıllık bir ilişkim var ve askerlikten sonra ilişkide bir soğukluk var. Nasıl düzelir?

6 yıllık bir ilişkim var birbirimize çok bağlıyız ve sevgimizden eminiz Nisan ayında askere gitti ve ben 6 ay boyunca onu bekledim aşkla bekledim sevgiyle bekledim o süreçte hiçbir sorun çıkmadı askerlik sürecinde sonra geldi ve sorunlar başlamaya başladı soğuk geliyordu her zaman değil tabiki ama bir farklılık hissediyordum ilk başlarda anlayışlı davranmaya çalıştım ama sonra tepki göstermeye trip atmaya başladım son bir haftadır sohbetlerimiz azaldı her yaptığımız birbirimize batmaya başladı ama ikimizde altan alıyorduk dün gece buluşmaya çıktık ve bende tripli gittim sohbet etmedim gıcık davrandım en sonunda sıkıldım kalkalım dedi ama masadan kalkınca dedi ki senden deyil ortamdan sıkıldım istersen başka bir yere gidelim başka bir şeyler yapalım bende trip attım dedim ki sen bilirsin zaten sıkılıyorsun gibi söylendim durdum sonra oda eve döndü beni eve bırakıcaktı arkadşını aradı bende inmiyorum arabadan dedim benide götürdü arabada bekledim sonra geri geldi kavga etmeye başladık evin önüne gelince bağır çağır kavga ettik yani ben bağırdım oda eve çıkmam gerektiğini böyle yapmamamı söyledi ben uzattım sonra annemi aradı ve ikisi biraz yürüyüp konuştular sonra o kendi evine geçti ve beni aradı ve sakince anlattı bu tavırların beni çok rahatsız ediyor toparlanmanı istiyorum bu çabayı bu emeği boşuna vermek istemiyorum o yüzden biraz uzak kalmamız gerekiyor otur düşün ve kendinen emin olduktan sonra beni ara ama bu süreçte beni arama sorma yazma merak etme seni seviyorum bir şey olursa ilk beni ara dedi ve kapattı ben bunun sonucunda ne olacak nasıl davranmalıyım çözemedim bana biraz akıl verin lütfen

Güncellemeler
7 ay
Ya bi cevap verin kafayı yiyorum
Güncellemeler
7 ay
Annesi aradı hiçbir şeyden haberi yok daha sakin miş sesiz kalıyormuş bir şey bahsetmemiş beni arayınca öğrandi konuşmadığımızıda bilmiyorum
6 yıllık bir ilişkim var ve askerlikten sonra ilişkide bir soğukluk var. Nasıl düzelir?