Sevdiğimle olsam diyelim asla kendimi ezdirmem bir küfür duyunca ise geri söyler ayrılırım asla kendime zarar verdirtmem?

evlilik bana saçma geliyor demek istediğim sana küfür hakaret ediyor diyelim ve namus için sürdürmek gibi saçma şeyler bana çok mantıksız geliyor. Sevdiğim var doğru beni seviyor ama eylemleri sapıkça ve beni zerre hakketmedi ve onunla olmak tek hayalimdi ama olsak dahi asla ona taviz vereceğimi düşünmüyorum çünkü hikayeyi annem kimseye anlatma 🙉 diyor anlatınca da neden anlattın diyor. Sevdiğim yüzünden bir ölmedim ama başkasıyla da olamıyorum çünkü hala seviyor ve 16 yıldır devam ediyor vs ama dediğim gibi namus içinmiş vs evliliği sürdürmek asla huyum değildir ve beni kesinlikle taşıması gerekiyor kanaatimce çünkü onun yüzünden ilaç 💊 kullanıyorum ayrıca da tüm hayatım onun yüzünden tepe takla gitmişti derken bu hala seviyorum ayaklarına yatıyor..

Sevdiğimle olsam diyelim asla kendimi ezdirmem bir küfür duyunca ise geri söyler ayrılırım asla kendime zarar verdirtmem?