Arkadaşlar 4 yıllık bir ilişkim var. Evlenmeyi düşünüyorduk hazırlıklar yapmaya basladık.
Ama yakın zamanda sevgilim benim geçmişine ilgili bazı aci gerçekleri öğrenmiş.
Simdk millet ben küçükken tam bir ez. ik tim. Ama gerçekten böyleydi yani lisede falan beni tokatlarlardi sürekli ağlardım dayak yememek icin para verirdim falan ha bide üstüne çok güçsüz biri olduğum için bana biraz yardım edene kul köle oluyordum içgüdüsel olarak. Sanki o artık benim herseyimmis gibi. Bu yüzden bana biraz iyi davranani arkadaş sanardim ama sonra onlarda benle dalga geçerdi.
Anliyacaginiz hem ilkokul hem ortaokul hem lise hayatim tam bir ezik olarak geçti şimdi burada anlatamayacagim berbat olaylar yaşadım.
Ama bir tanesini anlatmak gerekirse benden 3 yaş büyük birinden tokat yemiştim ve sacmasapan bir nedenden üstüne beni suçlu sandılar. O zamanlar sürekli kendimi suclardim ve kimseye söyleyemedim. Cunku adamlar serseriydi ve ben maalesef çok gucsuzdum.
Birde lisede bir grup öğrenci beni rezil edecek disiplin suçu alacağım bir eyleme beni zorladılar ve hocalar da benimle dalga geçti onlar mı arkadaşın diye. Daha sonra dayanamayıp gerçekleri anlatıncada okuldaki diğer öğrencilere benim zavallı olduğumu anlattılar.
O günler Cehennemden farksızdı.
Neyse işte sevgilimle 4 yıl önce tanıştıktan kısa bir süre sonra sevgili olduk o ve onun çevresine kendimi olduğundan çok farklı tanıttım. Altimda araba vardı cebimde para vardı sporda kendimi geliştirmiştir vb o ezik halimi unutmak için ne gerekiyorsa yaptım.
Ve işin güzel tarafi sevgilim beni resmen kahraman gibi görüyordu. Ama yakın zamanda sevgilim bana lisede zorbalık yapanlardan birisi ile karşılaşmış ve o kişi benim o kızla sevgili olduğumu öğrenince sırf beni yermek için ona lisedeki herşeyi anlatmış.
Sevgilim daha sonra benimle buluşup bana bunların doğru olup olmadığını sordu bende artık saklayamadım.
Bu olay yaklaşık 3 ay önceydi ve sevgilimin artık bana eskisi gibi davranmadigini farkettim. Yani eskiden sürekli bulusurduk ama son zamanlarda haftada 2 defa falan buluşuyoruz. Ne biliyim sohbetlerimiz eskisinden kısa falan.
Benim tahminim sanırım benden soğudu. Ama belli etmemeye calisiyor.
Onu kaybetmek istemiyorum ne yapmalıyım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, öncelikle geçmişte yaşadıkların çok zor ve acı dolu şeyler, seni yürekten anlıyorum. İnan ki kimse çocukken başına gelen şeylerden dolayı yargılanmayı hak etmez. ❤️ Özellikle lisede zorbalık görmek ve kendini yalnız hissetmek, seni derinden etkileyebilir. Ama unutmamalısın ki o "eski sen" artık geçmişte kaldı. Sen bugünün güçlü ve sevgi dolu halisin.
Şimdi sevgiline gelince, burada samimi ve açık bir iletişim çok önemli. Ona duygularını ve korkularını açık bir şekilde anlatmayı denemelisin. Kendi içinde her şeyin farkında olduğunu ve bu hikayenin seni ne kadar üzdüğünü paylaş. Bir nevi, onunla yeniden bir bağ kurmalısın. Eğer aranızdaki sevgi gerçekten güçlüyse, inan bana, geçmişte ne yaşamış olursan ol onun için önemli olan şimdiki sen olacaktır. ❤️
Sevgilinle açıkça konuşmayı düşünüyor musun? Ya da sen olsan böyle bir durumda ne yapmayı seçerdin? Bence birbirinize olan güveni ve sevgiyi yeniden alevlendirmenin yollarını bulabilirsiniz. Eminim içinden geçenleri daha da açıkça paylaşabilirsin! 💬