Sevgilim Galiba Benden Soğudu?

Arkadaşlar 4 yıllık bir ilişkim var. Evlenmeyi düşünüyorduk hazırlıklar yapmaya basladık.

Ama yakın zamanda sevgilim benim geçmişine ilgili bazı aci gerçekleri öğrenmiş.

Simdk millet ben küçükken tam bir ez. ik tim. Ama gerçekten böyleydi yani lisede falan beni tokatlarlardi sürekli ağlardım dayak yememek icin para verirdim falan ha bide üstüne çok güçsüz biri olduğum için bana biraz yardım edene kul köle oluyordum içgüdüsel olarak. Sanki o artık benim herseyimmis gibi. Bu yüzden bana biraz iyi davranani arkadaş sanardim ama sonra onlarda benle dalga geçerdi.

Anliyacaginiz hem ilkokul hem ortaokul hem lise hayatim tam bir ezik olarak geçti şimdi burada anlatamayacagim berbat olaylar yaşadım.

Ama bir tanesini anlatmak gerekirse benden 3 yaş büyük birinden tokat yemiştim ve sacmasapan bir nedenden üstüne beni suçlu sandılar. O zamanlar sürekli kendimi suclardim ve kimseye söyleyemedim. Cunku adamlar serseriydi ve ben maalesef çok gucsuzdum.

Birde lisede bir grup öğrenci beni rezil edecek disiplin suçu alacağım bir eyleme beni zorladılar ve hocalar da benimle dalga geçti onlar mı arkadaşın diye. Daha sonra dayanamayıp gerçekleri anlatıncada okuldaki diğer öğrencilere benim zavallı olduğumu anlattılar.

O günler Cehennemden farksızdı.

Neyse işte sevgilimle 4 yıl önce tanıştıktan kısa bir süre sonra sevgili olduk o ve onun çevresine kendimi olduğundan çok farklı tanıttım. Altimda araba vardı cebimde para vardı sporda kendimi geliştirmiştir vb o ezik halimi unutmak için ne gerekiyorsa yaptım.

Ve işin güzel tarafi sevgilim beni resmen kahraman gibi görüyordu. Ama yakın zamanda sevgilim bana lisede zorbalık yapanlardan birisi ile karşılaşmış ve o kişi benim o kızla sevgili olduğumu öğrenince sırf beni yermek için ona lisedeki herşeyi anlatmış.

Sevgilim daha sonra benimle buluşup bana bunların doğru olup olmadığını sordu bende artık saklayamadım.

Bu olay yaklaşık 3 ay önceydi ve sevgilimin artık bana eskisi gibi davranmadigini farkettim. Yani eskiden sürekli bulusurduk ama son zamanlarda haftada 2 defa falan buluşuyoruz. Ne biliyim sohbetlerimiz eskisinden kısa falan.

Benim tahminim sanırım benden soğudu. Ama belli etmemeye calisiyor.

Onu kaybetmek istemiyorum ne yapmalıyım.

Sevgilim Galiba Benden Soğudu?