Herkes okuyabilir mi lütfen buraya zamanında sevgilimden soğuduğum için gelmiştim ama şimdi durum tam tersi 😔
Nerdeyse 3 yıla yakın bi ilişkimiz var aynı sınıftayız ben ondan soğuyup ayrıldığımda 1 ay sonra barıştık ve ben eskisi gibi hissettim hatta dahada bağlandım. Bundan 3 ay önce benden ayrıldı sorunlardan bunaldığını onu hiç yalnız bırakmadığımı arkadaşlarıyla vakit geçiremediğini söyledi 2 ay ayrı kaldık araya birsürü kız soktu kızların biriyle bişeyler bile yaşadı. Ben her şeye rağmen geldiğinde affetim 1buçuk hafta önce barıştık. Dün bi mevzudan tartıştık ve gözlerinde iki ay önceki o bunalmışlığı gördüm uğraşamayacağını trip çekemeyeceğini eskisi gibi hissetmediğini söyledi bana okulda arkadaşlarıyla takıldı tüm gün yanıma çok az geldi aynı sınıfta olmamıza rağmen. Ayrılmak istiyor gene ve ben napıcağımı bilmiyorum birbirimizin yokluğuna alışmıştık dedi. Başka bi kızla bişeyler yaşadı diye mi neden bilmiyorum ama koskoca 2 ayda beni özleyip pişman olup dahada bağlanması gerekirken şimdi bana böyle söylüyor. Benim sorum naparsam geri kazanırım napmam gerekiyor bidaha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum yeni kavuştum zaten ve canım çok yanıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer