Sevgilim benden soğudu ?

Tam 121 gündür çıkıyoruz ve ben gerçekten çok seviyorum :( Her gece kokusunu burnumda başını göğüsümde elini elimde gözünü gözlerimde hissediyorum .. Görüyorum .. Sesini duyuyorum .. :(

Hala devam ediyoruz fakat, ne yapacağımı bilmiyorum senden soğudum diyorum ve nedenini sorduğumda bilmiyorum diyor ..

Ve dün gece biraz tartıştık açıkçası hep trip atması hoşuma gitmiyor :( Eskiden aşkım derdi canım sevgilim derdi sevdiğim derdi :( Her dakika her saniye bunu söylerdi fakat, şimdi çok nadir söylüyor edebiyat yapmamı hiç sevmiyormuş halbu kii .. Ben ilk defa birine ne biliyim bu kadar çok ilgi gösteriyorum ilk defa birini bu kadar çok seviyorum .. :(( Ne yapıcağımı bilmiyorum bu sabah biraz asabileştim üzerine gittim ve bana bir mesaj attı seni çok seviyorum diye özür diledi filan biz birbirimizi çok seviyoruz dedi ayrılmayalım olur mu dedi ve bende seni çok seviyorum dedim filan biraz konuştuk öyle .. Ve ardından tekrar takmamaya başladı ben nasıl bu ilişkiyi ayakta tutucam ne olursunuz yardım edin :(((
Sevgilim benden soğudu ?