Konuştuğum kişiyi ikinci buluşmada engelledim sizce?

Merhaba herkese iyi geceler. Peşimde gezen biri vardı sürekli. Sürekli geziyordu peşimde. Tanışıp kahve içmek istedi. Dün oturduk kahvecide kahve içip sohbet ettik. Beni cafenin içinde sakin bir koltuğa çekti dokunmaya çalışıyor. Bak yapma gelenler var diyorum. Dışarı çıkalım çıktık. Çekirdek çikolata almış. Bana dedi ki fiziğin çok güzel. Seni seviyorum. Sana değer veriyorum dedi. Ben dedi öyle birkaç kişiyle birlikte oldum dedi. Evlilik dışı ilişki yaşadın yani dedim. Ne evliliği dedi. Gülüyor bir de. Bugün bana yazdı ikinci kez buluştuk. Telefonu açtı eve gel dedi. Hayır gelemem dedim. Cafeye geldi. Dışarı çıkalım dedi çıktık yine ikide bir tükürüyor arkadaşlar. Beni ormanlık alana çekmeye çalışıyor bana öpmenin dokunmanın derdinde. Bana dedin ki ne oldu modun düştü dedi. Bende dedim ki ben seninle yapamam dedim buraya kadar dedim. Beni ailem böyle yetiştirmedi dedim. Ben edepli ahlaklı bir kızım dedim. Anladım seni sevmeye devam edeceğim dedi. Ben her yerden engelledim arkadaşlar. Sinirime dokundu.

Konuştuğum kişiyi ikinci buluşmada engelledim sizce?