Çok mu bağlıyım?

3 yıllık ilişkim var ayda 1 kere görüşüyoruz ben merkezde o ilçede çiftçilik yapıyor gün içinde yani 24 saat içinde sadece yarım saat 1 saat vakit geçirebiliyoruz, ben o olmadan onunla vakit geçiriyorum günlük tutuyorum onun hakkında. Yanıma geldiği zamanlar orada okusun diye yazdığım mektupları veriyorum mektuptan kastım onun hakkındaki düşüncelerimi ve onun ne kadar güçlü olduğunu hatırlatan pes etmemesi için yazdığım şeyler, o benim mesajıma bakamasada dışarı çıktığımda nerelere gittiğimi yazarım gece geldiğinde çok yoruluyor uyusun diye telefon konuşmasınıda çok tutmuyorum. Onun için atkı battaniye bile ördüm uğraşıp maddi hiç bir şey istemiyorum sırf parasını bana harcamasın diye. O benim yanıma gelemediğinde ben yanına gidiyorum tarlaya, o traktör sürerken bile yanındaydım manevi olarakta hep yanındayım. Ondan başka kimsem yok tek arkadaşımda o, birde ilk sevgilim çok mu bağlıyım bilmiyorum o olmadığı için ağlayasım geliyor çok yanlız hissediyorum kendimi, kendimle bir çok vakit geçiriyorum ama yinede özlüyorum sizce beniö ona çok bağlı olmam normal mi hayatımın merkezine koymuş olabilir miyim bilmiyorum

Çok mu bağlıyım?