Kadın ve erkeklerde aşk kavramı çok başka. Ben şimdiye kadar seven bir kadının aldattığına şahit olmadım ama seven erkeğin aldattığını gördüm. Bu kesin bir şey değil elbetteki karakter meselesi ama sevip de aldatabilme potansiyeli erkekte var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
7 ay
Her insanın aldatma potansiyeli vardır ama herkes aldatmaz çünkü irade, vicdan ve akıl buna engel olur. Seven erkek aldatmaz çünkü sevgisi, vicdanı rahat etmez; eşine üzülür, acır. Bu yüzden aldatmaz. Saygısı varsa, sevmese de aldatmaz. Eğer sevgi ve saygı varsa ve kadın da kadınlık yapıyorsa, o yüzden aldatmaz. Ama kadın erkeği ihmal ediyorsa, o zaman aldatma ihtimali var.Kadınlar istatistiklere göre çok daha fazla aldatıyorlar. Seven erkeğin karısında sorun yoksa aldatmaz. Her erkek aldatır diye bir şey yok.
Kadınlar çok ezik; tek eşliliği erkeğe yakıştıramayıp “her erkek aldatır” diyorlar ama her erkek aldatmıyor. Erkek onu cinsel yönden doyuran, her istediğini yapan kadına tapar dolayısıyla öyle bir kadını aldatmaz.21 Yorumla
Soran7 ay👍🏻👌🏻
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 aySevmek, sevgi ve bağlılık manasına gelir. Birine gerçekten değer veren kişi onu kıracak böylesine adi bir hareketi yapmaz. Gel gör ki kendisi omurgasız ve değersiz bir yaratıksa evet sevse de aldatabilir ama böyle birinin sevgisini kim ne yapsın? Çöpü çöpe atarsın.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
7 ayKadin-erkek ayrımı yok bu işin.
İki taraftan da sevip de aldatanlar gördüm.
Aldatmak yoksunlukla beraber gelişen psikolojik bir olay. Aldatmaya her birey de meyil vardır, bu meyil şiddetlenir, hafif kalır ve bazen hiç gelişmez.
Zamana, olaya, kişiye, karaktere, fikire, duruma, imkanlara, şartlara göre pek çok fonksiyon ile gerçekleşen bir durum.
Her birey aldatma potansiyeline sahiptir.
Asla yapmam demeyin, asla yapmamaliyim deyin. Nefsin kilidi akıl ve iradedir. Ahlak bile tek başına yeterli kalmaz.10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
7 ayAldatma olayı cinsiyet ile ilgili bir şey değil. Aldatmak karakter meselesi 👍
Bu arada aldatmak aldatılanın eksikliğini değil aldatanın karaktersizliğini gösterir. Ben hayatımda hiç kimse olmadığı halde kendime ve ileride hayatıma girecek kişiye saygımdan dolayı her önüme gelenle düşüp kalkmıyorum. Benim gibi düşünenler olduğu gibi evlenip balayına gideceğime bekar kalıp alayına giderim diyende var.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
7 ay
Ah canım, bu gerçekten iç karartıcı bir konu… Ama kesinlikle konuşulmalı! Bence aldatma olayı tamamen karakterle ilgili bir şey. Seven bir erkek ya da kadın fark etmez; ilişkinin temeli güven ve saygı olursa kimse kimseyi aldatmaz. Ama dürüst olmak gerekirse, bazen bazı insanlar kendi duygularını ya da açlıklarını ilişki dışında aramaya meyilli olabiliyor. "Seven bir erkek aldatabilir mi?" sorusuna %100 net bir cevabım yok, çünkü herkesin sevgiyi yaşama ve anlamlandırma şekli farklı.
Sevgi, sadakatle taçlandırılmalı, öyle değil mi? Sen ne düşünüyorsun peki; sadakatsizliği sadece bir "karakter meselesi" olarak mı görüyorsun?00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
99Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet var, sevdiğini söyleyip yine de saçmalayabilen çok erkek var.
Ama bu sadece erkeklere özel bir yetenek değil, insanlık problemi41 Yorumla
7 ayÇoğunda vardır hepsinde olmasa da daha çok hormonlara yenilen taraf onlar kadın değersizlik hissi yüzünden ilgisiz kaldığında aldatır erkek sevgisi varken de hormonsal olarak aldatır.
00 Yorumlavar canım tabiki ben güvendim zamanında 3 yıl ayakta uyuttu evlenme vaadiyle sonra aldatıldığımı öğrendim erkekle aldatıyomuş bide şerefsiz hayır bari kız olsaydı:)):DD// o günden beri seytan görsün güzünü allah hiçbir hencinsimin başına vermsin amin
Kalem Suresi 51. ve 52. Ayet Anlamı
Şüphesiz inkâr edenler Zikr'i (Kur'an'ı) duydukları zaman neredeyse seni gözleriyle devirecekler. (Senin için,) "Hiç şüphe yok o bir delidir" diyorlar. Hâlbuki o (Kur'an), âlemler için ancak bir öğüttür.
11 Yorumla
Soran7 ay🌸🌿
Evet ben de gördüm. Olay şöyle gerçekleşti, ortak arkadaşlar vasıtasıyla aşklarından ve ayrılık acılarından haberdar olduğum kız ve erkek evlenmiş ve çocukları olmuştu. Eşimle gittiğim restoranda bu mutlu çifti gördüm. Kadın çocuğu oynatmak için oyun alanına gittiği anda, adam da karşı masada bir kadınla bakışmaya başladı. Bakıştığı kadın annesi olduğunu düşündüğüm yaşlı bir kadınla gelmiş oturuyordu. Ama ben ilk kez gözleriyle konuşan bu kadar belli eden insanlar gördüm. Aşka da sevgiye de inancım kalmadı. Başka bir olay daha var ama sıkmak istemiyorum sizi.
05 Yorumla
Soran7 ayEstağfurullah, anlatabilirsiniz. Ben de sıkça şahit olduğum için kafam karıştı.
- 7 ay
Üniversite sınavına girerken de lisede aşkları olay olan erkekle aynı sınıfta sınava girdik. Çocuk önde oturduğu için kolayca görebiliyordum. İçeri açık saçık güzel bi kız girdi, çocuk ondan gözünü ayırmadı. Kız yerine oturdu ve çocuk ona bakmaya devam etti. Sevgilisi kapalıydı. Anlattıklarım aldatma sayılır mı bilmiyorum ama fırsatını bulsalar ileri gidecek gibi bakıyorlardı. Yakıştıramadım ikisini de.
Soran7 ayBence o da aldatmak sayılır ya da bilemedim ya. Belki etkilenmiştir bunu normal kabul edebiliriz ama ilk gördükten sonra başını indirmesi gerekirdi. Israrla bakmaya devam etmesi aldatmaya girer.
Soran7 ayTabiki. Ben olsam üzülürdüm. İlk baktığında etkilendiğini fark ettiğimde "Ben eşim için böyle giyinmiyorum ki. Demek ki bu tür kıyafetler seviyormuş." diye düşünüp onun sevdiği gibi giyinmeyi planlar üzülmezdim ama ikincide dönüp baktığını görsem çok kırılırım
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 7 aySevginin anlamını umarım herkes ogrenır. Seven insanın gozu baskasını bile gormez ne ihaneti, sevmeyenler yapar
83 Yorumla
Soran7 ayBen de öyle düşünüyorum ama çevremde bizzat eşini çok sevip aldatan erkeklere şahit oldum
- 7 ay
Sevmiyorlarmış işte
Soran7 ayBüyük ihtimalle öyle. Sevdiğini sanmış elde edene kadar da hevesi geçti sonra evlenmek için onca mücadele ettiği karısını evde bırakıp parayla başka kadınlarla ilişkiye girdi.
Yazık...
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Zor da olsa evet. Aldatabilir. Şöyle bir söz var "seven aldatır. Sevmeyen boşanır." Biraz düşündürücü. Benim bu konudaki gözlemim şu. Bazı evliliklerde karşılıklı sevgi ve saygı var. Ancak kadın cinsel açıdan çok yetersiz kalıyor. Erkek bütün yolları deniyor. Çok sevdiği için uzun süre her şeyi yapıyor. Ama nafile. Sonuç değişmiyor. Evliliğini bozmak istemiyor. Sonunda nefsine yenik düşüyor. Bu sadece erkek için geçerli değil. Bunu yaşayan kadınlar da var. Ama erkeklere göre daha az.
012 Yorumla- 7 ay
Yok seven aldatmaz aldatıp boşanmayan da bu ülkede var sebebi de belli NAFAKA ve TAZMİNAT. Kimse kimsenin ömür boyu sponsoru olmak istemez çocuğunun bile.. konu bundan ibaret.
- 7 ay
İhtiyaç mo kgfffdfhjjk karısı ihtiyaçlarını karşılamıyorsa neden karısı? O size hikaye anlatmış ne diyecek g•t korkusundan boşanamıyorum mu diyecek?
- 7 ay
Her duyduğuna, herkesin her söylediğine inanma.
İnsan seviyorsa iki şeyi asla yapmaz. Aldatmaz ve ağlatmaz. Çünkü aldatmak insan onuruna; ağlatmak ise insan yüreğine yapılmış en çirkin saldırıdır.
Erich Fromm - 7 ay
@Savas_Melegi Hayat siyah ve beyazdan ibaret değil. Klişe fikirlere saplanıp kalmışsın. Yıllar önce ben de senin gibi düşünürdüm. Yanlış olduğunu gördüm. Şu "her duyduğuna inanma" sözünü de işin içinden çıkamayan insanların kullandığı gerçeği var bir de. Mantık ve duygular farklı gösteriyor. Duygularım seni onaylıyor. Ama maalesef mantığım asıl sana inanmamam gerektiğini söylüyor. Çünkü duyduklarım doğru.
- 7 ay
Asıl senin dediğin klişe “her erkek aldatır” safsatası bir klişedir, koskoca filozofu küçümseyemezsin.
Nereden biliyorsun yalan söylemediğini, yanlış olduğunu nasıl gördün? İşin içinden çıkamayan sensin. İşin içinden çıkamadığın için acaba doğrusu nedir diye düşünmeyip, duyduğuna herkesin her dediğine inanıyorsun; kolaya kaçıyorsun. Erkek olduğun için dediklerim işine gelmiyor, o yüzden kabullenemiyorsun. Duyguların beni onaylamıyor ama mantığın onaylıyor; lakin işine gelmediği için mantığının onayladıklarını kabullenemiyorsun.
Duyduklarının doğru olduğunu nereden biliyorsun? 1 kişi öyle dedi diye her seven erkek aldatır mı yani? seven erkek aldatamaz. Sevdiğini söyleyerek yalan söylüyor, kendini rahatlatıyor ve milleti kandırıyor. Seven saygısından dolayı ve vicdanı rahat etmeyeceğinden dolayı aldatamaz, eşine, çocuklarına acır. Erkekler duygusal değildir, hislerini doğru tahlil edemezler; o da sevdiğini sanıyor ama sevmiyor. Sevenin aldatması akla mantığa aykırı. Mantığın dediklerimi kabulleniyor ama duyguların kabullenemiyor, çünkü erkeklik içgüdülerini tatmin etmek, bir erkek olarak kendini üstün hissetmek istiyorsun. Araştırma sonuçlarına göre de kadınlar daha çok aldatıyor. - 7 ay
@Savas_Melegi sırf muhalefet olsun diye saçmalıyorsun. Daha benim ne yazdığıma bile dikkat etmemişsin. Tutturmuşsun bir "seven aldatmaz" lafını tekrar edip duruyorsun. En başta yazdığımı tekrar oku istersen. "Her erkek aldatır." diye bir şey söylemedim ki. Herkesin her dediğine de inanmıyorum. Birkaç kişi gelip bana yaşadıklarını anlattı. Sen inanma diyorsun. Sevenin aldatmasının akla mantığa aykırı olduğunu sen söyledin diye sana mı inanayım.
- 7 ay
Hayır, muhalefet olmak gibi bir amacım yok. Sen “seven aldatır” yalanını ısrarla söylediğin için ben de öyle olmadığını söylüyorum. Birkaç kişinin “seviyorum” dediğine inanma diyorum; vicdanını rahatlatmak için öyle diyor olabilirler. “Aldatıyorum ama en azından seviyorum, ona sevgi veriyorum.” diye düşünüyor olabilirler. Birkaç kişi öyle dedi diye her seven aldatır diyemeyiz.
Ben söyledim diye bana inanmak zorunda değilsin, konunun benle alakası yok. - 7 ay
Gereksiz uzadı ben daha fazla tartışmak istemiyorum iyi geceler yazdığınızı da okumadım çünkü okudukça ben de yazıyorum ve ikimiz de vakit kaybediyoruz
Evet, olabilir… ama bu “sevgiyle” değil, karakterle alakalı bir durum.
Gerçekten seven biri zaten aldatmaz; çünkü bilir ki o an sadece karşısındakini değil, kendi değerini de kaybeder.
Seven insan hata yapabilir ama ihanet bilinçli bir tercihtir.
O yüzden “seviyordu ama aldattı” cümlesi bana göre tutarsız.
Sevgi varsa, sadakat zaten içinde vardır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
7 ayTek bir cinsiyete yüklemek haksızlık olur diye düşünüyorum zira burası bir ayna, çok keskin bir yazı yazmışsınız nacizane fikrim bu, yani evli olup eşini aldatan gizli üye kadınların itiraflarını okuyoruz hepberaber,
ama gerçek şu ki! İhanet eden mutlaka bir gün ihanete uğrayacaktır!
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 998 cevap paylaştı.
7 ayKadını veya erkeği yok bu işin seven insan aldatmaz tiksinir başkasına dokununca başkası ile samimi konuşmalar yapınca aklına sevdiği insan gelir. Midesi bulanır kendisinden ben ne yapıyorum? Der. aldatan insan sevgiden ziyade saygıda duymuyordur hayatındaki insana o yüzden sevgi ile aldatmayı yan yana yazmayın.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 921 cevap paylaştı. dediğin doğru, erkeğin ciinsellik ve sevgi kavramı birbirine bağlı değil sizde olduğu kadar, erkek beyni seks ve sevgi kavramlarını sizin beyinleriniz kadar özdeşleştirmiyor çünkü evrimsel olarak biz çiftleşme bittiği anda işimiz de bitip başka kapıya gitmek üzerine evrildik nüfus artışı için siz çocuk büyüteceğiniz için sonrasında bu eyleme daha büyk anlam yüklüyor dnanız.
10 Yorumla
7 ayKesinlikle var. Hemcinslerimin bu konuda bazı itiraflarından anladığım bu. Ama yine de sorgulamak lazım bu kişi sevgiden ne anlıyor. Belki de gerçekte sevmiyor bu şekilde davranarak fakat garantici oynamak için seviyor numarası yapıyor. Hani olur da elindekini kaybetmemek için.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
7 ayEvet erkeklerin yüzde 90 ini sevdikleri kadınları aldatabiliyor.
Onun için sevdiğiniz erkeğin zina edip etmediğini sorun lütfen.
Herşeyi soruyorsunuz bunu sormuyorsunuz.
Zina eden erkeğin aldatması çok büyük bir ihtimaldir.
Zina etmeyen bir erkeğin ise aldatması çok düşüktür.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
7 ayTek cümlede kendinle nasıl 3 defa çelişebildin anlamadım ama aferin. Karakter meselesi, ben kadınını da erkeğini de gördüm.
31 Yorumla
Soran7 ayÇelişme değil de farklı yorumlara açık bir konu. Net bir açıklaması yok yani
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. var, ani dürtüsellikle olabiliyor. hakim olması lazım insanın kendine. seven bir kadının aldattığına şahit olmadım derken? git bak biraz, çok var..
11 Yorumla
Soran7 ayİllaki vardır. Çevremde şahit olmadım dedim.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
7 ayHayır tam tersi seven erkekler asla ve kat a aldatmayı bile aklından geçirmez ama kadınlar öldüm bittim türünden aşık olsalar bile en ufak bir boşlukta yani boşluğa düştüğünde bir başka erkeğe meyleder bu net, çünkü çok fazla böyle kadınla sohbet ettim, kadın aşırı derecede aşık olduğu biriyle tartışıyor diyelim sonra dertleşmek için sohbet ettiği erkekle birlikte olmaya yelteniyor ama bir erkek asla böyle bir şey yapmaz
01 Yorumla
Soran7 ayBen şahsen sevince gözüm başka bir göze bile değmek istemiyor. Bende mi sorun var anlamadım ki
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
7 ayVar. Kadında da var ama daha az çıkıyor. Bir de kadın aldatsa bile çaktırmama konusunda çok iyi. Sadece KS'deki sorulara bak. Seviyorum ama o iş de olmuyor aldatmak da istemiyorum ama napayım vs türlü sorular. Bir de şu var kimsenin kesinlikle bilmeyeceği bir durum olsa aldatır mısın diye soruyorlar bir çok ülkede ankette kadınların verdiği cevapta evet aşık ara önde çıkıyor. %70 çıkan anketler var.
01 Yorumla
Soran7 ayBen şahsen sevince gözüm başka kimseyi görmüyor. Ben de mi sorun var anlamadım ki
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ya şöyle yorumladım seven erkek aldatmaz tabii ki ama şimdi Türk yorumu yapacağım sana evde karı onunla ilgilenmiyor yemek yapmıyor ya temizlik yapmıyor vermiyor gibi gibi gibi detaylandırılır bu eminim bunların hiçbirini sen yapmıyorsundur ama bazen de erkek evde mutluluk bulamayınca dışarıda arıyor derler
03 Yorumla
Soran7 ayYakın bir arkadaşım var. Az daha adama tapacak öyle çok sever. Adam da onu çok seviyor. Hatta kızın ailesi vermiyordu baya ısrar etti bekledi onu. şu an yeni evliler ve arkadaşım hiçbir konuda onu ihmal etmiyor. Aldattığını öğrendi ve buna rağmen aynı gün cinsellik isteğini geri çevirmedi 😮
- 7 ay
Bunları zaman Türk olamaz ya bunlar başka bir ülkenin vatandaşı ya benim bir kere midem almaz o kadına dokunamam başkasının dokunduğu aklıma geldikçe kafam çatlar inanırsın kalkmaz yani hiçbir şekilde (evliyken başkasının dokunduğu dedin) benimleyken herhalde benden önce geçmişi beni ilgilendirmiyor çünkü
Soran7 ayKadın onu çok sever. Gözlerinin içine bakması için aşkından ölecek. Tek güzel sözüne muhtaç ama üstüne gitmiş karısını aldatmış. Kendisine saygısı yokmuş demek ki başka açıklaması yok
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
7 ayfızıksel eyleme dokmesı gerekmez, zıhnınde olması da aldatmaktır o yuzden herkes aldatır
23 Yorumla
Soran7 ayAma eşini çok seven biri nasıl aldatabilir
- 7 ay
baskasını sevmesı gerekmez bı baskasını arzulaması da aldatmaktır aklından gecırmesı de. Bunun da sevgıyle alakası yok. O yuzden aldatmamıs kısı henuz fırsaatı olmamıs kısıdır sartlar elverıslı oldugunda aldatır.
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. İhaneti sevip sevmemekle doğrudan açıklayamazsin
Tabi ki seven kişi bu durumdan kaçınır ama yüzde yüz yapmaz denemez
İhanet çoğunlukla anlık ve içgüdüsel olarak gerçekleşir
Seven tekrar etmemek için çabalar
Sevmeyen yakalanmadan devam etmek için
Fark sadece bu kadar00 Yorumlaoff ne baydınız seviyormuş gibi yapmak zor bir şey değil insanlara yüzyıllarca seven ne yapar diye öğretilmiş insanlar onları yaparak seviyor rolünü yaşadıklarını düşünerek bunu yapıyor hediyeler güzel sözler ama içinde yoksa olmuyor sönüyor. aldatan sevmiyordur büyüleniyordur büyüsü bitiyordur
01 Yorumla
7 aySeven erkek aldatmaz ama suç biraz Kadınlarda. Günümüzde kimse kimseyi Ayşe diye memet diye sevmiyor. Eğer çizgisini bozarsa sevgi azalır zamanla ve dibi görür... Dibi gördükten sonrasına bir şey diyemem çünkü saygı ve sevgi beraberinde bunu engeller.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
7 ayAşk gelip geçici bir durum. Her iki cinstede sırılsıklam aşık olup sonrasında ya kavuşamamış ve bir şekilde olmamıştır, olanlar da bir süre sonra ayrılık ile sonuçlanmıştır. Sebep ise; uyumsuzluk. Çünkü aşık olduğunuz insanlar ile uyum adı altında benzer hiç bir özellik yoktur. Ya görüntüsüne, ya zekasına, ya da enerjisine aşık olunmuştur.
Ben erkektede, kadında da gördüm. O aşk bir süre sonra yok oluyor. Gerçekler ortaya çıkınca ben buna mı aşık oldum diyorsun.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
7 ayGördüğüm kadarıyla kadınlar genelde intikam için aldatıyor, erkekler de açgözlülüğünden ya da karısından beklediği karşılığı alamadığında. Seven insan böyle durumlarda kendini frenler ya da en azından uygun bir çözüm yolu bulur. Eğer iş aldatmaya gidiyorsa ortada azalmış ya da bitme noktasına gelmiş bir sevgi kalmış demektir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
7 ayArkadşalsr anlayın artık erkek de kadında her anldma aynı tek fark kromozom
Kadında sevdiği halde aldatabilir
Erkekte sevdiği halde aldatabilir
Mesele sadece karakter kişilik başka açıklaması yok anlayın artık11 Yorumla- 7 ay
Sadece kadınlar her anlamda olduğu gibi saman altından su yürütmeyi çok iyi becedikelr için kadınların hiçbir kötülüğ belli olmuyor erkekelrse genlede düz mantık ve saf olduklaıd için her eşylerini belli ediyorlar kadınların çoğu yıllar boyunca ne sırlar saklıyorlar bi bilsenz yani ne haltlar karışıro uedikeöri halde kimse bilmiyor hiçbşr şeyi çünkü imkansız derrrcesinde saklıyorlar her şeylerini erkekerse öyle değil
7 ayBu sevgi meselesi değil hatun. Bu yaşta bazı şeyleri çözmüş olmalısın. Bu sevgi meselesi değil; bu karakter meselesi, meşrep meselesi, inanç meselesi... Dediğim gibi yaş aralığın doğru ise bazı şeyleri çözmüş olmalısın hayatta artık.
10 Yorumla
7 ayBi erkek sevsede aldatiyo veya sevdiğini saniyo
110 Yorumla- 7 ay
burada cevaplayan bi kız kadın duyurursa erkek aldatmaz demiş henüz hayattan darbe yememiş veya yemişt haberi yok üzüldüm adına erkekleri tanımıyor. Bazı insanlar doyumsuz eşi iyi davranmaya aldatır herseyi yapsana aldatır bunu bilmiyor
Soran7 ayAma diyelim ki karakteri ve iradesi çok sağlam bir erkek var. Çevresinde kolayca elde edebilecek onlarca kız olmasına rağmen hiç birine yüz vermemiş. Yakınlaşmaya çalışan kadınların niyetini anlayıp resmi ve soğuk davranır geri çekilir.
Ömründe hiçbir kıza yüz vermeyen adam bir kıza aşık olur. O kız, çok zor ve ulaşılmaz bir kız.
Adam, hayatında ilk kez böyle bir hisle tanışıyordu. Önceden gri olan hayatı sanki birden rengarenk olmuştu. Kıza olan sevgisi ona kendisini de sevdirmişti ve hatta yaşamayı da.
Arada çok zor engeller vardı çok acı çekti ama ona kavuşmak için uzun bir süre çabaladı asla pes etmedi. Sonunda inancı ve sevgisi galip gelip bütün engelleri aşabildi. Kızla evlendi ve hergün dünyanın en şanslı adamı olduğunu düşünüyordu. Ben Allahtan başka ne isteyebilirim ki, artık ölsem de gam yemem diyordu. Ondan bir saat bile ayrı kalsa sanki zaman geçmiyor gibiydi öyle çok seviyordu.
Peki bu hikayede anlattığım adam, o bile mi aldatabilir?- 7 ay
Evet aldatır o çok sevdiği kadın pskolojik hasta çıkıp sürekli bağırıp sürekli ailesine para gönderen biriyse veya evde sürekli adama rahat vermiyor herseyine karışıp hakaret ediyorsa veya adamın sevmediği insanlarla gorusuyorsa ne biliyim bi hatası olduysa kadının olmasada kafalar uyuşmadiysa adam kör kütük aşık olsada aldatır bi anlık gaflete düşer öfke ile aldatabilir. Kadın diyelim cinsel isteksiz aldatır sonra adam doyamaz o kadınla mesela
Soran7 ayKadının çok sakin ve huzurlu bir kişiliği var. Oldukça olgun düşünen biri. Problemleri olduğunda güzelce halledebiliyorlar hatta nadiren kavga ediyorlar. Eşine çok saygı duyar ve sevgisini de gösterir. Cinsellikte problemleri yok.
- 7 ay
Ozaman bilemem hayatım cinsellik süper olup aldatanlar var KS de ne erkekler var geçen akıllının biri 45 yaşında eşini çok seviyormuş burdan da konuşup buluştuklarini anlattı bana
Soran7 ayDemek ki sevdiğini sanıyormuş. Gerçek sevgi bu değildir. İşte benim de anlamak istediğim bu aslında. Önce gerçek sevgi mi değil mi onu anlamak gerek.
Peki hikayedeki kişilerin sevgisi sence gerçek sevgi mi yoksa onlar da hayal aleminde yaşıyorlar?- 7 ay
Canım gerçek duruyor evet aldatmayan gerçek seven çok. Buarada dediğin gbi sevdiğini saniyomus. Hikayedekide bir gün gelip hata yapabilir. İnsanoğlu çünkü.
Soran7 ayEvet çok haklısın.
- 7 ay
Sizseniz umarım aldatmamistir güzel bi kalbe ve iyi bi insana denk gelmeniz dilegimle
Soran7 ayHayır ben değilim arkadaşım maalesef. Hikayede bahsettiğim kişiler benle eşim.
Ne kadar sallamışsınız bu soruyu sorarken insanın içinde karakter Yoksa bu erkek ya da kadın için fark etmiyor burada birçok soruda bile kızların ne dediğini biliyoruz 7-8 tane erkekle gezen kız var tabii ki erkekte vardır Buna bir şey demiyorum ama ben bunu kızlarda görmedim deme saçmalığına sesli güldüm açıkçası. siz bile bir aldatan sınıfında yer aldığınızı bu siteye üye olduğunuz an yaptınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBu mümkün.
Eşlerini ve çocuklarına çok sadık çok seven, ama dışarıda seks yapıp gene koşarak evine giden tanıdıklarım mevcut
Bir bakıma evinin karısının değerini anlıyorlar, arada başka kadınları da görüp kıymet biliyorlar ama
Mümkünse aldatma hiç olmamalı01 Yorumla
Soran7 ayHıh işte benim de bahsettiğim de bu. Eşini ve çocuğunu çok sever ama dışarda para karşılığında başka kadınlarla birlikte olmuş. Kız bunu öğrendiğinde yıkılmış
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İstatistikler ortada ve artık Kadın Psikologlar bile bu ülke de en çok Kadınların aldattığını söylüyorlar.
Kadın ya da Erkek hiç fark etmez aldatan KARAKTERSİZDİR
10 Yorumla
7 aySeven adam başka kadına bakamaz, dokunamaz bu insan doğasına aykırıdır bir kere midesi, vicdanı kaldıramaz yani kardeşim ise zaten sevgi, aşk, sadakat nedir bilmez o yapar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
7 ayKesinlikle erkek birden fazla kadını sevebiliyor. Kendimden biliyorum.
Siz erkeği 1 kadın ile sınırladığınız için Erkek kadınını çok sevse bile başka bir kadını daha sevmesi aldatmak olarak sayılıyor.
Sorun tanımda yani.
017 Yorumla
Soran7 ayErkeği tek kadınla sınırlandırıyoruz çünkü kendimiz gibi sanıyoruz. Sanırım yapılarımız farklı
- 7 ay
Kesinlikle böyle düşünüyorum. Aynı değiliz.
- 7 ay
Hayalimdeki kadın hem kadınlardan hem de bir erkek olarak sadece benden hoşlanacak. 😅
İstediği zaman istediği kadınla üçümüz birlikte olabiliriz. Ama benden başka bir erkekle olmasın ☺️ - 7 ay
Sen öyle san😂 Sevmiyorsun sevdiğini sanıyorsun. Erkekler olarak duygusal değilsiniz, duygularınızı yoğun yaşayamıyorsunuz o yüzden sadece 1 kadını sevebilirsiniz 1 kadını sevmeniz bile zorken 2 kadına aynı anda aşık olabilmeniz ütopya. O hayalindeki kadını İslamcılar arasında bile bulamazsın. Kocasını evlendirmeye karar vermişken rüyasında kocasıyla kumasını beraber görüp rüyada kıskançlık krizine girip vazgeçen kadınlar var. İslam’da erkek karısını imam nikahıyla aldatabilir, karısının rızası haricinde ve dahilinde başka kadınla beraber olabilir ama hiçbir İslamcı kadın bunu kabullenemiyor.
- 7 ay
@Savas_Melegi ben senin gibi düşünmüyorum. Ben standart bir erkek değilim. aşırı sevgi doluyum sürekli sevmek ve sevilmek istiyorum... Ne kadar sevilsem de doymuyorum sevgi kovamın dibi delik gibi her zaman daha çok sevmek ve sevilmek istiyorum. Asla dolmuyorum.
Hani love bombing diyorlar ya o bende hiç bitmiyor 😅 - 7 ay
Standart bir erkek değilsen kendini örnek gösterip genel konuşup erkeklerin aynı anda 2 kişiyi seveceğini iddia etmen çelişkili. Eğer sevebilsen çokeşlilik istemezdin. Sevgi bağlılık getirir.
- 7 ay
@Savas_Melegi "kendimden biliyorum" yazısı dikkatini çekti mi? Ayrıca sen söyleyince düşündüm de birçok örneğine de şahit oldum ☺️ karısı diğer ilişkisini öğrendikten sonra boşanma aşamasına geldiğinde sırf karısı gitmesin yuva yıkılmasın diye sonradan sevdiği kadından ayrılıp asıl karısına geri dönen birçok erkek tanıyorum
Yine de tüm erkeklere genellemeyelim tamam ama önü kapatılmış olması bence doğru değil. - 7 ay
Öyle erkeklerin olması erkeklerin 2 kadını aynı anda sevdikleri anlamına gelmiyor metresini hevesi için kullanmıştır karısıyla da düzenini bozmak istemiyordur yani ikisini de seviyor değiller
- 7 ay
@Savas_Melegi sen inanmak istediğin gibi inanmaya devam et. Ben de düşündüğüm gibi inanmaya devam edeyim ☺️
İyi geceler efendim - 7 ay
Asıl inanmak istediğine inanan sensin. Eğer ikisini de seviyorsa, neden birini bırakıp diğeriyle barışmaya çalışıyor? Dediğim gibi olduğunu sadece ben değil, herkes söyler. Erkeklerin düzen bozmak istemediği için boşanmadığı, metreslerden heves aldığı bilinen bir şeydir. Erkek duygusal değildir, dolayısıyla duygularını kadınlar kadar yoğun yaşamadıkları için iki kişiyi aynı anda sevemezler. Benim dediğime inanmak istediğine inanmak deyip, kendi dediğine, düşündüğüne inanmak demek bile, inanmak istediğine inandığının kanıtı.
- 7 ay
@Savas_Melegi iyi geceler dedim ☺️ tartışmak istemiyorum dedim ama bayan çok haklı susamıyor dimi 😅 bıdı bıdı bıdı bıdı 😁
- 7 ay
Diyeceklerim olduğu için yazdım.
Sana da iyi geceler. - 7 ay
@Savas_Melegi iyi geceler efendim ☺️
- 7 ay
Bu nasıl yokluk arkadaş😃 sana zıt birini ısrarla takip edip iletişime geçmeye çalışıyorsun Allah yardım etsin
- 7 ay
@Savas_Melegi varlıkta yokluk benimkisi 😅 kalabalıklar içinde bile yalnız hisseden biriyim
Bana zıt düşünmen fikrinin değişmeyeceği anlamına gelmez. Ben senin fikrine de saygı duyuyorum ☺️ belki sen de benim fikrine saygı duyarsın kim bilir. - 7 ay
İnsanların fikirlerini değiştirmek çok zordur ve dediği genel geçerse hayatta değişmez. Kimse değiştirmedi sen de değiştiremezsin
- 7 ay
@Savas_Melegi o da sorun değil ☺️ saygı duyarım
Aşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Sevip de aldatan erkek de kadın da varsa anca sevdiğini zannediyordur, çünkü gerçekten seven kimse aldatmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
7 ayben seven kdınında aldattığına şahit oldum , ama kavramlar varklı evet kadın seks e duygusal bağ kurar erkek ise kurmaz bir değeri yoktur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
7 ayAldatmak sevmekle ya da cinsiyet ile alakalı bir durum değil. Tamamen karakter ve doğumla alakalı.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayVar var her erkek aldatır aldatmayan fırsat bulamamıştır
11 Yorumla
Soran7 ayİstisnasız her erkek için geçerli mi bu
Gizli Üye(30-35)7 ayBunun haysiyetsizlikle alakası var.
Ben olmayan, eşimi bile aldatmadım.
Çünkü ana mesele zinaya bulaşmamak.
Ondan öte, dinlediğimiz var. Değermi yanmaya, max 1 saatlik keyif için.20 Yorumla
s 7 ayPotansiyelleri konuşacaksak, herkeste her şeyi yapabilme potansiyeli var.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 962 cevap paylaştı. Erkek duygusal olarak bir kadını aldatmaz (seviyorsa) Tek gecelik ilişki doğalarında var dünyanin en güzel kızıyla dahi olsa aldatır bence bunu değiştiremezsiniz. Ben hiç aldatmadım diyen erkek fırsatını bulamamıştır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 aySeven kişi her şeyden önce aldatmaz. Aldatan sevmemiştir. Cevabı da bu kadar basittir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayBu iki tarafta da olabilecek bir durum. Ki örnekleri var :)
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı.
7 ayCinsiyet önemli değil seven aldatmaz karakteriiliyse tabii
10 Yorumla Şimdi şahit oldum desem yalan olmaz oyuzden şüphe varsa inanın kalbinde bitmistir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
7 ayEvli olmadığım halde sevdiğimi aldatmadım evlenince niye aldatayım
10 Yorumla
7 ayErkegin aldatması duygusal degil. Kadıninki duygusal yanlıs mı iksiide yanlış
10 Yorumla
7 ayHerkeste vardır ancak güçlü sasakat duygusu buna izin vermez o yüzden öyle birini bulman lazım.
10 Yorumla
7 ayAldatan kimse gerçekten sevmiyordur. Bunu aşkla bağdaştırmak çok toksik.
10 Yorumla
7 ayHer insanda nefis vardır ve bir insana bunu yapmaz demek cesaret ister
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
7 ayBen sevdigim birini aldatamam.
Çünkü insan sevdigini aldatırsa sevmiş olmaz ki.
Aklım cumaya kalbim meyhaneye cekiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayDUYGUSAL OLARAK zordur aldatmasi ama bazi durumlar vardir misal sevgilisi cinselik yaşamak istemiyordur adamda başka bi şekilde gideriyordur ama sevdiği kadin gine ayndir ben bunu cok gordum cevremdeki arkadaşlarimda yanlişmi desen yanliş ama ne diyim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
7 ayBunun erkeği kadını yoktur. Tamamen şahsiyet, karakter ve ahlak meselesi.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayErkek bu, potansiyel her zaman var hepsinde. Öyle olmayışı olsaydı Lima ve jolie bile aldatilmazdi. O yüzden hiç birine yüzde yüz güven olmaz her an herşeyi bekleyin
10 Yorumla
7 ayO eskidendi. Artık kadınlarda sevse bile çatır çatır aldatıyor. Özellikle 40 lı yaştaki kadınlar cayır cayır genç erkeklere veriyor. Genç erkeklerde onları mundar edip bırakıyor.
00 Yorumlaİki cinsiyette de var. Aldatmak sevdiğin kişiye karşı yapılan bir eylem değil. Bilinç altıyla ve psikolojik boyutu da va. Bazısının aldatma sebebi ise sevdiğiyle yapamayacağı fanteziler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayMantık dersinde şöyle en basit formül vardır: pii c <=> (ise) pii ctir diye. Mantık ve matematik yalan söylemez.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBu soruya hayır yoktur diyen erkekler, kadınlar hipergamiktir hepsi aldatır kimseye güvenmeyin diye ağlıyorlar bilgin olsun da.
10 Yorumla
7 ayHerkesin aldatma potansiyeli vardır kadın erkek farketmez gerekli şartlar ve olaylara bakar, bir anlık yaşanan psilojik durum buna itebilir ama sonuçlarına da katlanmak gerek
10 YorumlaErkekler bedensel aldatır kadınlar duygusal olarak diye düşünüyorum karakter meselesi tabi bu da
11 Yorumla
Soran7 ayDuygusal aldatma nasıl oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
7 ayDünya da senin gözlerinden ibaret yani dimi. Sen görmediysen yoktur kesin.
01 Yorumla
Soran7 ayVardır ama kadınlar çok iyi gizliyorlar anlaşılmıyor.
7 ayKaraktersiz insan çok ama seven erkeğin sevdiğinden nasıl emin olabildiniz? Çok iyi rol yapanlar var çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayCinsel olarak aldatir ama kalben aldatmaz. Yani baska bir kadinla yatmasi onu sevdigi anlamina gelmez. Hala sevgilisini sevebilir. Ama kadin baska biriyle yatiyorsa sevgilisini sevme ihtimali yok.
08 Yorumla
Cevap sahibi7 ay@yaren2147 erkek sevmedigi kadinla yatar ama kadin sevmedigi erkekle asla yatmaz. İsin icinde farkli durumlar varsa ayri. Dogalarimiz farkli cunku.
Cevap sahibi7 ay@yaren2147 evet garantisi yok ama senin dedigin olay iliski sonrasi. Yani bir erkek asik olmadan yatiyor , ha sonra asik olur orasi farkli konu. Ama biz aldatmadan onceki durumdan bahsediyoruz
Cevap sahibi7 ay@yaren2147 ya genel resme bakarsak iki tarafta aldatmamali tabi.
Cevap sahibi7 ay@yaren2147 bu konuyu bu sorunun altinda konusmayalim o zaman. Farkli bir konu olarak konusabiliriz isterden mesaj atayim.
- Devamını Gör (113)
Devamını Gör(158)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem