AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
Tek eşli değiller hepsinde var o potansiyel ( hepsinde)
İstisnasız hepsinde mi?
Hepsinde derken?
@KerpetenRamiz hepsiiiiğ
Tamamen bakış açısı
Erkekler biriyle yatmayı aldatmak olarak görmüyor
Nasıl aldatmak olmuyor?
Karısı başkasıyla yatsın da görelim paşanın tepkisini
Tamam işte
O dediğin olunca cinayet işler ama kendi yapabilir
Neden
Bilmiyorum
Desteklemediğim bir fikir
Bazıları ihtiyaçtan yapıyor. Partneri yanında değilse vs ihtiyacını görmek için. sevmeyle alakası yok
Genel kesin, hem eşini seviyor hem de aldatıyor, niye dışarıdaki farklı bir şeyler yaşatıyor, isteklendiriyor.
Kadının istedikten sonra yapamayacağı hiç bir şey yoktur.
Kadın istediği için erkek gider.
Seviyorsa sadiktir aldatmaz
Ama oluyor. Çevremde örneklerini gördüm tuhafıma gitti. Bir insan hem sevip hem nasıl aldatabilir
Karakter meselesi birazda
Doğru ama genelleme yapan insanlar var bu beni korkutuyor. Ya benim eşim de böyle yaparsa fikri geliyor. Çok güvensem de böyle örnekler rahatsız edici
Var benim com yakindan tanifiklarim da umarim yapmaz elinde tutmayi bil kanka
Hayır ya seven erkek neden aldatsin aw. Her şey cinsellik değildir. Ya zaten aldatiyosa sevmiyodur ki. Bu ne saçma bı soru. Herkrste evet var demiş. Yapanlar varsa onlar sevmiyodur ki bu kadar basit.
Millet gruba gecmıs sevgılısını esını paylasan var kızım uyan aldatma dedıgın ne senın gozu onunde acık acık yapıyorlar artık
Saf ya bu 🤣🤣
@OcaktaAşkBaşkadır 🤣🤣
Evet maalesef duyuyoruz öyle şeyler
Herkes aldatır vetselam kimseye güvenmeyin artık, güvenipte erkeklerin istesiyini vermeyin
En cok seven aldatıyor zaten bence o yuzden ask mesk yalan dolan kimseye guvenmeyin
Sevsede erkek aldatabilir
çünkü aldatmak düşünüp planlı yapılan bir şey değil
Erkeklerin sevdiğine inanmıyorum rol yapiyordur
Bazı insanlar tek kişiden yanadır bazıları çoklu
Aşk kavramının nesi başka saçmalama.
Karaktersizse aldatir
Bence artık her iki tarafta da var maalesef...
Sevip aldatanı görmüşsün , sevdiğinden nasıl eminsin? Başına gelmediyse bundan emin olamazsın
Her erkekte farkli tarlaya girme potansiyeli vardir evlide olsa bekarda olsa farketmez
Sizde yok mu bu genelleme yapmaktan tam olarak ne zaman vazgeçersiniz
Sevmek ve aldatmak ne alaka ya seviyorsa aldatmaz aldatiyorsa sevmiyordur
Ne o aldatıldın affetmek için kendine bahane mi hazırlıyorsun? Saf olmayın aldatma bir tercihtir bilinçli yapılır ve seven asla aldatmaz nokta
Hayır aldatılmadım. Arkadaşımın eşi ona çok aşık ben de onu yakından tanıyorum biliyorum ama karısını sevmesine rağmen aldatmış ya
Sevmiyor çünkü
Haklısın. Onun sevgisi elde edene kadarmış.
Erkek olarakta vardır kadın olarak ta vardır sevip aldatan.
Cinsiyet üzerinden sadece erkeler diyerek haksızlık etme bize
istisnalar hariç fırsatını bulan her erkek aldatır
Boş bir paylaşım olmuş sevmiyordur aldatıyorsa bu kadar basit yorumun çok saçma
Boş paylaşımların altına boş insanlar yorum yapar 🥱
olamaz tek dayanağım karakterim dürüstlüğüm ne istediğimi bilen birisiyim.
dünyada bunların daha üstü yok öylesin veya değilsin değişmez.
Karakterli olmayan insan her bku yapar
Bu her ikisinde de var
Erkek de yapar kadın da belli olmaz o
Seven aldatmaz
Gerçekten seven ağlatmaz kıyamaz
@banu_yıldız öyle düşünme dalga kalkmasın yeter ki
@FeritGezen benim dedem mavi gözlü köyünün yakışıklısı biriydi birsürü talibi varmış ama annanemle evlenmiş geçen sene annanemi kaybettik iki ay sonra da dedemi
Gerçekten seven asla aldatmaz
Maalesef cinsiyete değil ama karaktere bakıyor
Ben de merak ediyorum
Seven aldatmaz aldatan sevmez
Yok seven başkasını gormez
hayır seven insan aldatmaz
Yok seversek ve mutluysak aldatmayız
Ben onlardan değilim ama var ne yazık ki
Sevdiyse aldatmaz erkek o karaktersizliktir
Sevenin aldatmayacağını düşünüyorum.
Var nereden biliyordun diye sorma..
Yapanları duydum
Seven kadin da adatiyor aşko, mesela birine deli gibi aşıkken başka biyerde 195lik kaslı bi sporcu gördüğümüzde direk altina yatmayi hayal ederiz 🥰
Şahsen ben öyle değilim. Eşimden başkasını gözüm görmez. Ondan yakışıklı erkekler de vardır illaki ama bana öyle gelmiyor. Kendi yaptığını genelleme lütfen
Erkeklerin ihtiyaçları daha farklı ve evet bundan dolayı çok eşliliğe de yatkınlar.
Erkeğinin Cinsel olarak doyurmayan her kadın aldatılmaya mahkümdür.
Eğer kadın kendini feda eder derecesinde ilişkiye adamışsa kesin aldatılır seven erkek te aldatıyor maalesef
Seven erkek aldatmıyor canım
Mantıken öyle olması lazım ama bir tanıdığım var eşine çok aşık lakin karısını çok sevmesine rağmen onu aldattı
Öyle bir şey yok yalan söylüyorlar sana kızım
Kadın da aldatabilir erkek de
Aldatmaması lazım.
Ama oluyor. Çevremde örneklerini gördüm tuhafıma gitti. Bir insan hem sevip hem nasıl aldatabilir
Aç gözlülüm ve doyumsuzluk. Yani bir fiziksel zevk için ruhuna iyi gelen bir sevdiğini feda etmek resmen saçmalık. Yani bedenin zevk alsa da o vicdan azabı ve ruhunun boşluğu seni mahveder bence. Yani sevdiğim varken bir başka kadınla yaşamak için insani duygularının olmaması lazım. Ha sevmiyorsan ayrıl, aldatmak seçenek olmamalı. Ama bazıları erkeklere güzelleme yaptığı için çapkın ya da her erkek yapar kaçamak güzellemesi ile normal gibi karşılanıyor ama kadın yapsa her türlü iğrenç etiketi de basıyor. Ne garip bir dünya. Erkeklik bence sevdiğinden başkasına asla göz kırpmamaktır.
Evde seni çok seven sana değer veren helalinden tertemiz bir kadın varken gidip çok kullanılmış biriyle aldatmak ahmaklıktır. Bir insanın kendisine saygısı varsa yapmaz bunu zaten. Bir de eşine onu sevdiğini, onun için yanıp öldüğünü söyler. Ve evet sevdiğini görebiliyoruz ama severken bunu yapmak neden. Güzel olan her şeyi kirletip mahvetmek mi istedi yolsa içinde birikmiş öfke ve kendisiyle çözemediği bazı şeylerden bu şekilde intikam mı aldığını sandı. İnsanoğlu çok tuhaf bir varlık.
En güzeli yalnızlık mis gibi
Herkes öyle değildir ama. Gerçekten seven aldatmayı bırak başkasını hayal bile edemez. Bu bahsettiğim olayı arkadaşım yaşadı bugün aradı dertleşti etkisinden çıkamadım. Ben de evliyim ve eşimle birbirimizi çok sever ve güveniriz. Başka bir erkeğin gözlerine bile bakamıyorum ve şimdiye kadar kendimi hep sakındım korudum. Eşim de aynı şekilde. Ama bugün arkadaşımın yaşadıklarını dinleyince çok korktum çünkü onun eşi de onu seviyordu. O zaman her erkek bunu yapabilir mi diye düşünüp ödüm koptu. Ona çok güveniyorum benim için olmasa bile kendisine olan saygısından böyle bir şey yapabilecek biri değil ama ne bileyim ya dünyada öyle şeyler oluyor ki insan korkuyor
Valla bu devirde her şey zorlaştı. Sadakat falan.
Ben bulduğumu düşünüyorum ama olanları duyunca da korkuyorum. Sonumuz hayrolaun
Allah evlilerin yuvasını dağıtmasın diyelim.
Amin. Bekarların da gönlüne göre versin. Herkes kendi gibisine denk gelsin.
Aynı anda biçok kadına aşık olduğum için aldatma olarak görmüyorum
Aynı anda birden fazla kişiye nasıl aşık olabiliyorsun 😱
Allah böyle yaratmış bir sürü kadını sevebiliyorum.
Sevmek senin için ne ifade ediyor?
Sevmek sevilmek, aşk yaşamak seks yapmak öpüşmek, birlikte güzel anılar biriktirmek... Vs
Seven erkek aldatır aldatmıyan erkek yok
😮
Neden böyle
Bir laf var duydun belki onun dini imanı olmaz diye günahı düşünmüyen sevgiliyi düşünmez bence
Ama namaz kılıyor bu bahsettiğim kişi.
Benim başıma geldi ordan biliyom
evet her erkekte var
Aldatır
Bu bir huy
Fırsat olsun aldatır
Aldatan kadın oranı erkeklerden çok fazlaymış maalesef
Kadında daha çok o potansiyel...
Buna inanıyorsan şunu sorucam senin enayilik şakamı seven insan neden aldatsın
Erkek kadin herkeste var canim
Nefis meselesi
Siz hâlâ erkeklere güveniyor musunuz ya 😂
Erkeklerin %99’u diyelim.
Her erkeğin aldatma potansiyeli vardır sadece bazısı bu arzusunu daha iyi bastırır
Sevgi ve cinsel dürtüler farklı olabilir