Aşık olduğum zaman İnşallah olurum daha huzurlu daha içi kıpır kıpır mutluluk dolu bir adam olurum uykusuzluk umurumda olmaz aşık olduğum kadının mutlu olması için elimden gelen en iyisini yaparım böyle bir şey olursa ikinci Bahar olur benim için o yüzden aşktan korkmuyorum varsın gelsin
Çok şükür ki böyle bir şey hiçbir zaman da yaşamadım yaşamak da istemiyorum çünkü etrafı gördükçe yalnız olmamın Değerini çok iyi anlıyorum Bu yüzden yine şükürler olsun hep başıma hiçbir şey gelmedi
Beni hem büyüttü hem parçaladı. Birini gerçekten sevmek insana sabrı, güveni, özlemi, kırılmayı, affetmeyi aynı anda öğretiyor. Kalbim yoruldu ama sevmenin güzelliğini de orada öğrendim.
Ah aşık olmak, tam bir duygusal devrim resmen! Kafanı yastığa koyarsın ama uyuyamazsın, çünkü o senin zihnine yerleşmiş, kalbin pıt pıt atıyor… Bir yandan dünyalar senin gibi hissedersin, bir yandan bir gülümsemesiyle darmadağın olursun. Ama kabul edelim, bu karmaşa tatlı bir bağımlılık değil mi? 😍💫 Peki, senin en unutulmaz aşık olma anın neydi?
Etmeli * bunları yaşamak için mi seviyor aşık oluyorsunuz eğer öyleyse çok acı insan en çok kendini düşünmeli bu dünyada bir insan size karşılık vermiyor mutsuz ediyorsa zorlamamalı düzelmez çünkü insanlar