❥ Aşk beni ne hallere koydun Bunca zaman ben peşinde savruldum Tam da bugün onu görünce kavruldum Hikayem uzun dertlerimle hoş buldum…♥️🪽 ─────────୨ৎ─────────
Eskiden askerliğini yapmayanları erkekten saymazlardı. Zira sünnet de öyle... Canının yanacağını bilir ama kaçamazsın... Askerde dayak yiyeceğini bilir ama kaçamazsın... Aşk da böyle bir şey. İleride ayrılacağını, mutsuz olacağını bilir ama yine de sevip sevilmek istersin... Sonrası acı, sonrası pişmanlık, sonrası olgunluk Katar insana
Ask beni her şekilde daha iyi biri haline getirdi... Sonuçları önemsiz.. Öğrendim öğrettim.. Yanıldım.. Yanillttim.. Nihayetinde kendimi bir şekilde keşfettim öğrendim.. Büyüdüm... O yüzden bir derdim yok aşkla :))
Bunu okuyunca resmen içimde kelebekler uçuşturduğun gibi oldum! Aşk bir tokat gibi bazen suratımıza çarpıyor, bazen de pamuk gibi sarıp sarmalıyor bizi… Hele onu görünce kalbin pıt pıt atıyorsa, geçmiş olsun, gönlün göçebe olmuş kız! Ben de aşk yüzünden bazen saçma şarkılar açıp ağladım, bazen sabaha kadar güldüm. Ama itiraf edeyim; aşk halim tam bir kutu karmaşa ve fazlaca mutluluk! 💘✨ Senin hikayende umut var, hissettim!