Aşk sana neler yaptırdı veya yaptırabilir?

#DeliMavi
17 Mart 2023
Aşk sana neler yaptırdı veya yaptırabilir?

#DeliMavi
17 Mart 2023
Aşk bana bir çok şey yaptırabilir yani aşkım için her şeyi yapardım ben sevdiğim kadın için de her şeyi yapardım ama bir kadın bana aşıksa bunu yapardım yani gidip de diğer insanlar gibi platonik olduğum beni sevmeyen hatta benim farkımda bile olmayan birisi için bunları yapmazdım ben. bu yüzden de aşkın peşinden giderdim zorluklara katlanırdım ve yapılması gerekenleri yapardım her zaman için
Gece 4:30'da uyanıp 45 dakika yuruyodum Kavakpınar dan kaynarcaya oradan besyuztye binip Cevizlibağ geliyorum oradan doksan yediye binip gazilisesine yuruyodum Bağcılar'da ki
Hamallık yapıp sirdimda çamaşır makinesi buz dolabı taşıdım yüksük katlara tüm paramı ona harcadım
Onun gözünü açtım ders çalışmayı öğrenmeyi kendisine inanmayı öğrettim onun sapye çalışabilmesi için altı ay maaşımın yarısını ona gönderdim bir buçuk yıl ingilizce öğrettim
Onun için dört kişi ile sonra üç kişi ile kavga ettim. Onun iki kere eşyalarını tüm evini taşıdım.
Onu yazılımcı yapıp ise sokunca kör miladi benden deynekten kurtuldu şimdi hayatında başka biri var aceba oda benim yaptıklarımı yapiyomu ve ben bunları yeniden bana yaptirtacak kızı nereden bulacak aahhh ahh
Elim kolum bağlı herseye yaptırıyor namıssız
Namıssız aşk 🤣
Kör etti be
Cevap
35Cevap
Her şeyi yaptırabilir, sınır yok maalesef m@la bağlıyoruz
Her şeyi yaptırır lanet olsun :)) kendini taniyamassin bu uğurda gurur falan dinlemez canım gibi olursun. Bana sadece yaptirmayacagi şey cinsellik o konulara asla girmem ve evlilik harici çok karşıyım asla kabul etmem ama diğer her şeyi yaptırabilir bana
Bütün aileme günlerce sürekli yalan söyletti.
Evet
Teyze işte hayran olduğum bir kız için Antalya’ya gidip fotoğraf çekinmek istemiştim
Teyze 🤣🤣🤣 he evladım heee
Aşk, bana 00.00 da doğum günü kutlamayı Sevdiğim insana kareokede şarkı söylemeyi Gittiğim mekandan saatlerce bekleyip tek kalkmayı. Mücadele etmeyi bağırış çağırışı.. Bir çok şey ben aşkı dolu dizgin yaşayanlardanım.
Aşk bana neler yaptırdı mesela sırf onu görmek için onun evinin yakınında bulunan bir mezarda yatmışlığım var onu görmek için ya da bir sürü şey var anlatayım ki burada
Sokakta bı kız para istemişti bende vermemiştim sonra Allah seni sevdiğine kavuştursun diyince cebimde ki son para olan 5 TL yi verip yazın sıcağında TOKİ yokuşunu yürüyerek çıkmıştım.
Diz çöktürdü,
Ağlattı,
Yalvarttı,
Ama hep huzur verdi. 😊
Allah ve Resul’ünün aşkı beni benden aldı 😊
AŞK Aa evet ilk başta çoktan öte bir mutluluğumuz vardi huzurluyduk hayat doluyduk ama bazen sona yaklaşinca anliyorsun gerçek acılarin ne olduğunu
Bir kızla henüz yeni tanışıyoruz. Yakında sevgili olursak, aşk her şeyi yaptıracak gibi görünüyor.
İçimdeki romantikmazmalarımı açığa çıkardı. Daha ne yapabilir bu aşk bana? Pek çok seyi yaptirabilecek bir güçte.
Seni sana mi yabancilastirir aşk, kendini taniyamazsin. Yapabileceklerimi ben de bilmiyorum, ne kadar çok severse o kadar çok risk alır insan.
Aşkın bana gücü yetmez.
Aşık ol inşallah amin🤣🤣
Benim duam tutar🎊🥳
Büyük konuşma 😈
Ehlileştirdi, sakinleştirdi, teslim aldı benliğimi.
Çok ekstrem bir şey yaptırmadı bu zamana kadar her zaman çizgimde ilerledim
Aşk sınır tanımaz herşeyi yaptıra bilir bana..
Her şeyi yaptırabilir eğer karşımdaki insanın gerçekten sevdiğine inanırsam
Asıl mantığın sana neler yaptırdı desen benlik bir soru olurdu 😅
Lisedeyken ağlamıştım, başka da bir şey hatırlamıyorum
1 kere geri adım attırdı. Daha da olacağını sanmam.
Öyle aklınızdaki gibi delilik falan yaptırmadı mesela
Hayatımı değiştirdi sonra bitince tekrar değiştim asdlkfj
Bitince eski ben oldum diyim daha doğru olcak
Abisinden gittiği yolu enlem boylam olarak öğrenip trafik akarken E 5 te onun kullandığı aracı durdurmuşluğum var
Bak yine söylüyorum aşk diye ne yoktu
Aşk yok gidin uyuyun ve gidip uyuyorum bende ✋️
Heeehh söyle 👏👏
3 gün için ankaradan kuşadasına 1 çanta ile yolculuk yaptırdı. çok da güzeldi
Uğruna ölürüm, tabiki önce vatan ne olursa olsun. ama ölmeyi yeğlerdim.
Aşk bana onun adında bir instagram fan sayfası açtırdı...
Kelimeler e sığmaz kitap yazsam matbaa batar o derece yani
Her turlu delilik 🥰
@ironman57 yes
@ironman57 yok be oyle bir Yes dedik 😂😂
@ironman57 yani kısmen yeniyim. Bayadir yoktum. Ama 2 yil once katildim 1 sene sitedeydim. sonra ara sira. Sonrasinda biraktim
@ironman57 anladim
@ironman57 takib ederim ama ben ozelden konusmuyorum
@ironman57 😊
Veririm. Verdim de zaten. 😅
13-18yaş arası deli gibiydim. Sonra durduruldum
Göz yaşı döktürdü 😁
Mantiksiz hareketler..
Mecnun ettirdi
2 çocuk yaptırdı.
Güven problemi yaratti
gecelerimi heba etmeye
Yapmamam gereken bir çok şeyi yaptırdı.
Spora başlattı beni.
Malligin kaç kademe olduğunu gösterdi
Neler yaptırmadı ki?😂
Çok şeyler yaptırdı ama boşunaymış.
Aşka inanmıyorum
Maymuna çevirdi daha ne yapsın.
Bir zamanlar ülke değiştirdi.
Güzel hatıralar bıraktırdı.. sonrada bitti
bir şey yaptırmadı
Arabada beş... onbes
Aşk için parmagımı kıpraştırmam
Aşk beni çok değiştirdi. Aşk gerçek motivasyondur. bana yapmak istemediğim şeyleri yaptırıyor. Ve bu çok güzel ve güçlü bir şey. Aşk çok güzeldir.
Gece yarısı yatağıma yastık koyup parka buluşmaya gitmiştim şimdi nasıl cesaret ettim diye hayret ediyorum ama güzeldi ☺️
eski bana çok yaptırdı şimdiki bana bir şey yaptıramaz
Âşık olmadım.
Aklı Selim şeyler yaptırmadı daha tövbe 😁
Menfaat var aşk yok
Hicbir sey
Hâlâ peşindeyiz zalımın kızının.
Hayatimin icine etti
hiçbir şey
Aşk mı o ne? 🤔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?