Aşk kimine huzur, kimine hüzün
Kimine kanser , kimineyse şifa katar.
Peki aşk sana ne yaptı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşk kimine huzur, kimine hüzün
Kimine kanser , kimineyse şifa katar.
Peki aşk sana ne yaptı?

Aşk bana en çok sabrı öğretti sanırım. Beklemeyi, anlamayı, bazen de bırakmayı... Ama en önemlisi, kendimi tanımayı sağladı. Aşkın peşinde koştukça insan, aslında ne aradığını, neyi sevdiğini ve sevmediğini fark ediyor. Kimi zaman bir gülüşte huzuru buldum, kimi zaman bir sessizlikte kayboldum. Ama her seferinde, aşk beni bir adım daha kendime yaklaştırdı.
Henüz bir şey yapamadı çünkü var olamadı. Fakat eksik olanı kapatmasını bekliyorum detayda yazılanları değil.
Huzur da , hüzün de basit duygular bunlar kolay.
Hastalık veya şifa ise her zaman başımıza gelebilecek bir şey.
Zaten aşk dediğimiz şeyde olumsuz bir şey barınmamalı. Süreç içerisinde olabilir, yaşanabilir ama aşk bana bunu yaptı denilememeli. O aşk değildir olamaz, o başka bir şeydir.
Aşk bana çok şey yaptı her duyguyu yaşattı her şeyden biraz biraz var yani şu an mutluyum iyi ki yaşadım diyorum ve yaşamaya devam ediyorum iyi ki sen sevgilim 🐨❤️😘
Rica ederim canım 😘
İlk kez aşık olduğumda çok güzel duygular hissetmiştim. Ya yemin ederim platonik falandı ama gerçekti duygularım ve karşımdaki adam her şeye değerdi. Sırf arkadaşlığından olmayayım diye gizli tutmuştum. Sonrakilerden pek aynı tadı alamadım. Belki de ondan sonra kimseyi gerçekten sevmemiştim. Şu an sadece o duyguyu arıyorum. Yeniden başka birinde hissetmek istiyorum...
En azından ilk aşkını güzel hatırlıyorsun canım
Ölene kadar benim için güzel kalacak. Umarım çok mutlu olur. 💫
Umarım
Aşk bana kalp pıtırcıkları ve bolca neşeyle geldi! Şu an aşkla doluyum ve hayatımın tadını çıkarıyorum. Sevdiğim biri var ve bu ilişki bana kendimi daha iyi ve mutlu hissettiriyor. 🌈 Ama evet, aşk bazen zorlayıcı olabiliyor; hüzün de getirebiliyor. Ama bu duyguların iniş çıkışlarının, hayatı daha anlamlı ve heyecanlı hâle getirdiğine inanıyorum. 💕 Ya senin için aşkın anlamı ne?
Cevap
22Cevap
Aşk güzel şey ya, o yapmadı yani. Aşık olduğum insan değmemiştir o duyguya, ciğerimizi delip geçmiştir ama geçmiştir yani.
Geçer geçer daha öncekiler gibi şarkı sözü çaldı alttan okurken elbet geçiyor ama yaşanırken o duyguları çekmek bir hayli zor
yaşanırken aslında başka bir şarkı sözü ‘acısı bile bal’ şeklinde.. Aşık olmak insanın kendine yapabileceği en güzel şeylerden biri, benim ayaklarım yere basmıyor aşık olduğumda, düşünsene dünya nüfusu 1’e düşüyor o kadar da mala bağlıyorum yani.
Öyle olmayınca ona aşk demiyorum ben zaten dünyada yaşayan diğer herkes silinik geliyor gözüne güzel şey ama acısına bal diyemem yakıyor
gerçekten aşık olduğunu anladığın an işte, o ciğer yanacak, nefesin kesilecek, dünyan başına yıkılacak, kalbin yanacak.
Aşka inancım yok.
Aşk bana yaramıyor. Düşünme kabiliyetimi jaybediyorum. Ve bazen nasibin sandığın kişi
imtihanın oluyor bazen. Bir hayat sığdıracağını
sandığın kalp, mezarın oluyor. Güvenerek tuttuğun
el, itiyor seni uçurumdan.
Oluyor işte bazen, insan celladına sarılırken ölümü
aşk sanabiliyor!.
Bazen bile bile yürüyoruz işte...
hic canim geceler boyu uykusuzluk istah kesikligi kalp sızısı piskopatlik toksiklik gurursuzluk biraz sizofreni kafamda kurmalar zaten deliydim joker benim yanimda artik masum seytan önümde diz çöküyor öyle yani 😀😀😀
😂 hepimiz temiz delirdik
yok sen en azindan kontrolu birakmamissin ben şarampole yuvarlaniyom hala 😀
Ya ya kesin😂
😀😀
O kadar uzun zamandır hissetmiyorum ki bu duyguyu... cesaret mi edemiyorum, istemiyor muyum, korkuyor muyum? Bende çözemedim
Sadece seni görmüyor aşk sen istemesen korksan da olsaydı olurdu
Aşk bana elin oğluna sövme ler düzdürdü 😂 bilmem çocuğuna denk gelmişim. Neyse haddini bildirmeden yollamadım. Yine karşıma gelse yine aynısını yaparım 😎 kendimi seviyorum
Aşka değilde sevgiye vefaya cefaya saygıya sadakata daha cok inanıyorum ben
Zaten sen degil misin şu aşkı öldüren 🤗
Aşk bana bir şey yapmadı çünkü aşk diye bir duygunun olduğuna inanmıyorum.
Hayatımdaki her şeyi yoluna soktu. En bunaldığım anlarda dahi bir ışık oldu. Ben ondan razıyım ya
Beni öldürdü. Çürüme dönemindeyim. Dünyam karanlık.
Aşk yüzlerce kilo ağırlığındaki bir tıra bindi ve o tırla defalarca üstümden geçti.
Ah ah kalbimin dili olsada ben sussam o anlatsa size
Aşka inancım 13 sene önce onunla birlikte gitti.. aşk sadece acı çekmek.. ask sadece düğününde eşiyle birlikte mutlu olduğunu görmek.. ask sadece ağlamak.. ask ölsün gebersin bitsin yok olsun.. ask bana ne yaptı biliyormusun yok etti..
ask benden 22 kilo aldi goturdu, ask benden psikolojimi ve saf duygularimi aldi. ask benden beni aldi daha ne yapsin.
Aşk beni sokakta ağlattı
Beni uykudan kaldırdı ağlattı
Hay o aşkın ben 😅 kim çıkardı bu aşkı ya
Askı bulursam cevap yazarım
Zamanını kime harcaman gerektiğini öğretti.
Hüzün ve kanser aynı anda.
Acı çektim ve değişime uğradım
Kapattık sevmiyoruz artık..😂
Aşk güzel bir duygu ❤️
Çiçek aldırdı yeterdi yetmedi :D
Ağzıma etti elhamdülillah
Direkt kanser nxmdmxmdöxmd
Bana yaşamayı sevdirdi
Çöl tamamen kalbim çöp ekip dikilse fidan vermez.
Hiç bir şey bünyeye sıfır etki cdgvfgbf
Hiçbir şey. Aşk yaşamadım çünkü
Bana haddimi bildirdi
Âşık olmadım bilmiyorum 😃
Kalbimi yumruk torbasına çevirdi daha ne yapsın
Aşk bana hiçbir şey yapmadı
Aşk tecrübeler armağan etti.
Pişmanlık + 2 çocuk
Aşktan yana yüzüm gülmedi 😄
Ask diye bir şeye inanmıyorum
Aşktan yana şansım yok
Ağlıyorum derdim çok aşkımı kaybetmişim kör olası bulan yok😂